cat ar trebui sa castige un model de videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ariana Janette

Hellooo.n-am mai scris de mult pe forum si m-am gandit ca acum, daca tot am o curiozitate, sa mai cer cateva pareri. m-am angajat acum cateva luni la un studio din Iasi si pana acum am ajuns sa castig cam intre 160-180$ zilnic. Ce spuneti, e bine?:-s Nu stiu, cam cum ar trebui sa castige un model dupa cateva luni? e ceva ce trebuie sa fac in mod special sau sunt bine?:-s
Studio 20

160-180$ pe zi dupa "cateva luni" daca nu sunt 10-12 este un venit rezonabil, mediu, care iti arata ca poti si mai mult. Cum poti si mai mult cu siguranta studioul unde lucrezi iti va spune. Noi consideram o evolutie normala, buna fara sa fie excelenta, sa depasim 100$ pe tura in primele 2-3 luni si apoi sa urcam treptat la 200$ dupa 6 luni si 300$ dupa un an.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
Ariana Janette

vreau sa evoluez, normal... dar am rabdare, am si zile cand nu castig deloc...dar castigul pe care-l am in mare parte e ok, pentru inceput. cand o sa am mai multa experienta, o sa am mai multe pretentii Studio 20;8238 wrote: 160-180$ pe zi dupa "cateva luni" daca nu sunt 10-12 este un venit rezonabil, mediu, care iti arata ca poti si mai mult. Cum poti si mai mult cu siguranta studioul unde lucrezi iti va spune. Noi consideram o evolutie normala, buna fara sa fie excelenta, sa depasim 100$ pe tura in primele 2-3 luni si apoi sa urcam treptat la 200$ dupa 6 luni si 300$ dupa un an.
No avatar
Miki69

Ariana, eu cred ca depinde foarte mult de fiecare model in parte. Depinde de ambitie si cat de sus ne-am setat ”targetul” :)
Altfel, 160-180$ e super bine, dar sunt sigura ca poti mai mult! Totul pleaca de la minte!!
Succes pe mai departe! O zi frumoasa! Te pup
No avatar
MiaJohns

Un model de videochat ar trebui să câștige 200-300/zi cel puțin. Din păcate însă au apărut prea multe fete pe site-urile aferente, unele care strică piața prin nerespectarea orelor, lumini si fotografii de proasta calitate, plictisite etc. care ocupă locuri pe primele pagini aiurea, așa și membrii s-au zgârcit și vor să vadă totul cât mai repede și cât se poate de ieftin. Și permiteți-mi să vă contrazic Studio 20: în ziua de azi și dacă faci regulat 100$/zi după doar câteva luni este ok, sunt efectiv prea multe fete și e foarte greu. S-au dus vremurile alea când un model, fie el și nou făcea sute de dolari pe zi, mai ales fără prea mult efort. 😊
Jasmine

Inca mai sunt acele modele care castiga cu sutele pe zi dar, ce e drept, se straduiesc mai mult si stau mai multe ore :) Depinde de fiecare persoana in parte. Nu se poate generaliza. Inca se castiga foarte bine din videochat, altfel nu ar mai exista atatea site-uri si studiouri :D MiaJohns;8699 wrote: Un model de videochat ar trebui să câștige 200-300/zi cel puțin. Din păcate însă au apărut prea multe fete pe site-urile aferente, unele care strică piața prin nerespectarea orelor, lumini si fotografii de proasta calitate, plictisite etc. care ocupă locuri pe primele pagini aiurea, așa și membrii s-au zgârcit și vor să vadă totul cât mai repede și cât se poate de ieftin. Și permiteți-mi să vă contrazic Studio 20: în ziua de azi și dacă faci regulat 100$/zi după doar câteva luni este ok, sunt efectiv prea multe fete și e foarte greu. S-au dus vremurile alea când un model, fie el și nou făcea sute de dolari pe zi, mai ales fără prea mult efort. 😊
No avatar
MiaJohns

