Jobul perfect

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
sinsstudio

Oare videochat-ul reprezinta in momentul de fata jobul perfect?

https://www.youtube.com/watch?v=HjNRmsrMUHk1s">https://www.youtube.com/watch?v=HjNRmsrMUHk
Studio 20

Frumos material, dar ar fi bine sa nu exageram. Videochat-ul este un job foarte dificil, unde succesul vine la pachet cu multe sacrificii si cu efort mult peste medie. Daca le spunem viitoarelor modele ca e usor, flexibil si ca isi iau masina in 3 luni, atunci vom continua sa ne miram ca lipsesc de la ture, ca nu fac bani, ca se uita dupa "shortcut-uri" cu membrii si ca pleaca dupa 6 luni.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
sinsstudio

Buna ziua,

Ar fi si mai frumos sa privim realitatea. In Romania salariul mediu nu depaseste 500$, daca un model lucreaza 8 ore pe zi stiti si voi la fel de bine ca si mine ca venitul depaseste cu mult aceasta suma. Exista joburi care te epuizeaza mult mai mult si nu te platesc nici pe sfert.
Sa revenim asupra a ceea ce este cel mai important, adica cine vrea sa munceasca o sa aiba multi banisori, cine nu, nu deschide nici calculatorul.

O zi frumoasa tuturor si spor la cat mai multi bani
Jasmine

Intr-un fel, cei de la sinsstudio au dreptate... Se castiga oricum mai bine decat in alt domeniu, iar daca modelul pleaca dupa 6 luni, inseamna ca ori nu e de ea domeniul acesta, ori n-a stiut studioul cum sa o faca sa stea mai mult angajata. Vina nu poate fi pusa doar pe model in acest caz :)
No avatar
MiaJohns

Total de acord cu Jasmine, dragă Studio 20. :) poate că uneori, modelul nu-și mai dorește să lucreze din cauza voastra, a studiourilor. Voi promiteți multe, nu zic de voi personal neaparat, nu zic nici că mințiți sau altceva, însă atmosfera dintr-un studio cred ca e ceva esențial. Dacă nu știi sa te porti cu modelul și-l vezi doar o făbricuța de scos bani de pe urma lui, acea fată nu-ți va sta nicicând. :) Sunt și foarte multe modele neserioase care tratează acest job ca pe o joacă și îl consideră un job simplu la care nu trebuie sa acorde prea multa importanta pentru ca oricum "banii vin", asta gândesc și da, sunt N modele care sunt așa, dar nu toate sunt la fel și cu siguranță nu întotdeauna trebuie sa aruncam cu noroi în ele. Pâna la urma, dacă modele nu sunt, nici bani nu sunt, ele aleg să-și vândă imaginea, respecta anumite reguli, respectă anumite condiții de lucru, frumos ar fi să oferim acelasi lucru în schimb. Nu cum am auzit eu mereu trainere bârfitoare care le insultă pe fete, care se amuza de ceea ce se intampla în privatul lor, care de cele mai multe ori le pun bețe in roate din invidie sau alte motive sau care pur și simplu au o anumită problema si nu sunt intelese. :) consider ca am putea sa ne amintim, uneori, să mai fim și oameni și nu numai bucăți de carne aducătoare de bani. :)
No avatar
ralucasss

Buna, Jasmine. Iarta-ma ca-ti scriu aici, dar am incercat sa-ti trimit un mesaj privat si nu pot deoarece ai inbox-ul plin. Crezi ca putem rezolva cumva ca sa te pot totusi contacta printr-un mesaj aici?
Andrada

Mai ce sa zic, nu cred ca exista notiunea de job perfect, doar daca ai cu adevarat un hobby si fructifici acest lucru. Cat despre videochat, da intr-adevar se scot mai multi bani decat daca ai face orice altceva la noi in tara. Am diploma de inginer si as fi ajuns la un salariu de 500 $ abia dupa vreo 2 ani asta neavand experienta in domeniu. Daca vrei sa lucrezi de la studio apuca-te de citit mult despre asta si nu te duce la primul studio iesit in cale. Cele mai bune nu sunt neaparat cele mai mari :) Noi romanii avem multe zicale, dar una se potriveste cel mai bine aici : nu te duce la pomul laudat cu sacul
www.secretmodels-studio.com
Jasmine

ralucasss;8994 wrote: Buna, Jasmine. Iarta-ma ca-ti scriu aici, dar am incercat sa-ti trimit un mesaj privat si nu pot deoarece ai inbox-ul plin. Crezi ca putem rezolva cumva ca sa te pot totusi contacta printr-un mesaj aici?

Desigur, acum imi poti da mesaj :)
Jasmine

MiaJohns;8993 wrote: Total de acord cu Jasmine, dragă Studio 20. :) poate că uneori, modelul nu-și mai dorește să lucreze din cauza voastra, a studiourilor. Voi promiteți multe, nu zic de voi personal neaparat, nu zic nici că mințiți sau altceva, însă atmosfera dintr-un studio cred ca e ceva esențial. Dacă nu știi sa te porti cu modelul și-l vezi doar o făbricuța de scos bani de pe urma lui, acea fată nu-ți va sta nicicând. :) Sunt și foarte multe modele neserioase care tratează acest job ca pe o joacă și îl consideră un job simplu la care nu trebuie sa acorde prea multa importanta pentru ca oricum "banii vin", asta gândesc și da, sunt N modele care sunt așa, dar nu toate sunt la fel și cu siguranță nu întotdeauna trebuie sa aruncam cu noroi în ele. Pâna la urma, dacă modele nu sunt, nici bani nu sunt, ele aleg să-și vândă imaginea, respecta anumite reguli, respectă anumite condiții de lucru, frumos ar fi să oferim acelasi lucru în schimb. Nu cum am auzit eu mereu trainere bârfitoare care le insultă pe fete, care se amuza de ceea ce se intampla în privatul lor, care de cele mai multe ori le pun bețe in roate din invidie sau alte motive sau care pur și simplu au o anumită problema si nu sunt intelese. :) consider ca am putea sa ne amintim, uneori, să mai fim și oameni și nu numai bucăți de carne aducătoare de bani. :)

Am intalnit si eu cazuri cu trainerite care nu-si vedeau de treaba lor... Mda, foarte urat ca exista situatii de acest gen
Jasmine

Andrada;8995 wrote: Mai ce sa zic, nu cred ca exista notiunea de job perfect, doar daca ai cu adevarat un hobby si fructifici acest lucru. Cat despre videochat, da intr-adevar se scot mai multi bani decat daca ai face orice altceva la noi in tara. Am diploma de inginer si as fi ajuns la un salariu de 500 $ abia dupa vreo 2 ani asta neavand experienta in domeniu. Daca vrei sa lucrezi de la studio apuca-te de citit mult despre asta si nu te duce la primul studio iesit in cale. Cele mai bune nu sunt neaparat cele mai mari :) Noi romanii avem multe zicale, dar una se potriveste cel mai bine aici : nu te duce la pomul laudat cu sacul

Asa este, ai dreptate :D
Scrie răspuns