Protectie DMCA
-
little_cupcake
Buna, fetelor! Ce parere aveti despre protectia DMCA care este peste tot pe Chaturbate de exemplu? Voi cele care lucrati de acasa il folositi? Am vazut ca nu este foarte scump, dar oare se merita? As vrea si eu sa incep sa lucrez de acasa dar nu vreau sa ma filmeze toata lumea si sa apar pe diverse site-uri. :)
O sa fiu sincer cu tine fenomenul clipurilor raspandide pe net nu poate fi stopat in nici un fel. Acel serviciu DMCA este perfect functional ei trimit cereri de inlaturare in locul tau ba chiar fac si plangeri la google pentru tine! Dar totusi tine de cel care detine siteul unde apar filmuletele cu tine daca le da jos sau nu! Daca site-ul este legal (de obicei acestia nu inregistreaza pe nimeni cel mult pun poze) o sa indeparteze imediat clipul, totusi majoritatea site-urilor unde apar inregistrari cu modele sunt gazduite in tari "fantoma" si sunt protejate de diferite servicii de ascundere a identitatii pe net asa ca ei ignora cu desafarsire aceste plangeri DMCA. Si chiar daca sunt scoase din google clipurile cu tine ele raman pe site iar site-ul primeste trafic foarte mult chiar de la google pentru ca majoritatea modelelor nu fac astfel de plangeri !
Deci mai pe scurt DMCA este bun o sa te ajute dar nimic nu poate prevenii ca tu sa nu apari pe alte site-uri unele foarte populare! Ce ar trebuii sa faci? Sa nu te stresezi si sa te bucuri de promovare si expunere ceea ce va duce in final la incasari mai bune pentru tine!
Deci mai pe scurt DMCA este bun o sa te ajute dar nimic nu poate prevenii ca tu sa nu apari pe alte site-uri unele foarte populare! Ce ar trebuii sa faci? Sa nu te stresezi si sa te bucuri de promovare si expunere ceea ce va duce in final la incasari mai bune pentru tine!
Live Cams | Live Sex |
-
little_cupcake
Nord;8796 wrote: O sa fiu sincer cu tine fenomenul clipurilor raspandide pe net nu poate fi stopat in nici un fel. Acel serviciu DMCA este perfect functional ei trimit cereri de inlaturare in locul tau ba chiar fac si plangeri la google pentru tine! Dar totusi tine de cel care detine siteul unde apar filmuletele cu tine daca le da jos sau nu! Daca site-ul este legal (de obicei acestia nu inregistreaza pe nimeni cel mult pun poze) o sa indeparteze imediat clipul, totusi majoritatea site-urilor unde apar inregistrari cu modele sunt gazduite in tari "fantoma" si sunt protejate de diferite servicii de ascundere a identitatii pe net asa ca ei ignora cu desafarsire aceste plangeri DMCA. Si chiar daca sunt scoase din google clipurile cu tine ele raman pe site iar site-ul primeste trafic foarte mult chiar de la google pentru ca majoritatea modelelor nu fac astfel de plangeri !
Multumesc pentru raspuns, Nord! Eu sunt cam stresta de chestia asta cu aparutul pe site-uri pentru ca am patit-o chiar prima oara cand am facut videochat. Am gasit un filmulet cu mine pe xvideos, cu user-ul meu la titlu. Din fericire am dat report de cateva ori si cei de la site l-au scos. Imi dau seama ca macar o poza tot o sa apara pe undeva (gasisem odata un site cu aproape toate, daca nu toate, modelele de pe chaturbate, cu printscreen-uri cu show-urile lor), e inevitabil. Dar nu as vrea sa apara la ordinea zilei filmulete. Ma gandeam sa-mi iau o peruca si sa ma machiez total diferit fata de cum o fac de obicei ca sa fie mai putine dubii cum ca as fi eu, in caz de ceva.
