Cel mai bun webcam pentru chat

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
Veve83

Eu am lucrat cu c920 si c930e, cea de-a doua fiind mult peste prima, dar cablurile lor m-au lasat in timp. Am de vreo luna Logitech PTZ PRO cu telecomanda si face toti banii, are un zoom optic performant si este foarte usor de folosit. Automat si mult mai prietenos cu genunchii mei :)
No avatar
Coco

[QUOTE=Veve83;8822]Eu am lucrat cu c920 si c930e, cea de-a doua fiind mult peste prima, dar cablurile lor m-au lasat in timp. Am de vreo luna Logitech PTZ PRO cu telecomanda si face toti banii, are un zoom optic performant si este foarte usor de folosit. Automat si mult mai prietenos cu genunchii mei :)

Inteleg ca ai lucrat cu toate aceste modele.

Eu inca am un Logitec c920 . La zoom merge foarte naspa. e neclara imaginea indiferent de setari . Si fol Manycam cu licenta . Imi poti spune cumva daca este problema camerei sau a splitului ? un Logi din asta PTZ PRO , sau chiar un c930 , m-ar ajuta cu un zoom clar ?
No avatar
Veve83

hello
Daca stai pe mai multe site-uri se merita folosit manycam, altfel mai bine nu , intrucat iti ia foarte mult din calitatea imaginii. Eu as recomanda sa stai pe un singur site ca sa profiti de mai multa claritate. Adica unul si bun decat 4-5 si imagine pixelata.
bun, sa luam camerele pe rand:
-c920 e destul de veche din pacate, imaginea la ea este destul de neclara, asa e...eu o folosesc doar ca microfon acum.
-c930e este cea pe care o folosesc frecvent cand stau intr-un singur loc, gen cand fac show din baie sau balcon sau mai stiu eu e unde; are un zoom relativ ok, dar nu destul de clar. Microfonul este foarte bun. Camera aceasta o recomand cu drag ainima, am una de vreo 3 ani si in afara ca i-am schimbat cablul de vreo 4-5 ori, este in continuare foarte buna si la indemana cand am broadcast static.
-PTZ Pro este cea mai buna camera pe care am intalnit-o. Are telecomanda si un zoom super x10, extrem de clar, iar unghiurile (automat) sunt variate, te poti misca, are rotatie de 260° si tilt fantastic. Este foarte scumpa in schimb, ajunge pe la 500$ daca ai noroc (face toti banii in schimb).

Eu recomend ca si tranzitie de la 920 la c930e :)
No avatar
UpsiteDown

Imagine lenta si se blocheaza uneori

Buna,

Eu fac videochat de acasa .Mi-am achizitionat un Logitech Ptz Pro dar de pare ca laptoptul meu nu ii face fata deoarece se blocheaza imaginea .A functionat ok 3 zile dupa care au inceput problemele.Tin sa mentionez ca am si un Logitech c920 cu care merge perfect. Detin un HP i7 8gb . As vrea sa imi cumpar un alt laptop sau desktop care sa functioneze fara distorsiuni cu PTZ Pro . Voi ce imi puteti recomanda? Astept sugestii. Va multumesc !
Jasmine

UpsiteDown;9330 wrote: Buna,

Eu fac videochat de acasa .Mi-am achizitionat un Logitech Ptz Pro dar de pare ca laptoptul meu nu ii face fata deoarece se blocheaza imaginea .A functionat ok 3 zile dupa care au inceput problemele.Tin sa mentionez ca am si un Logitech c920 cu care merge perfect. Detin un HP i7 8gb . As vrea sa imi cumpar un alt laptop sau desktop care sa functioneze fara distorsiuni cu PTZ Pro . Voi ce imi puteti recomanda? Astept sugestii. Va multumesc !

Nu desktop-ul e problema, cu siguranta :)) Ci unitatea unui calculator e problema cand se proceseaza greu sau ... laptopul, depinde de caz. Probabil ai un laptop slab, cu un procesor la fel de slab... Cand e vorba de videochat, majoritatea lucreaza cu calculatoare, nu cu laptopuri. De ce nu incerci sa investesti in unul?
No avatar
UpsiteDown

Jasmine;9361 wrote: Nu desktop-ul e problema, cu siguranta :)) Ci unitatea unui calculator e problema cand se proceseaza greu sau ... laptopul, depinde de caz. Probabil ai un laptop slab, cu un procesor la fel de slab... Cand e vorba de videochat, majoritatea lucreaza cu calculatoare, nu cu laptopuri. De ce nu incerci sa investesti in unul?

Buna seara.Multumesc pt raspunsul oferit.Voi investi cu siguranta intr-o unitate care sa fie compatibila cu webcam cu telecomanda.Nu ma pricep deloc la partea tehnica...imi puteti recomanda un model de calculator???Multumesc frumos
Nord

UpsiteDown;9363 wrote: Buna seara.Multumesc pt raspunsul oferit.Voi investi cu siguranta intr-o unitate care sa fie compatibila cu webcam cu telecomanda.Nu ma pricep deloc la partea tehnica...imi puteti recomanda un model de calculator???Multumesc frumos

Pai in primul rand trebuie sa-ti iei un calculator cu un procesor cat mai bun! Un i7 in 4 nuclee minim ca si procesor (ti-as recomanda insa un i7 8700k), pe urma trebuie neaparat sa ai un minim de 8 Gb RAM dar iti recomand de la 16 in sus! Sdd este un must ! In plus de asta iti trebuie o conexiune internet cat mai buna cu un upload stabil si cat mai mare !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
UpsiteDown

Multumesc pentru specificatii.Numai bine!
No avatar
qqq990

Cine poate sa imi spuna ce rezolutie sa dau la cam logitech bcc950 atunci cand intru pe site online??
Scrie răspuns