Adultwork

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
No avatar
Marie

Buna ! Si a facut cineva cont recent pe adultwork ? As avea si eu nevoie de anumite detalii. Help me ! Multumesc !
Studio 20

Marie;8663 wrote: Buna ! Si a facut cineva cont recent pe adultwork ? As avea si eu nevoie de anumite detalii. Help me ! Multumesc !

De ce nu incerci un site care are minim de respect fata de modele? :)
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
Marie

Studio 20;8666 wrote: De ce nu incerci un site care are minim de respect fata de modele? :)

Cum ar fii ?Ce site-uri recomanzi ?
Studio 20

Asta depinde numai de tine, de stilul de lucru, program, etc. Pe zona premium as incerca Streamate si Flirt4Free, pe zona freemium car Chaturbate. Nu combinate intre ele cele 2 zone :)
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
izabel

asa este. adminii sunt f nepoliticosi. ne trateaza urat...si nu inteleg nimic din ce le explici. daca pui o intrebare ca nu intelegi iti baneaza contul 2 saptamani...ca sa ai timp sa inveti reguli...am inteles ca unul dintre admini este roman. dar nu vb romaneste. este si asta f nepoliticos
No avatar
ANDREE

este asa de bun flirt4free?
No avatar
Alexya

Bună!

Bună! Imi poate spune cineva daca pe adultwork merge transferul de bani și pe cardul de România? Am văzut că au categorie de transfer pe card din UE
Scrie răspuns