Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Buna Banii ii primesti toti in momentul in care treci de pragul de 100 de dolari, cum a spus Nord nu ai de ce sa iti faci griji :* brunettedoll;8402 wrote: Bunaaaa ! am o maaare problema va rog sa ma ajutati.
In prima sesiune am facut 75 $ pe LJ asta pentru ca nu prea am stat online.
Acum in a2a sesiune am 17$ , intrebarea mea este : Mai primesc acei 75 $ ? sau sunt pierduti ? Stiind ca minimul este de 100$...
Buna! ma tot chinui sa imi fac timp sa creez un cont aici si in seara asta am reusit. Sunt mandra de cati bani castig independent ca model de acasa pe LJ si in caz ca pot ajuta pe cineva sunteti mai mult ca bine ventiti sa imi cereti sfaturile. Sau poate sa va cer .
ma ingrozesc cand vad ultimele postari pt ca nu am avut timp sa ma uit mai departe. Nu inteleg cum poti castiga doar 75 sau 15 dolari pe sesiune. Cat de putin timp sa stai? Eu stau 8-10 ore pe zi si media mea este de 500 cu share 50%, scade si creste suma odata cu share-ul. Zic medie dar am si zile cu peste 800. Sunt putin lenesa si am mai mult de 4 zile libere la 2 saptamani, cred ca asta e dezavantajul de a lucra de acasa, iti permiti sa lenevesti uneori. Nu am sesiuni sub 4000$. astazi am urcat 2 praguri si am castigat aproape 450$. Voua cum v-a mers?
Buna draga mea. Eu sunt jignita zilnic de cate un neica nimeni dar ma doare in fund scuza-mi expresia. Din 30 de zile cat are luna daca in 2 sunt total multumita de par, machiaj si haine. Dar ambitia mea este mare si chiar daca as avea capul spart tot as intra online, cine stie cine are un fetish cu bandaje
Ideea e ca esti minunata si arat la fel de bine in fiecare zi, starea ta de spirit iti afecteaza perceptia asupra fizicului tau si de aia ti se pare ca esti mai "uratica" in unele zile. Cand intru online nu sunt mereu multuimta dar dupa ce vad cum se aduna $$$ jur ca parca sunt angelina jolie, deci clar este vorba de starea psihica. Uite-te la modelele de top, nici una nu e papusa, toate au defcte.
Eu nu am avut perioada promotionala. M-am apucat de videochat acum 3 ani pe camcontacts, si din plictiseala am facut si un cont pe LJ la misto. Lj nu iti ofera decat o data in viata aceasta perioada promotionala. Si totusi in prima sesiune am facut 5000 cu 1.99$ min. !0-12 ore online sunt esentiale. Implica-te mult, cauta, afla, descopera si aplica. Investeste in lenjerii si machiaje. Nimic nu se compara cu un fard care miroase a cicolata de la too faced chiar daca l-ai manjit ca un copil de 5 ani pe la ochii. Te simti bine si pot sa jur ca vibeul asta se transmite odata cu vide-ul la membri. Eu fac de acasa videochat. Prima sesiune un apartament amarat cu o amarata de camera si un amarat de bec. M-am mutat intrun apartament foarte luxos si chiria nu ma ajunge cat m-ar fi ajuns partea studioului daca munceam la studio, avantajele fiind multiple, nu cred ca are sens sa ti le zic. Imi doresc tare mult sa te ajut dar am nevoie sa stiu exact cum muncesti si de ce mijloace te folosesti. Te pup si scrie-mi daca crezi ca te pot ajuta
buna . sunt noua , am transferat tok de pe chaturbate dar nu au intrat bani inca ... stie cineva dupa cat tiimp intra din moment ce am selectat pe firstchoice pay metoda de 5 $ in 2 ore ? multumesc anticipat
Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu.
“Poti face bani usor si repede”
Am incercat toate metodele posibile. Aceasta este legală, este usoara, si cea mai rapida cale. Va spun din proprie experiență. Așa am fost salvat si m-am lasat de cerșetorie.
Eram sceptic, totusi... în urma cu ceva vreme navigam aiurea pe internet, cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 30 de lei. Imediat m-am gandit „chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie”. Dar, curios din fire fiind, am continuat sa citesc.
Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 5 lei la fiecare din cele 6 adrese mentionate in listă. Trebuie sa fim corecți, disciplinați și serioși, ca să avem reușita asigurată. Daca nu căștigă si celalți în ordinea listei, nici tu nu vei avea de câștigat.
