Studiouri neserioase?!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Buna, tuturor! Am vazut ca s-a tot vorbit in ultima vreme de studiouri neserioase, asa ca m-am gandit sa va intreb de experientele neplacute avute in studiouri, ca sa putem ajuta si alte modele, sa stie de ce sa se fereasca...
Sau poate chiar sa ajutam studiourile, sa stie ce ar trebui sa faca sa nu mai plece modelele de la ei :)

Ati avut probleme cu trainerii, fotografii, cu mediul de munca, contractele, promisiunile s.a.m.d? :-/
Andrada

Jasmine;9014 wrote: Buna, tuturor! Am vazut ca s-a tot vorbit in ultima vreme de studiouri neserioase, asa ca m-am gandit sa va intreb de experientele neplacute avute in studiouri, ca sa putem ajuta si alte modele, sa stie de ce sa se fereasca...
Sau poate chiar sa ajutam studiourile, sa stie ce ar trebui sa faca sa nu mai plece modelele de la ei :)

Ati avut probleme cu trainerii, fotografii, cu mediul de munca, contractele, promisiunile s.a.m.d? :-/

Ceea ce am vazut destul de des a fost bad managment cand venea vorba de modele si de diverse discutii aparute intre modele si staff sau intre modele pur si simplu. Am mai intalnit intr-adevar traineri care s-au mai abatut de le ceea ce aveau ele de facut, dar nimic care sa nu poata fi rezolvat intr-un fel sau altul. Cat despre cum ar trebui sa isi tina studiourile modelele sa nu mai plece cred ca ar trebui sa nu le mai tratateze exact ca pe niste fabricute de facut banuti si sa investeasca mai mult suflet decat creier. Deja s-a ajuns la un nivel destul de ridicat si toti stim ce incasari poate avea un studio sau fiecare model in parte. Prea multe reguli strica si mai ales prea multa strictete. Lucram cu femei si fac si eu parte din aceeasi categorie de altfel. Cand nu mai vrem, nu mai vrem si gata :)) Totusi nu este un job usor si din pacate studiourile mari au uitat de unde au plecat. Un alt aspect care mie mi se pare un pic aberant este regula asta de "aur" cum ca daca pleci de la ei nu mai poti sa lucrezi pe site-ul respectiv x luni. E logic si nu prea. Pot sa inteleg ca s-a investit timp si training in modelul respectiv, dar daca vrea sa plece de la un studio, nu pleaca de fericire. Inseamna ca s-a intamplat ceva si a fost nevoita sa ia aceasta decizie. La asta are trebui sa fie atente modelele care isi cauta un studio cu care sa colaboreze. De altfel nu ar trebui sa se opreasca la primul. Ar trebui sa se documenteze si sa aplice la mai multe studiouri ca in final sa si-l aleaga pe cel potrivit pentru ea.

Si eu sunt curioasa daca altcineva are de impartasit experientele proaste care le-au avut in diverse studiouri
www.secretmodels-studio.com
Scrie răspuns