Avantaje si dezavantaje in a fi model la studio sau model independent

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Tricky

Pai chestia e ca nu stiu sincer ce sa fac, ce site imi recomanzi sa fie asemanator mfc-ului? Și sa nu retina site-ul un procent foarte mare din bani m-ar interesa...
Jasmine

Tricky;8915 wrote: Pai chestia e ca nu stiu sincer ce sa fac, ce site imi recomanzi sa fie asemanator mfc-ului? Și sa nu retina site-ul un procent foarte mare din bani m-ar interesa...

Acum, cam toate site-urile retin foarte mult din bani. Dar asta nu conteaza, pentru ca majoritatea ofera sansa sa ajungi si la 70% din castiguri. De exemplu, din cate stiu LiveJasmin ofera sansa sa ajungi la 60% intr-un timp mai scurt, si nu este nevoie sa faci show-uri in free cum faci pe mfc in permanenta, e mai strict. Dar parerea mea este ca ar trebui sa incerci ceva nou, multe fete care faceau bani pe site-urile cu show-uri in free s-au dat pe cele cu privat si au fost chiar si mai multumite. Eu zic sa nu te plafonezi, incearca macar :D
No avatar
ensadek

I found a great page, www.doyplacer.com , the best I have seen and has very good plans for new models enjoy it, has a great variety of women, couples, men, live sex, vibrator toys, anal, big tits, exelente I recommend them
agap0nis

OFERTA VALABILA MODELELOR INDEPENDENTE CAT SI STUDIOURILOR DE VIDEOCHAT!

Ca in orice alt business care se respecta, la fel si in videochat, imaginea este primul lucru de care te vei folosi sa atragi clienti noi. Scopul este ca membrii de pe site-urile de profil trebuie sa intre pe profilul tau din miile de profile care exista si acest lucru se intampla in momentul in care modelul este implicat in mod activ la crearea unei imagini cat mai atractive, fapt ce va duce cu siguranta la o audienta cat mai buna.

Cu ajutorul fotografiilor profesionale sigur o sa iti imbunatatesti imaginea online rapid. Rezultatele se vor vedea imediat in reactia membrilor regulari care iti vor vedea profilul cat si in reactia membrilor noi. Totodata aceasta imbunatatire a imaginii va atrage un trafic mai mare de vizitatori iar webmasterii iti vor promova automat profilul.

Ca administrator studio de videochat profesional cu siguranta iti doresti sa ai modele cu o imagine cat mai bine definita. Daca ai un site de prezentare a studioului sunt convins ca iti doresti ca galeria foto sa fie placuta si prietenoasa cu utilizatorul.

Editarea foto va include selectii de culoare, ajustari de lumini, umbre, balans, editarea micilor defecte temporare: iritatii, acnee, vanatai, pete, cicatrici, usoare modificari ale volumelor corpului sau parti de corp.

Programarea pentru o sedinta foto sau video se va face in timp util si se vor stabili detaliile acesteia de la bun inceput.

La cerere, editez si fotografii personale, conditia fiind ca fotografiile sa nu fie facute cu camera web sau telefon, pentru o rezolutie cat mai buna si cu care sa se poata lucra fara a se pierde din calitatea acestora.

De asemenea pot veni in ajutor si cu filmare si editare videoclipuri pentru competitiile video ale site-urilor.

Beneficiez de studio foto mobil cu tot necesarul pentru o foarte buna desfasurare a sedintei foto indiferent de locatie sau ora desfasurarii acesteia.

Confidentialitate si seriozitate maxima!

Din cauza faptului ca in acest domeniu se pune foarte mult accent pe confidentialitate, nu pot prezenta online portofoliul. Pentru acest lucru va rog sa ma contactati si putem discuta acest aspect.

Pentru mai multe detalii: 0744.705.122

Multumesc.
No avatar
Eva101

Sunt site-uri care retin intre 35 si 65% . In general site-urile gen streamate sau livejasmin retin mult iar banii pe care ii faci sunt putini pentru ca se rezuma doar la privaturi (sesiunile pe care la fecai dupa ce "agati clientii in free", celelalte websiteuri precum mfc, cam4, bonga sau chaturbate ofera si posibilitatea sa castigi foarte mult din tipsuri in free, adica cat faci teasing dar si privat pe care il stabilesti TU la ce pret sa fie intre 3 dolari si 10 dolari pe minut (pe anumite site-uri) deci practic pe aceste website-uri ai mai multe varianete de castig nu ca pe livejasmin si streamate ( pe care ti le tot recomanda toata lumea degeaba) pe care muncesti foarte mult ca sa ajungi sa ai foate multe privaturi si de lunga durata. Si inca ceva daca lucrezi cu studiouri, singurul avantaj pe care il ai e ca ei iti ofera o camera (de 100euro) pe care ti-o recomand sa ti-o achizitionezi tu, un pc de buna calitate si un decor deosebit, daca ai posibilitatea sa faci tu toatea astea, economisesti practic 50% din banii dati la studio. Adica in loc sa castigi doar 25% din banii pe care ii plateste clientul (cum se intmpla la studio), castigi 50%. Intreaba un studio cat iti revine tie din 100$ pe care clientul ii plateste catre tine. La studio iei 25$ daca faci de acasa iei 50$. Tu decizi daca merita sa investesti in camera+pc+ decor
No avatar
Ionut IT

Suport Tehnic si Consiliere

:)Suport tehnic pentru modele webcam sau studiouri. Repar/Intretin calculatoare si echipamentul de retea. Instalez programe, optimizez recursurile, actualizez antivirusul etc. Preturi accesibile si consiliere gratuita. Tel: 0771715870 / 0772068322
Jasmine

