Bună seara!!

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
No avatar
tocuri

Am și eu câteva întrebări pentru cunoscători . Vreau sa îmi fac cont pe streamate.com știe cineva cum pot primi bani sau Cum pot obține un card de la ei ?

Următoarea întrebare ar mai fi ...eu am card făcut CHOICE îl folosesc pe jasmin vreau sa știu dacă îl pot folosi și pe streamate.com . Va mulțumesc.
Andrada

Poti sa folosesti cardul care il ai, iar plata de pe streamate se face la saptamana. Trebuie sa ai minim 100 $ facuti si de asemenea incheierea saptamanii de payment se face sambata pe la 2 noaptea daca nu ma insel. Banii iti vor fi virati pe card in cateva zile lucratoare, dar ma repet doar daca ai minim 100 $ facuti. Un alt lucru care al trebui sa il stii este ca pana la prima plata vor trece 21 de zile lucratoare si asta daca ai cei 100 $ facuti. Daca de exemplu nu iti atingi acest minim, banutii vor fi virati catre tine in momentul in care minimul s-a atins si de asemenea va trebui sa astepti din nou 21 de zile pana ii vei primi. Deci mai simplu ar fi sa iti atingi targetul in fiecare saptamna :) Si inca ceva cand intrii online o sa incepi cu 4 stele, te sfatuiesc sa le ceri membrilor rate-uri pentru a atinge numarul de 5 stele :) Rate-urile le poti primi doar dupa un privat. Poti sa mai intrebi si in stanga sau dreapta :) Ai aici skype-ul reprezentantului streamate pe Romania marianabogzoiu sau email: catalina@streamate.com. Ea te mai poate ajuta cu diferite sfaturi si cu orice intrebari ai avea :) Sper ca te-am lamurit cat de cat :) Mult succes iti doresc
www.secretmodels-studio.com
No avatar
tocuri

Multumesc !!!
Scrie răspuns