Ajutor!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Notthatperfect9

Buna fetelor,de 3 saptamani lucrez la un studio nu chiar asa de profesional pe partea de non-adult.Este normal ca persoana ce "coordoneaza" sa se uite pe camera mea inclusiv in privat,sa mi citeasca conversatiile cu clientii,sa ridice tonul atunci cand ii spun de siguranta mea si cum as dori sa foloseasca VPN uri sau proxy astfel incat sa nu se vada ip ul de Romania ?? Va rog dati mi un sfat cu ce ar trebui sa fac si daca aceste lucruri se fac peste tot si poate sunt eu mai rusinoasa.
No avatar
Guest

Buna, nu este normal, dar in Romania se intampla sa nu fie respectata intimitatea fie si in acest domeniu. De ce nu incerci sa lucrezi pe cont propriu, mai ales daca ai ales un studio "nu chiar asa de profesional"...eu nu as merge pe jumatati de masura...vrei sa faci bani sa duci o viata buna, sau vrei doar sa ai de mancare si ceva de buzunar?
No avatar
Notthatperfect9

Asa este cum spui tu,nu ar trebui sa ma limitez.Eu am ajuns in acest studio fiind initial sunata pentru un post operator calculator si adevarul fiind spus ulterior la interviu.Este un studio mic unde sunt maxim 10 fete.Nu am avut experienta anterioara si nu stiam cam care ar trebui sa fie conditiile.Si inca o intrebare, mi se pare foarte dubios cum de unele fete ce activeaza in acest studio de aproximativ 1-2 ani,sa castige intr o sesiune maxim 1500 de lei.Singurul motiv ma gandesc ca ar fi seriozitatea firmei .Acum eu nu stiu ce sa fac pe viitor,sa renunt aici si sa merg in alt studio sau sa mai raman putin cat sa strang banuti si sa fac de acasa.Cum credeti ca ar fi mai bine?
No avatar
Maria.Necula

Buna! Din perspectiva mea, acest lucru inseamna ca nu te-ai orientat catre un Studio care sa iti doreasca succesul. Eu sunt managera la Best Studios si daca doresti, trimite-mi un mesaj in privat si poate ne intalnim la o cafea pentru a-ti explica despre beneficiile studioului nostru sau iti voi oferi doar sfaturi din domeniu. :)

Cu drag,

Maria Necula
www.beststudios.ro
Studio 20

Notthatperfect9;9305 wrote: Buna fetelor,de 3 saptamani lucrez la un studio nu chiar asa de profesional pe partea de non-adult.Este normal ca persoana ce "coordoneaza" sa se uite pe camera mea inclusiv in privat,sa mi citeasca conversatiile cu clientii,sa ridice tonul atunci cand ii spun de siguranta mea si cum as dori sa foloseasca VPN uri sau proxy astfel incat sa nu se vada ip ul de Romania ?? Va rog dati mi un sfat cu ce ar trebui sa fac si daca aceste lucruri se fac peste tot si poate sunt eu mai rusinoasa.

Pe rand:

- este normal sa urmareasca ce faci si ce vorbesti in privat, ca sa te poate ajuta sa faci totul mai bine
- daca ai o problema cu asta, iti recomandam sa discuti cu managerul, am avut si noi cazuri in care anumite colege se jenau sa fie vazute in privat si le-am respectat solicitarea
- siguranta ta este importanta, desi aici nu imi dau seama ce intelegi prin siguranta
- daca te loghezi de pe IP de Romania sau de Japonia nu are nici o importanta pe aproape toate platformele

Daca vrei sa stam de vorba, ne gasesti cu usurinta.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
Jasmine

Notthatperfect9;9305 wrote: Buna fetelor,de 3 saptamani lucrez la un studio nu chiar asa de profesional pe partea de non-adult.Este normal ca persoana ce "coordoneaza" sa se uite pe camera mea inclusiv in privat,sa mi citeasca conversatiile cu clientii,sa ridice tonul atunci cand ii spun de siguranta mea si cum as dori sa foloseasca VPN uri sau proxy astfel incat sa nu se vada ip ul de Romania ?? Va rog dati mi un sfat cu ce ar trebui sa fac si daca aceste lucruri se fac peste tot si poate sunt eu mai rusinoasa.

Buna, Nott :) Aici sunt de acord cu Studio 20. Decat sa incerci sa lucrezi singura si sa dai de greu, mai bine cauti alti studio si gata. Dupa cum au spus si mai sus, BA DA, este normal sa te verifice daca asta vor, fiecare studio isi poate rezerva acest drept, deci ITALIANO tin sa te contrazic. Fiecare studio are regulile sale si pentru inceput isi pot rezerva dreptul de a verifica modelele, atat pentru siguranta lor, cat si pentru a fetelor.

INSA, daca nu-ti place sa fii monitorizata in privat in permanenta, asta discuti cu managerul, cum a spus Studio 20. daca nu si nu, inseamna ca n-ai ce cauta acolo, inseamna ca nu ti se respecta dorintele. Punct. Fara prea multe discutii.

Iar cu siguranta la fel. Nu are nicio relevanta, stai linistita. Asadar, daca singura ta problema este ca se uita la tine, atunci discuta sau daca nu, pleaca :) Singura problema pe care o vad eu in ce spui este ca tipa la tine. Nu permite nimanui sa tipe la tine. In rest, asta cu verificatul este... cum sa spun.

Se uita atat de multi barbati la tine din toata lumea, te mai jeneaza inca unul? ... Sa fim seriosi, cei care lucreaza in acest domeniu nu se uita la modele din cauza ca va fac avansuri sau din alte motive, pur si simplu e profesional.

Spun asta pentru toate fetele de aici, ca am vazut ca multe sunteti deranjate de asta. Ok, daca sunteti deranjate, schimbati asta, insa nu puteti crede ca asta e ceva gresit. Nu va mai faceti impresia ca daca persoanele de la studio va verifica sau se uita la voi, e automat o chestie din lipsa de bun simt. Oamenii isi fac munca, lasati-i sa isi faca munca si voi faceti abstractie de faptul ca ei se uita :)

Bafta!
No avatar
Rami

Si eu la inceput am fost reticenta cand mi s-a spus ca vor mai intra trainerii sa ma vada pe camera insa multumita unuia dintre ei am reusit sa fac si o suma frumusica de bani. Stateam deja la vb de ceva timp cu un membru pe mf c insa nu prea reuseam sa scot nimic de la el. Trainerul a intrat a schimbat doua trei replici cu el in timp ce eu mimam ca tastez si banii au inceput sa curga... e bun si spy-ul asta. 😀
Scrie răspuns