Eva101;9098 wrote: Sunt site-uri care retin intre 35 si 65% . In general site-urile gen streamate sau livejasmin retin mult iar banii pe care ii faci sunt putini pentru ca se rezuma doar la privaturi (sesiunile pe care la fecai dupa ce "agati clientii in free", celelalte websiteuri precum mfc, cam4, bonga sau chaturbate ofera si posibilitatea sa castigi foarte mult din tipsuri in free, adica cat faci teasing dar si privat pe care il stabilesti TU la ce pret sa fie intre 3 dolari si 10 dolari pe minut (pe anumite site-uri) deci practic pe aceste website-uri ai mai multe varianete de castig nu ca pe livejasmin si streamate ( pe care ti le tot recomanda toata lumea degeaba) pe care muncesti foarte mult ca sa ajungi sa ai foate multe privaturi si de lunga durata. Si inca ceva daca lucrezi cu studiouri, singurul avantaj pe care il ai e ca ei iti ofera o camera (de 100euro) pe care ti-o recomand sa ti-o achizitionezi tu, un pc de buna calitate si un decor deosebit, daca ai posibilitatea sa faci tu toatea astea, economisesti practic 50% din banii dati la studio. Adica in loc sa castigi doar 25% din banii pe care ii plateste clientul (cum se intmpla la studio), castigi 50%. Intreaba un studio cat iti revine tie din 100$ pe care clientul ii plateste catre tine. La studio iei 25$ daca faci de acasa iei 50$. Tu decizi daca merita sa investesti in camera+pc+ decor

Eva, sa nu generalizam, te rog frumos :) Asta e parerea ta si cu siguranta ca o respect, dar cand vine vorba de procentul impartit cu studioul este mult mai multa munca implicata decat o camera si un calculator, cum insinuezi tu. Desigur, daca ai lucrat in studiouri mai dubioase sau neprofesioniste, se poate si varianta asta, dar daca lucrezi alaturi de un studio profesionist, nu e vorba doar de pc si de camera. Asta crede multa lume din ziua de azi si se induce mult in eroare, crede-ma.

N-o sa intru prea profund in subiect, ca ar fi multe de explicat, dar in echipa se castiga mai bine bani, intotdeauna. Am lucrat si eu inainte ca model de videochat si am incercat ambele variante, si de acasa, si de la studio. Crede-ma, nici nu se compara. Ok, iti faci cont de model independent. Si cand ai probleme tehnice sau de alta natura, cine te ajuta? Cand ai nevoie de poze, sedinte foto/video, cine te ajuta?

Cand ai nevoie sa urci in pagina, cine te ajuta? Crezi ca urci singura, pur si simplu? Este o echipa in spate care se ocupa de asta, pe care insusi studioul o pune la dispozitie. E deja naivitate sa spunem ca studioul nu ajuta cu nimic. Daca esti pro lucratului de acasa, nicio problema, fiecare cu gusturile sale, dar asta nu inseamna ca poti spune ca NU e bine sa lucrezi de la studio.

Stiu fete care lucreaza de 6-7 ani la ACELASI studio. Ai crede ca pana acum au facut destui bani sa lucreze de acasa. De ce n-o fac, hm? Pentru ca stiu ce au la acel studio... plus ca, hai sa fim realisti si sa nu ne mintim. Munca la studio nu se va compara niciodata cu munca de acasa. Cand esti la studio, muncesti, ca stii ca esti la munca.

Dar cand esti acasa? Acasa te mai tenteaza sa te mai uiti la tv, sa mai dormi putin, sa mai iei o pauza mica, si tot asa. Crede-ma, stiu mai multe modele care au spus ca munca de acasa nu le aduce bani ca le face sa fie lenese, decat fete care au spus ca le merge bine de acasa. Foarte putine au succes de acasa, de unele singure. Astea sunt fantezii ca te apuci de acasa si ajungi sa ai mii de dolari si te imbogatesti asa din senin. Te chinui de acasa, stiu ce zic. :) Sa nu ne mintim.

Si, ca ultima idee...sa spunem ca ai sot, copil, familie. Ce faci, te apuci sa faci videochat cu ei in casa? O sa fiu mai directa, dar daca ai un privat, te apuci sa gemi cu copilul in camera alaturata?

Toate peste toate, n-o sa intru prea intens in subiect, ca multa lume stie despre ce vorbesc. Desigur, nu spun ca tu n-ai avea succes. Probabil ai si ma bucur pentru asta si-ti urez succes in continuare!
No avatar
Eva101

Da, eu nu am spus ca NU e bine sa lucrezi la studio, concluzionand, daca esti determinata sa faci bani si ai pregatirea necesara, doar dupa ce ai lucrat intr-un studio poti face foarte multi si de acasa daca ai experienta in it/adult marketing si fireste, nu stai cu cineva in casa :).
Jasmine

Eva101;9117 wrote: Da, eu nu am spus ca NU e bine sa lucrezi la studio, concluzionand, daca esti determinata sa faci bani si ai pregatirea necesara, doar dupa ce ai lucrat intr-un studio poti face foarte multi si de acasa daca ai experienta in it/adult marketing si fireste, nu stai cu cineva in casa :).

Da, bineinteles, ai dreptate. Dar in majoritatea cazurilor e mai greu. Doar cazurile cele mai fericite ajung asa. Insa nu neg, ai dreptatea ta :)
No avatar
crina

buna ma poate ajuta si pe mine cineva... mi-am deschis in cont pe chaturbate,a fost aprobat doar ca nu stiu cum sa accesez plata... am un card de la brd si nu stiu unde trebuie sa introduc ibanul... ca sa fie transferati dolarii pe card..
Scrie răspuns