Nu am primit banii de la Camgasm
Salutari! Am o problema cu Camgasm. M-am chinut ceva timp sa fac niste amarati de 50$ si dupa nu am mai primit banii. S-a dus perioada, asteptam banii. Vazand ca au trecut 10 zile si nu am primit banii, le dau mail. Ei imi spun ca FirstChoicePay a respins tranzactia. FirstCP spun ca nu, nu am nicio tranzactie respinsa, blocata,etc. Le-am comunicat raspunsul celor de la Camgasm, care mi-au spus sa astept 3 zile lucratoare pt. a primi banii. Au trecut 7, nu 3. Banii nu au sosit inca. Prin urmare, astept banii de vreo doua saptamani si acestia nu mai apar. A mai patit cineva? Ce e de facut? Le-am trimis un mail luni, altul ieri, niciun raspuns.
Loli;8964 wrote: Salutari! Am o problema cu Camgasm. M-am chinut ceva timp sa fac niste amarati de 50$ si dupa nu am mai primit banii. S-a dus perioada, asteptam banii. Vazand ca au trecut 10 zile si nu am primit banii, le dau mail. Ei imi spun ca FirstChoicePay a respins tranzactia. FirstCP spun ca nu, nu am nicio tranzactie respinsa, blocata,etc. Le-am comunicat raspunsul celor de la Camgasm, care mi-au spus sa astept 3 zile lucratoare pt. a primi banii. Au trecut 7, nu 3. Banii nu au sosit inca. Prin urmare, astept banii de vreo doua saptamani si acestia nu mai apar. A mai patit cineva? Ce e de facut? Le-am trimis un mail luni, altul ieri, niciun raspuns.
In primul rand, cel mai ok lucru de facut este sa nu te mai bazezi pe acesta. Adica daca pana acum ai lucrat cu asa ceva si ai vazut ca sunt neseriosi, incearca altceva, parerea mea. In al doilea rand, ai putea doar sa mai insisti cu mail-uri, altceva nu stiu ce poti face in acest caz. Doar sa suni, in caz ca au vreun numar de contact. dar e prea mare bataia de cap, eu zic sa incerci altceva si sa fii mai atenta data viitoare :* succes
In primul rand, cel mai ok lucru de facut este sa nu te mai bazezi pe acesta. Adica daca pana acum ai lucrat cu asa ceva si ai vazut ca sunt neseriosi, incearca altceva, parerea mea. In al doilea rand, ai putea doar sa mai insisti cu mail-uri, altceva nu stiu ce poti face in acest caz. Doar sa suni, in caz ca au vreun numar de contact. dar e prea mare bataia de cap, eu zic sa incerci altceva si sa fii mai atenta data viitoare :* succes
-
sinsstudio
Buna,
Noi iti recomandam cu caldura studio-urile de videochat deoarece asa ceva nu se poate intampla. Este unul dintre riscurile nespuse pe care un studio si le asuma in locul tau.
O zi cu soare
http://www.sins-studio.com
Noi iti recomandam cu caldura studio-urile de videochat deoarece asa ceva nu se poate intampla. Este unul dintre riscurile nespuse pe care un studio si le asuma in locul tau.
O zi cu soare
http://www.sins-studio.com
De cand au inceput ei adica de prin septembrie anul trecut am primit fix 3 plati de la ei. Ce pot spune e ca mereu am primit banii la timp dar ultima plata a fost in aprilie asa ca de atunci poate s-au schimbat treburile. Eu am renuntat sa lucrez cu ei pentru ca nu au potential , prefer sa lucrez cu fratele lor mai mare! Totusi e ciudat ca nu ai primit banii, in spatele Camgasm sunt cei de la Chaturbate care mereu au fost extrem de seriosi cu platile! Insita cu mail-urile!
Live Cams | Live Sex |
Saptamana trecuta, marti sau miercuri le-am trimis un e-mail. Mi-au raspuns miercuri ca in maxim 3 zile lucratoare imi trimit banii. De luni trimit in fiecare zi mail, niciun raspuns pana acum. Azi le-am mai dat unul si lor, si celor de la Chaturbate. Le-am zis ca imi vreau banii altfel fac publica lipsa lor de seriozitate pe forumuri, site-uri cu review-uri despre site-uri si ca voi posta asta si in camerele modelelor de pe CB si Camgasm. Sper ca macar asa sa obtin o reactie din partea lor. Eu una, daca as citi despre un site ca nu trimit banii, clar nu m-as incurca cu acel site.
Loli;8976 wrote: Saptamana trecuta, marti sau miercuri le-am trimis un e-mail. Mi-au raspuns miercuri ca in maxim 3 zile lucratoare imi trimit banii. De luni trimit in fiecare zi mail, niciun raspuns pana acum. Azi le-am mai dat unul si lor, si celor de la Chaturbate. Le-am zis ca imi vreau banii altfel fac publica lipsa lor de seriozitate pe forumuri, site-uri cu review-uri despre site-uri si ca voi posta asta si in camerele modelelor de pe CB si Camgasm. Sper ca macar asa sa obtin o reactie din partea lor. Eu una, daca as citi despre un site ca nu trimit banii, clar nu m-as incurca cu acel site.
Imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin asta. Sper sa se rezolve lucrurile in curand!
Daca nu, pe viitor o sa stii ce ai de facut. Succes :*
Imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin asta. Sper sa se rezolve lucrurile in curand!