Pareri Dream Studio?
-
little_cupcake
Buna! Am gasit de curand site-ul studioului Dream Studio. As fi curioasa ce parere aveti despre el , daca stiti pe cineva care a lucrat acolo si daca e ok. Ma gandesc intens de cateva luni la ce studio as putea sa ma angajez, pentru ca mi-as dori unul foarte corect. Studio 20 este prima varianta! :) Dar as vrea sa mai vad si altele.
Eu lucrez cu ei de 5 ani, sunt multumita si nu cred ca au existat neintelegeri la bani, la site-uri sau cu fetele. chiar sunt buni si corecti fara sa intarzie ziua de plata. inainte am lucrat la un studio mare, (nu dau nume) si ce am vazut acolo..... cand am ajuns aici parca eram speriata de bombe pentru ca la ultimul stidio nu luasem banii de cateva luni, iar cand am luat prima data banii am ramas paff de transparenta lor. Poti vedea singura printr-un sistem cati bani ai luat si poti vedea si extrasul tau de cont ca sa sti cat scoti.
-
little_cupcake
Multumesc de raspuns! Ma intereseaza daca se face contract de munca sau doar prin colaborare. Si daca sunt bonusuri de angajare. Mersi mult!
little_cupcake;8826 wrote: Buna! Am gasit de curand site-ul studioului Dream Studio. As fi curioasa ce parere aveti despre el , daca stiti pe cineva care a lucrat acolo si daca e ok. Ma gandesc intens de cateva luni la ce studio as putea sa ma angajez, pentru ca mi-as dori unul foarte corect. Studio 20 este prima varianta!
Dar as vrea sa mai vad si altele.
Sunt ok, poti incerca
Bafta
Sunt ok, poti incerca