Ca să-ți treci numele tău, si adresa ta, la sfârșitul listei (poziția 6), trebuie schimbată ordinea de pe listă.
Cel care a fost pe locul 1, dispare de pe listă
Cel care a fost pe locul 2, îl scrii pe primul loc
Cel care a fost pe locul 3, îl scrii al 2-lea
Cel care a fost pe locul 4, îl scrii al 3-lea
Cel care a fost pe locul 5, îl scrii al 4-lea
Cel care a fost pe locul 6, îl scrii al 5-lea
Locul 6 rămânând liber, te scrii pe tine însuți
Urmează publicarea articolului la aprox. 100 de forum-uri sau anunturi pe internet (ori prin email la cât mai multe adrese de români) din țară sau din alte țări.
Românii cu domiciliul în alte țări, au și ei ce face cu „leii” noștri românești. Tot așa cum și românii din țară au ce face cu monedele altor țări (Dolari, Euro, Forinți, Ruble, Lire, etc).
Avem case de schimb valutar.
Sa zicem ca locuiesti în Europa și n-ai lei românești.Aproximezi paritatea pentru 5 lei si pui în plic câte 1 Euro (dacă nu vrei să pui o bancnota de 5 euro). Știu. Nu există bancnota de 1 Euro. Faci un artificiu. Tai un cartonaș la grosimea monedei, cât sa încapă în plic. Faci o gaură în carton (la diametrul monedei) ca să încapă moneda de 1 Euro și o fixezi cu scoci, să nu joace si să nu se observe. Cartonul cu moneda fixata astfel, se introduce mai întâi în coala de hârtie scrisă și împăturită, apoi se introduce în plic. Se va crede că-i o felicitare.
M-am hotărât. La urma urmei ce aveam de pierdut în afara de 30 de lei, 6 plicuri si 6 timbre? Am pierdut eu multe la viata mea. Rămas fără servici, era cumplit, greu de a supraviețui. O bună perioadă de timp devenisem cerșetor. Poate că cine intră in jocul acesta, nu vine spre a se imbogăți, ci vede în așa ceva un fel de ajutor intr-o peroadă grea a vieții sale. Pensia sau ajutorul social, nu ajunge ca sa trăiești decent.
Deci am făcut infima investiție de 30 de lei din puținii bani pe care-i aveam de la cerșit. Pentru mine era totuna. Cu, sau fără 30 lei, era aproape egal. N-aș fi ieșit din criză.
Și surpriză! Într-un interval de 8-9 zile am inceput sa primesc bani in cutia poștală. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina!
Mi-a luat câteva zile bune ca sa trimit e-mailuri si sa postez anunțul pe internet, plus inca o zi ca sa trimit plicurile. Dar a meritat efortul.
În următoarea săptămână am primit 86.000 lei. La sfârșitul celei de-a doua săptămâni aveam 490.000 lei.
În a treia săptămână strânsesem 5.180.000 lei!
Banii continuau sa vina așa cum era de așteptat.
Va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printați articolul, pentru orice eventualitate.
Pasul 1:
Pe 6 coli de hartie scrii „M-am adăugat la lista ta”, astfel încât cel ce primeste plicul sa te adauge pe tine în lista pe care urmeaza sa o posteze. Astfel adresa ta va aparea multiplicată pe alte sute de forumuri și anunțuri. Apoi impaturesti fiecare coala cât sa intre in plic, cuprinzănd si câte o bancnota de 5 lei inlauntru. (Se poate pune si 10 lei, 5 dolari, 5 franci elvețieni, 10 forinți, etc) dacă te lasă inima. Îi vei mări bucuria celui care v-a primi plicul.
Fiecare coala se introduce in câte un plic. Închizi plicurile.
Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, (cu numele si adresa ta la expeditor), fiecare dintre ele conținând o coala de hârtie completata corespunzator si o bancnota de 5 lei.
Trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
1) Dobre Puținelu, Com. Izbiceni, Jud. Olt, 237230, România
2) Elena Ciufu, Com. Copăceni, Jud. Ilfov, 077006, România
3) Liliana Potoroacă, Loc. Bălțați, 707025, Jud. Iași, România
4) Valentin Trifan, Calle Remei 33 Sabadell 08202 Barcelona Spania
5) Murgu Maria, sat Mîsca Nr.200, com. Șiria, 317342, jud. Arad
6)Petre Gheorghe,Com Branceni,Jud Teleorman,147035,Str Principala,Nr 94,Bl B4,Sc A,Et 2,Ap 12
Pasul 2:
Acum iese din listă numarul 1. și vei completa astfel:
Locul 1. îl va avea cel care a fost pe locul 2
Locul 2. îl va avea cel care a fost pe locul 3
Locul 3. îl va avea cel care a fost pe locul 4
Locul 4. îl va avea cel care a fost pe locul 5
Locul 5. îl va avea cel care a fost pe locul 6
Locul 6. l-ai dobândit tu (numele si adresa)
Trebuie sa intelegi ca daca te vei pune in alta pozitie decit cea de-a 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.
