Baiat in videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
relaxed

Buna ziua tuturor ! Sunt nou in aceasta comunitate, drept urmare as dori sa imi scuzati, de la inceput, eventualele erori :).

As sa trec direct la subiect, pentru a nu ma plictisi. Sunt din Iasi si am vazut prin oras anunturi care afirma ca angajeaza baieti ca modele de videochat. Din pacate, ar fi doar 2 in Iasi sau doar 2 am aflat eu.

As dori sa stiu daca un baiat poate reusi in acest job, daca angajatorii sunt ok in relatia cu baietii ? Este clar ca fetele produc mai multi bani decat baietii. Este ok ca un baiat sa lucreze ca model de videochat ?

As avea nevoie de orice informatie, chiar de la un baiat care a lucrat sau lucreaza. Bineinteles si fetele pot interveni in acest topic pe care l-am deschis.

Astept pareri. Va multumesc si o zi buna va doresc.
No avatar
relaxed

Niciun raspuns, informatie, sfat care sa ma ajute :) ?
Jasmine

relaxed;9160 wrote: Buna ziua tuturor ! Sunt nou in aceasta comunitate, drept urmare as dori sa imi scuzati, de la inceput, eventualele erori :).

As sa trec direct la subiect, pentru a nu ma plictisi. Sunt din Iasi si am vazut prin oras anunturi care afirma ca angajeaza baieti ca modele de videochat. Din pacate, ar fi doar 2 in Iasi sau doar 2 am aflat eu.

As dori sa stiu daca un baiat poate reusi in acest job, daca angajatorii sunt ok in relatia cu baietii ? Este clar ca fetele produc mai multi bani decat baietii. Este ok ca un baiat sa lucreze ca model de videochat ?

As avea nevoie de orice informatie, chiar de la un baiat care a lucrat sau lucreaza. Bineinteles si fetele pot interveni in acest topic pe care l-am deschis.

Astept pareri. Va multumesc si o zi buna va doresc.

Buna. :) Aici e o situatie cam... depinde cat de nonconformist esti, cate esti dispus sa faci.. Pentru ca stii si tu, din cate vad, ca e mai greu ca baiat... Eu zic sa incerci, totusi, daca tu crezi ca poti face fata si te potrivesti acestui profil. Numai ca nu-s sigura ca vei avea castigurile la care te astepti... Uite, desi nu recomand pentru ca inca se discuta cu legalitatea in acest domeniu, poti incerca la cuplu.

Sunt multe topicuri deschise aici pe forum, citeste-le si vezi... poate iti starnesc unele interesul. Eu n-as sti ce sfaturi sa-ti dau ca nu am lucrat niciodata cu modele baieti. Insa am auzit ca pentru unii e ok, depinde si cum arata si ce fac. :)

Oricum, bafta!
Nord

Se fac bani si ca baiat trebuie doar sa fii talentat. Si inca de la inceput sa fii impacat cu gandul ca , clientii tai v-or fi barbati si iti v-or cere diferite treburi sa le faci. Daca esti gay totul o sa-ti vina natural daca nu ar trebuii sa te pui bine pe treaba si sa studiezi alti baieti online si sa vezi cam cum sta treaba! Daca chiar esti motivat si vrei sa faci bani o sa faci! E mai greu la inceput , dar orice inceput este dificil.

O alta solutie ar fi ceea recomandata de Jasmine sa iti cauti pe cineva la cuplu! Problema este ca fetele singure castiga mai bine decat cuplurile si o sa fie dificil sa gasesti pe cineva in cazul in care nu ai o partenera. De obicei fetele care nu stiu nici o limba straina si care nu se descurca deloc cu logistica acestui job cauta sa lucreze la cuplu deci ai o sansa sa gasesti pe cineva!

Mai exista o alternativa dar e ceva mai dificila si necesita timp pana o sa generezi un venit stabil dar este o metoda in care daca te implici s-ar putea sa castigi foarte bine si anume sa faci ceea ce fac eu adica sa devii afiliat si sa generezi trafic pentru site-urile de videochat!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Petra

Hello. Sorry that I have co contribute in English since I am still in the learning process of Romanian language. Being a boy cammodel is a cool thing and if you have charisma, you can make many times more than broadcasting in a couple. Also, if you are in a couple, you are expected only to perform shows which for a guy can be somehow limiting from thy physical possibilities of your body. As a guy cammodel, you can do the job clever just with our head, when the sexshows will only be 5-10% of your whole performance on the site.
Scrie răspuns