Multumesc pentru raspuns, Nord! Eu sunt cam stresta de chestia asta cu aparutul pe site-uri pentru ca am patit-o chiar prima oara cand am facut videochat. Am gasit un filmulet cu mine pe xvideos, cu user-ul meu la titlu. Din fericire am dat report de cateva ori si cei de la site l-au scos. Imi dau seama ca macar o poza tot o sa apara pe undeva (gasisem odata un site cu aproape toate, daca nu toate, modelele de pe chaturbate, cu printscreen-uri cu show-urile lor), e inevitabil. Dar nu as vrea sa apara la ordinea zilei filmulete. Ma gandeam sa-mi iau o peruca si sa ma machiez total diferit fata de cum o fac de obicei ca sa fie mai putine dubii cum ca as fi eu, in caz de ceva.
little_cupcake;8797 wrote: Ma gandeam sa-mi iau o peruca si sa ma machiez total diferit fata de cum o fac de obicei ca sa fie mai putine dubii cum ca as fi eu, in caz de ceva. 
Sincer e cea mai buna abordare sa arati in camera cat mai diferit de cum arati in realitate! Sunt 7 miliarde de oameni pe glob se mai intampla ca oamenii sa semene
Sincer e cea mai buna abordare sa arati in camera cat mai diferit de cum arati in realitate! Sunt 7 miliarde de oameni pe glob se mai intampla ca oamenii sa semene
Live Cams | Live Sex |
little_cupcake;8795 wrote: Buna, fetelor! Ce parere aveti despre protectia DMCA care este peste tot pe Chaturbate de exemplu? Voi cele care lucrati de acasa il folositi? Am vazut ca nu este foarte scump, dar oare se merita? As vrea si eu sa incep sa lucrez de acasa dar nu vreau sa ma filmeze toata lumea si sa apar pe diverse site-uri. 
Sincer, in ziua de azi e mai bine sa te bucuri de ce ai, fara sa te intereseze de ce cred sau spun altii. Crede-ma, nu traiesti cu ei, important e sa-ti fie tie bine
:* bafta
Sincer, in ziua de azi e mai bine sa te bucuri de ce ai, fara sa te intereseze de ce cred sau spun altii. Crede-ma, nu traiesti cu ei, important e sa-ti fie tie bine
-
little_cupcake
Jasmine;8808 wrote: Sincer, in ziua de azi e mai bine sa te bucuri de ce ai, fara sa te intereseze de ce cred sau spun altii. Crede-ma, nu traiesti cu ei, important e sa-ti fie tie bine
:* bafta
Multumesc pentru sustinere!
Ai dreptate, trebuie sa ne bucuram de viata fara atatea griji.
Multumesc pentru sustinere!
-
little_cupcake
Ca sa nu mai deschid inca un topic, daca se poate, as vrea sa va intreb aici ceva, va rog. Mi-am luat astazi un Lovense Lush, l-am conectat la telefon, era ok, mergea. Dar cand am incercat sa il conectez la laptop nu puteam sa ii dau "pair" de la bluetooth, desi laptop-ul il vedea. Din cauza asta nu pot sa-l conectez la niciun site
. Am cautat peste tot raspunsuri pt aceasta problema dar am incercat tot ce se putea si tot nu merge. Am incercat si de pe alt laptop si era la fel. Nu stiu ce sa fac. Mi-e greu sa cred ca e stricat din moment ce pe aplicatia de pe telefon mergea. Voi ce credeti? Ati mai auzit pe cineva sa aibe problema asta? Va multumesc mult pentru raspunsuri!
-
little_cupcake
Ca sa nu mai deschid inca un topic, daca se poate, as vrea sa va intreb aici ceva, va rog. Mi-am luat astazi un Lovense Lush, l-am conectat la telefon, era ok, mergea. Dar cand am incercat sa il conectez la laptop nu a mers sa ii dau "pair" de la bluetooth, desi laptop-ul il vedea in ista device-urilor. Din cauza asta nu pot sa-l conectez la niciun site
. Am cautat peste tot raspunsuri pt aceasta problema dar am incercat tot ce se putea si tot nu merge.. Am incercat si de pe alt laptop si era la fel. Nu stiu ce sa mai fac. Mi-e greu sa cred ca e stricat din moment ce pe aplicatia de pe telefon mergea. In plus, mi-am instalat si aplicatia BodyChat pe laptop si nici de acolo nu puteam sa il conectez. Voi ce credeti? Ati mai auzit pe cineva sa aibe problema asta? Va multumesc mult pentru raspunsuri!
-
little_cupcake
Sa deschid un topic separat doar pt problema cu Lush-ul? Pierd destul de mult timp neavandu-l conectat la site, nu pot sa fac nimic.