Sa facem cunostinta!
-
iubibogdan05
Buna . Ma numesc Ionela , o sa incep cat de curand pe acest domeniu si as vrea sa stiu cum este si ce sfat imi puteti da 
- razvan3003
Salutare
iubibogdan05;9444 wrote: Buna . Ma numesc Ionela , o sa incep cat de curand pe acest domeniu si as vrea sa stiu cum este si ce sfat imi puteti da
Poze de calitate, coneziune buna si cat mai mult timp online. Cu timpul vin si banutii. Lumina buna si zile cu spor sa ai!!!
iubibogdan05;9444 wrote: Buna . Ma numesc Ionela , o sa incep cat de curand pe acest domeniu si as vrea sa stiu cum este si ce sfat imi puteti da
Poze de calitate, coneziune buna si cat mai mult timp online. Cu timpul vin si banutii. Lumina buna si zile cu spor sa ai!!!
Este ca orice alt job. Trebuie sa-ti dai interesul si sa fii activa, sa inveti si sa ai rabdare cu membrii
Sfatul meu este sa fii cat mai naturala si sa incerci sa creezi legaturi sincere cu membrii, sa vada ca "iti pasa" de ei. Vorbeste cat mai mult la voce, cat mai deschis si cat se poate de sincer cu ei si poarta-te natural. Bineinteles, trebuie sa fii si o profesionista in acelasi timp. Sinceritatea vine pana la un anume punct, iar naturaletea la fel. Nu trebuie sa dai date personale sau din viata ta si poti fi naturala, dar trebuie sa fii si atragatoare si cat mai feminina pentru ei.
Bafta!
Este ca orice alt job. Trebuie sa-ti dai interesul si sa fii activa, sa inveti si sa ai rabdare cu membrii
Buna! Mi-am făcut cont pe chaturbate și apoi m-am abordat un așa zis webmaster zicandu-mi că nu este bun contul deoarece îmi apar poze pe google. M-ia creat altul,m-ia zis că mă promovează etc pt un comision de 5 la sută. Spre surprinderea mea și poze de pe noul cont apar pe google. Va rog sa îmi spuneți dacă fac video chat îmi vor apărea mereu poze pe google? Îmi puteți zice un webmaster care sa mă ajute sa șterg pozele? Nu mai am liniște de când au apărut pozele. Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi. Nici bani nu am făcut...m-am ales doar cu poze indecente pe google.
Sindy;9474 wrote: Buna! Te rog ajuta-ma și pe mine cu câteva sfaturi. Am cont de o luna însă bani aproape de loc. Cum trebuie să mă comport?
Buna, Sindy. Ai putea lua cateva postari mai vechi la rand si citesti de acolo ce zic fetele, chiar si eu... Sunt mii de sfaturi. Insa ca idee, din partea mea, ti-as zice sa incerci sa fii cat mai activa pe camera, pentru ca sunt multe modele pe site-uri in ziua de azi. Asa ca pentru a atrage, incearca sa dansezi, sa flirtezi, sa porti tinute sexy, nu doar sa stai in cadrul acela patrat al camerei si sa astepti, pentru ca membrii se plictisesc usor... Trebuie sa faci cumva sa ai cat mai multi vizitatori, iar cand ii ai, mentine-i, distreaza-i. Roaga-i sa te voteze, sa urci pe pagina. Fii mereu pozitiva, bine dispusa si vorbareata cu ei, sa nu aiba timp sa se plictiseasca sa caute alt model. Sunt multe de zis... insa depinde de fiecare model
Buna, Sindy. Ai putea lua cateva postari mai vechi la rand si citesti de acolo ce zic fetele, chiar si eu... Sunt mii de sfaturi. Insa ca idee, din partea mea, ti-as zice sa incerci sa fii cat mai activa pe camera, pentru ca sunt multe modele pe site-uri in ziua de azi. Asa ca pentru a atrage, incearca sa dansezi, sa flirtezi, sa porti tinute sexy, nu doar sa stai in cadrul acela patrat al camerei si sa astepti, pentru ca membrii se plictisesc usor... Trebuie sa faci cumva sa ai cat mai multi vizitatori, iar cand ii ai, mentine-i, distreaza-i. Roaga-i sa te voteze, sa urci pe pagina. Fii mereu pozitiva, bine dispusa si vorbareata cu ei, sa nu aiba timp sa se plictiseasca sa caute alt model. Sunt multe de zis... insa depinde de fiecare model
-
ionutdarie1
Buna, sunt Ionut,25 de ani si ma gandesc serios sa ma apuc de videochat.Sunt stabilit in Anglia si as vrea sa fac de aici,am intales ca se castica bani frumosi la cuplu,este cineva care ar vrea o claborare ?
Buna tuturor, sunt Chantal, sunt noua aici ( si in domeniu ). M-am inscris aici pentru a afla cat mai multe de la cei mai experimentati...Nu am experienta dar doresc sa intru in lumea asta fascinanta. Sper sa nu deranjez pe nimeni cu intrebarile mele:)). Pusi!