Pasul 3:
Publici anuntul pe forum-uri de discuții (sunt multe) plus că trimiți la cât de multe adrese de e-mail cunosti. Publică măcar 100 de anunturi ca acesta, dar cu cat publici în mai multe locuri, cu atat vei câștiga mai multi bani. Cum faci asta? E simplu.
Copiezi textul întreg (din pagina de internet unde l-ai gasit), și îl introduci în Word. Salvezi fisierul în calculator, denumindu-l “Ajutor Reciproc”.
Doar în Word poți schimba ordinea de pe listă, așa cum am explicat mai sus. În rest nu trebuie modificat nimic.
Cauti pe internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti, si publici articolul.
Vei incepe sa primesti bani la cutia postala in cateva zile!
Daca vrei poti sa-ti inchiriezi o casuță poștală din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi.
Din cele 200 de publicari pe care le-am facut, sa spunem ca aș primi 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic).
Deci aș avea de câștigat 25 de lei cu numele meu pe pozitia 6.
Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis câte o scrisoare, ei publica la randul lor să zicem tot câte de 200 de articole cu numele meu, dar pe pozitia 5.
Eu primesc astfel 5*5*5 de lei = 125 de lei de pe poziția 5 (daca iau de bun exemplul infim de 5 persoane care raspund la articol).
Câștig 625 de lei cu numele meu pe pozitia 4.
Câștig 3125 de lei cu numele meu pe pozitia 3.
Câștig 15.625 de lei cu numele meu pe pozitia 2.
Câștig 78.125 de lei cu numele meu pe pozitia 1.
De imaginat cât se câștigă dacă răspund la articol 50 persoane în prima fază. Ar răspunde 250 persoane la faza a 2-a, … s a m d.
Calculează și tu, și minunează-te. De aceea merită să joci.
Dacă vreți, puteti relua jocul de la inceput de nenumarate ori.
Regula multiplicarii nu se schimbă niciodată.
Mult succes!
Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu.
“Poti face bani usor si repede”
Am incercat toate metodele posibile. Aceasta este legală, este usoara, si cea mai rapida cale. Va spun din proprie experiență. Așa am fost salvat si m-am lasat de cerșetorie.
Eram sceptic, totusi... în urma cu ceva vreme navigam aiurea pe internet, cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 30 de lei. Imediat m-am gandit „chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie”. Dar, curios din fire fiind, am continuat sa citesc.
Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 5 lei la fiecare din cele 6 adrese mentionate in listă. Trebuie sa fim corecți, disciplinați și serioși, ca să avem reușita asigurată. Daca nu căștigă si celalți în ordinea listei, nici tu nu vei avea de câștigat.
Ca să-ți treci numele tău, si adresa ta, la sfârșitul listei (poziția 6), trebuie schimbată ordinea de pe listă.
Cel care a fost pe locul 1, dispare de pe listă
Cel care a fost pe locul 2, îl scrii pe primul loc
Cel care a fost pe locul 3, îl scrii al 2-lea
Cel care a fost pe locul 4, îl scrii al 3-lea
Cel care a fost pe locul 5, îl scrii al 4-lea
Cel care a fost pe locul 6, îl scrii al 5-lea
Locul 6 rămânând liber, te scrii pe tine însuți
Urmează publicarea articolului la aprox. 100 de forum-uri sau anunturi pe internet (ori prin email la cât mai multe adrese de români) din țară sau din alte țări.
Românii cu domiciliul în alte țări, au și ei ce face cu „leii” noștri românești. Tot așa cum și românii din țară au ce face cu monedele altor țări (Dolari, Euro, Forinți, Ruble, Lire, etc).
Avem case de schimb valutar.
Sa zicem ca locuiesti în Europa și n-ai lei românești.Aproximezi paritatea pentru 5 lei si pui în plic câte 1 Euro (dacă nu vrei să pui o bancnota de 5 euro). Știu. Nu există bancnota de 1 Euro. Faci un artificiu. Tai un cartonaș la grosimea monedei, cât sa încapă în plic. Faci o gaură în carton (la diametrul monedei) ca să încapă moneda de 1 Euro și o fixezi cu scoci, să nu joace si să nu se observe. Cartonul cu moneda fixata astfel, se introduce mai întâi în coala de hârtie scrisă și împăturită, apoi se introduce în plic. Se va crede că-i o felicitare.