Corect Jasmine, exista, normal ca exista modele care fac sute bune pe zi, cu ore si străduindu-se dar tocmai datorită faptului ca modele apar ca ciupercile dupa ploaie angajate de cine stie ce studiouri, sau ca se apuca ele singure, sau alte varii motive si strica piata, ii fac pe membrii sa devină din ce in mai egoiști si in ultima vreme, pe cuvânt, parca toti aia "pe conversatie" au dispărut. Acum si aia premium (de jasmin vorbesc) iti pun o mie de intrebari inainte de a te lua in privat. Inainte erau la din aia premium care intrau pe tine si Bam in privat! Mai ieșeai din privat abia dupa 3-4-5 ore, DE VORBIT! Acum daca mai vezi un membru ca acela spui "Multumesc Doamne"... Ca in rest numai pe show-uri, si de care show-uri? De maxim 10 minute! Si sa ai noroc sa fie unul dupa altul ca daca il ai si asa de putin timp, si DOAR show, si rar... S-a dus naibii ziua si pleci fara niciun ban acasa.. Asta o spun din experienta mea si nu numai a mea. Prea multe modele, prea multe studiouri, prea multe promisiuni peste promisiuni cand in spate este de fapt truda acestor fete care innebunesc ore întregi in fata PC-ului, dansând, mișcându-se, făcând "tease" (cuvânt pe care il detest cel mai mult din lume) etc si cand ii vezi ca stau si se uita efectiv ca prostii, la tine in camera ta, pe mutește, dupa ce mai ai putin si explodezi de senzualitate, sexualitate etc. pai cum nu-ți vine sa mori! Deci da, studiouri apar, cum zicea cineva aici pe forum, precum ciupercile dupa ploaie. Pentru ca au auzit ca merge, ca se fac bani usor, ca romancutele noastre studente si nu numai apelează la acest job si da, normal ca sunt. Dar asta nu inseamna si ca mai merge cum mergea inainte cand nu erau atat de multe modele (si mai ales modele de proasta calitate)..
Jasmine

MiaJohns;8747 wrote: Corect Jasmine, exista, normal ca exista modele care fac sute bune pe zi, cu ore si străduindu-se dar tocmai datorită faptului ca modele apar ca ciupercile dupa ploaie angajate de cine stie ce studiouri, sau ca se apuca ele singure, sau alte varii motive si strica piata, ii fac pe membrii sa devină din ce in mai egoiști si in ultima vreme, pe cuvânt, parca toti aia "pe conversatie" au dispărut. Acum si aia premium (de jasmin vorbesc) iti pun o mie de intrebari inainte de a te lua in privat. Inainte erau la din aia premium care intrau pe tine si Bam in privat! Mai ieșeai din privat abia dupa 3-4-5 ore, DE VORBIT! Acum daca mai vezi un membru ca acela spui "Multumesc Doamne"... Ca in rest numai pe show-uri, si de care show-uri? De maxim 10 minute! Si sa ai noroc sa fie unul dupa altul ca daca il ai si asa de putin timp, si DOAR show, si rar... S-a dus naibii ziua si pleci fara niciun ban acasa.. Asta o spun din experienta mea si nu numai a mea. Prea multe modele, prea multe studiouri, prea multe promisiuni peste promisiuni cand in spate este de fapt truda acestor fete care innebunesc ore întregi in fata PC-ului, dansând, mișcându-se, făcând "tease" (cuvânt pe care il detest cel mai mult din lume) etc si cand ii vezi ca stau si se uita efectiv ca prostii, la tine in camera ta, pe mutește, dupa ce mai ai putin si explodezi de senzualitate, sexualitate etc. pai cum nu-ți vine sa mori! Deci da, studiouri apar, cum zicea cineva aici pe forum, precum ciupercile dupa ploaie. Pentru ca au auzit ca merge, ca se fac bani usor, ca romancutele noastre studente si nu numai apelează la acest job si da, normal ca sunt. Dar asta nu inseamna si ca mai merge cum mergea inainte cand nu erau atat de multe modele (si mai ales modele de proasta calitate)..

Mia, Mia... Pai cu gandirea aceasta, ca sunt prea multe modele, cum sa mai facem bani? In cazul acesta nici in Romania nu ar trebui sa se mai faca nimic, ca sunt prea multi angajati, nici mall-uri n-ar mai trebui sa existe ca sunt prea multe, nici magazine ca si-asa sunt cate 2-3 unul langa altul, nici farmacii ca doar de, sunt prea multe, nici nimic....Cu gandirea asta mergem inainte? "Ca sunt prea multe"? Pai asa nu facem nimic. Da, sunt multe, dar daca tu vrei, faci diferenta. Ce-ti pasa tie cate sunt... Stai linistita ca si inainte erau multe... Daca vrei sa faci cu adevarat bani, faci. Crede-ma, restul sunt doar scuze... Fiecare model are ceva al ei. Ceva ce anumitor membri li se potriveste, altora nu. Nu ii poti avea tu pe toti :D Dar pe aia pe care ii ai, tine-i langa tine si fa bani cu ei :) Bafta in continuare! :*
Scrie răspuns