toys?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
MIssy

Buna. Oare cine poate sa ma lamureasca o chestie. Jucaria aia, Lush pe care am vazut-o la ceva modele pe livejasmine, se poate folosi in free am vazut, deci cind membri trimit surprise vibreaza. oare e ok ca si cistig sau ...
Jasmine

Depinde de la model la model... Sunt fete la care le merge, sunt fete la care nu le merge. Depinde cum stii si tu sa-ti atragi membrii, cum ii obisnuiesti. Dar, daca nu ai castiguri, pentru inceput e ok sa incerci de toate, vezi cu ce ai succes :) MIssy;8690 wrote: Buna. Oare cine poate sa ma lamureasca o chestie. Jucaria aia, Lush pe care am vazut-o la ceva modele pe livejasmine, se poate folosi in free am vazut, deci cind membri trimit surprise vibreaza. oare e ok ca si cistig sau ...
No avatar
MIssy

:) da...asta e evident, insa ma intreb cum functioneaza chestia, pt ca pe jasmine am vazut doar optiunea pt vibratoy, nu mai au alte jucarii gen...
Jasmine

Dar cei de la studio nu te ajuta in aceasta privinta? MIssy;8696 wrote: :) da...asta e evident, insa ma intreb cum functioneaza chestia, pt ca pe jasmine am vazut doar optiunea pt vibratoy, nu mai au alte jucarii gen...
No avatar
MIssy

Nu sint in colaborare cu vreun studio. Dar am aflat pina la urma. :) am elucidat misterul...intrebînd direct un moderator jasmin. Functioneaza ca vibratoy-ul in pvt. Cu diferenta ca poate fi folosit si in free...
No avatar
Lydia1

Cum pot conecta o jucarie Nora pe calculator ?
Scrie răspuns