M-am hotărât. La urma urmei ce aveam de pierdut în afara de 30 de lei, 6 plicuri si 6 timbre? Am pierdut eu multe la viata mea. Rămas fără servici, era cumplit, greu de a supraviețui. O bună perioadă de timp devenisem cerșetor. Poate că cine intră in jocul acesta, nu vine spre a se imbogăți, ci vede în așa ceva un fel de ajutor intr-o peroadă grea a vieții sale. Pensia sau ajutorul social, nu ajunge ca sa trăiești decent.
Deci am făcut infima investiție de 30 de lei din puținii bani pe care-i aveam de la cerșit. Pentru mine era totuna. Cu, sau fără 30 lei, era aproape egal. N-aș fi ieșit din criză.
Și surpriză! Într-un interval de 8-9 zile am inceput sa primesc bani in cutia poștală. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina!
Mi-a luat câteva zile bune ca sa trimit e-mailuri si sa postez anunțul pe internet, plus inca o zi ca sa trimit plicurile. Dar a meritat efortul.
În următoarea săptămână am primit 86.000 lei. La sfârșitul celei de-a doua săptămâni aveam 490.000 lei.
În a treia săptămână strânsesem 5.180.000 lei!
Banii continuau sa vina așa cum era de așteptat.
Va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printați articolul, pentru orice eventualitate.
Pasul 1:
Pe 6 coli de hartie scrii „M-am adăugat la lista ta”, astfel încât cel ce primeste plicul sa te adauge pe tine în lista pe care urmeaza sa o posteze. Astfel adresa ta va aparea multiplicată pe alte sute de forumuri și anunțuri. Apoi impaturesti fiecare coala cât sa intre in plic, cuprinzănd si câte o bancnota de 5 lei inlauntru. (Se poate pune si 10 lei, 5 dolari, 5 franci elvețieni, 10 forinți, etc) dacă te lasă inima. Îi vei mări bucuria celui care v-a primi plicul.
Fiecare coala se introduce in câte un plic. Închizi plicurile.
Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, (cu numele si adresa ta la expeditor), fiecare dintre ele conținând o coala de hârtie completata corespunzator si o bancnota de 5 lei.
Trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
1) Dobre Puținelu, Com. Izbiceni, Jud. Olt, 237230, România
2) Elena Ciufu, Com. Copăceni, Jud. Ilfov, 077006, România
3) Liliana Potoroacă, Loc. Bălțați, 707025, Jud. Iași, România
4) Valentin Trifan, Calle Remei 33 Sabadell 08202 Barcelona Spania
5) Murgu Maria, sat Mîsca Nr.200, com. Șiria, 317342, jud. Arad
6)Petre Gheorghe,Com Branceni,Jud Teleorman,147035,Str Principala,Nr 94,Bl B4,Sc A,Et 2,Ap 12
Pasul 2:
Acum iese din listă numarul 1. și vei completa astfel:
Locul 1. îl va avea cel care a fost pe locul 2
Locul 2. îl va avea cel care a fost pe locul 3
Locul 3. îl va avea cel care a fost pe locul 4
Locul 4. îl va avea cel care a fost pe locul 5
Locul 5. îl va avea cel care a fost pe locul 6
Locul 6. l-ai dobândit tu (numele si adresa)
Trebuie sa intelegi ca daca te vei pune in alta pozitie decit cea de-a 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.
Pasul 3:
Publici anuntul pe forum-uri de discuții (sunt multe) plus că trimiți la cât de multe adrese de e-mail cunosti. Publică măcar 100 de anunturi ca acesta, dar cu cat publici în mai multe locuri, cu atat vei câștiga mai multi bani. Cum faci asta? E simplu.
Copiezi textul întreg (din pagina de internet unde l-ai gasit), și îl introduci în Word. Salvezi fisierul în calculator, denumindu-l “Ajutor Reciproc”.
Doar în Word poți schimba ordinea de pe listă, așa cum am explicat mai sus. În rest nu trebuie modificat nimic.
Cauti pe internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti, si publici articolul.
Vei incepe sa primesti bani la cutia postala in cateva zile!
Daca vrei poti sa-ti inchiriezi o casuță poștală din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi.
Din cele 200 de publicari pe care le-am facut, sa spunem ca aș primi 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic).
