despre videocat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
audi08

Buna ziua,sunt noua in aceasta activitate,mi-am creat contul in luna mai si intru online de acasa,momentan stau doar pe flirt4free am facut cv banuti si in putina mea activitate (nu prea am rabdare sa stau online),as dori sa imi fac un cont si pe mfc?ce parere aveti?Multumesc
No avatar
little_cupcake

Iti recomand si ImLive si Chaturbate. Sunt foarte bune pentru inceput si se fac banuti pe ele. Desigur, sunt mult mai multe site-uri pe care poti face bani. Daca faci o simpla cautare pe acest forum vei vedea tot ce spun fetele despre experienta lor cu diferite site-uri. Multa bafta!
Jasmine

audi08;8947 wrote: Buna ziua,sunt noua in aceasta activitate,mi-am creat contul in luna mai si intru online de acasa,momentan stau doar pe flirt4free am facut cv banuti si in putina mea activitate (nu prea am rabdare sa stau online),as dori sa imi fac un cont si pe mfc?ce parere aveti?Multumesc

depinde ce fel de persoana esti. Daca iti place sa te dezbraci mult in free si sa faci show-uri si esti sigura pe tine si stii ca o sa castigi bani, da, un site ca MFC sau Chaturbate e ok. Dar daca esti mai timida si esti incepatoare, nu-ti recomand deloc aceste site-uri. Mai degraba ti-as recomanda site-uri mai prietenoase... Flirt, de exemplu, pe care lucrezi tu acum e ok, e prietenos. Live Jasmin e la fel, un site care e mai strict, dar pe care se castiga super bine. Recomandarea mea, insa, ca de fiecare data, este sa incercati sa stati pe un singur site si sa va obisnuiti cu membrii de acolo si sa ii obisnuiti si pe ei cu voi, mai ales daca sunteti la inceput.

Decat sa stati pe 3-4 site-uri si sa castigati cate 30-40 de dolari pe fiecare si sa va incurce mai mult, sa nu stiti pe care sa dati pauza cand aveti privat sau sa va incurcati membrii, mai bine faceti 100-200 de dolari pe un singur site. Asa membrii o sa vada ca va indreptati atentia doar catre ei si o sa aprecieze asta. Daca stati pe mai multe site-uri, in schimb, ei o sa vada ca sunteti neatente si distrase si o sa ii pierdeti.

Asadar, cel mai bine luati fiecare site la rand, vedeti care vi se potriveste cu personalitatea voastra si incercati sa va tineti de acela. Poate la inceput n-o sa fie conform asteptarilor, dar cu timpul sigur o sa ajungeti la rezultate la care nu v-ati asteptat.

Multa bafta :*
Scrie răspuns