Salut la toata lumea...
Am cateva vesti bune in legatura cu situ-l , incet ... incet dar urca si asta e bine. E adevarat ca 70% din trafic provine de la adwords, dar nu e problema ( in timp am sa maresc si suma alocata lui). In paralel eu lucrez si la promovarea clasica ( white seo ), cea mai grea dar si cea mai sigura. Am atasat aici 2 poze cu evolutia sitului
In prezent sunt cateva modele pe site si situl incepe sa arate binesor

, garantat o sa vina si membri cu bani.
Eu am revenit in Londra dupa o mica vacanta de 1 sapt. in tara. Acum vreau sa incep cu clasica reclama stradala aici. Am in plan ca in vara asta sa vizitez is Amsterdamul, tot pentru a incerca sa fac un pic de reclama si pe acolo.
Sa revin la ofertele pentru modele. Inca sustin ca primele 100 de modele care se inregistreaza pe site, sa o castige 100% timp de 1 an.
Deoarece in primul an va fi mai salbut cu membri, m-am decis ca pe al 2-lea an sa ofer modelelor 80%.
100% - 1 an
80% - al - 2-lea an
Incerc ca sa creez oferte cat mai avantajoasa pentru modele, dar si situl sa inainteze.
O parere de cum arata situl acum in prezen? E adevarat ca eu doresc ca sa mai aduc ceva imbunatari la el, dar toate in timp.