Deci aș avea de câștigat 25 de lei cu numele meu pe pozitia 6.
Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis câte o scrisoare, ei publica la randul lor să zicem tot câte de 200 de articole cu numele meu, dar pe pozitia 5.
Eu primesc astfel 5*5*5 de lei = 125 de lei de pe poziția 5 (daca iau de bun exemplul infim de 5 persoane care raspund la articol).
Câștig 625 de lei cu numele meu pe pozitia 4.
Câștig 3125 de lei cu numele meu pe pozitia 3.
Câștig 15.625 de lei cu numele meu pe pozitia 2.
Câștig 78.125 de lei cu numele meu pe pozitia 1.
De imaginat cât se câștigă dacă răspund la articol 50 persoane în prima fază. Ar răspunde 250 persoane la faza a 2-a, … s a m d.
Calculează și tu, și minunează-te. De aceea merită să joci.
Dacă vreți, puteti relua jocul de la inceput de nenumarate ori.
Regula multiplicarii nu se schimbă niciodată.
Mult succes!
OFERTA VALABILA MODELELOR INDEPENDENTE CAT SI STUDIOURILOR DE VIDEOCHAT!
Ca in orice alt business care se respecta, la fel si in videochat, imaginea este primul lucru de care te vei folosi sa atragi clienti noi. Scopul este ca membrii de pe site-urile de profil trebuie sa intre pe profilul tau din miile de profile care exista si acest lucru se intampla in momentul in care modelul este implicat in mod activ la crearea unei imagini cat mai atractive, fapt ce va duce cu siguranta la o audienta cat mai buna.
Cu ajutorul fotografiilor profesionale sigur o sa iti imbunatatesti imaginea online rapid. Rezultatele se vor vedea imediat in reactia membrilor regulari care iti vor vedea profilul cat si in reactia membrilor noi. Totodata aceasta imbunatatire a imaginii va atrage un trafic mai mare de vizitatori iar webmasterii iti vor promova automat profilul.
Ca administrator studio de videochat profesional cu siguranta iti doresti sa ai modele cu o imagine cat mai bine definita. Daca ai un site de prezentare a studioului sunt convins ca iti doresti ca galeria foto sa fie placuta si prietenoasa cu utilizatorul.
Editarea foto va include selectii de culoare, ajustari de lumini, umbre, balans, editarea micilor defecte temporare: iritatii, acnee, vanatai, pete, cicatrici, usoare modificari ale volumelor corpului sau parti de corp.
Programarea pentru o sedinta foto sau video se va face in timp util si se vor stabili detaliile acesteia de la bun inceput.
La cerere, editez si fotografii personale, conditia fiind ca fotografiile sa nu fie facute cu camera web sau telefon, pentru o rezolutie cat mai buna si cu care sa se poata lucra fara a se pierde din calitatea acestora.
De asemenea pot veni in ajutor si cu filmare si editare videoclipuri pentru competitiile video ale site-urilor.
Beneficiez de studio foto mobil cu tot necesarul pentru o foarte buna desfasurare a sedintei foto indiferent de locatie sau ora desfasurarii acesteia.
Confidentialitate si seriozitate maxima!
Din cauza faptului ca in acest domeniu se pune foarte mult accent pe confidentialitate, nu pot prezenta online portofoliul. Pentru acest lucru va rog sa ma contactati si putem discuta acest aspect.
Cea mai buna modalitate de a face bani..inregistrare simpla cu minimum de cerinte..procent peste 50% din castiguri. https://bongamodels.com?fuid=55373415
Buna tuturor, am reusit pana la urma sa ma angajez la un studio dar am probleme in a face banutii. Nu stiu exact care este problema deoarece fetele de la studio imi spun ca fac totul bine, dansez ft mult, zambesc, sunt extrem de prietenoasa si discut cu membrii tot felul de prostii dar tot nu am trafic si fac maxim 20 $ pe zi. Stau 7 ore online si am profilul pus la punct! Lucrez pe livejasmin dar prima oara am lucrat la cuplu pe el si partenerul meu a facut schimb de date persoanale , fetele mi-au spus ca asta ar fi problema, penalizarea care am luat-o atunci si faptul ca este cont nou si ca trebuie sa am rabdare. As avea rabdare pentru ca stiu ca se castiga mult si am eu o chestie a mea, de cand am inceput sa lucrez pe el am vrut sa ajung in top..o dorinta prosteasca dar ma ajuta sa merg mai departe. Acum va intreb si pe voi ce parere aveți? Sa fie oare de la penalizarea din trecut, sau nu sunt eu facut pentru livejasmin...
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”