Videochat non-adult

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Luisa

Buna!Sunt noua pe acest forum si va rog sa ma ajutati cu o informatie. Ce studio serios din Bucuresti imi puteti recomanda pentru videochat non-adult? Multumesc :)
No avatar
Ioana P

Buna, Luisa! Si eu sunt noua si am aceeasi intrebare... Dar de vrei la non-adult? Nu se fac mai multi bani la adult? :)
O zi frumoasa!
No avatar
Luisa

Ioana P;8601 wrote: Buna, Luisa! Si eu sunt noua si am aceeasi intrebare... Dar de vrei la non-adult? Nu se fac mai multi bani la adult? :)
O zi frumoasa!

Ba da, se fac mai multi bani intr-adevar, dar nu ma simt prea confortabil facand anumite chestii la web sau folosind jucarii. Plus ca momentan mai am un job unde m-am chinuit destul de mult sa ajung si mi-e foarte teama sa nu circule filmulete sau poze indecente cu mine pe Internet, asta insemnand sa fiu data afara si cred ca as muri de rusine.
No avatar
Ioana P

Am inteles. eu merg pe premisa ca nu fur, nu dau in cap la nimeni, deci nu are de ce sa ma judece lumea... :)
As incerca si eu varianta non-adult, macar prima luna, sa ma obisnuiesc cu mediul.. Nu stiu, ramane de vazut. Mersi fain! O seara buna sa ai!
No avatar
popescualina339

Buna!

Exista mai multe varianta ok, insa nu pot vorbi decat de cea pe care o cunosc direct de la sursa. Studioul unde am lucrat eu si am fost foarte multumita de faptul ca nu te preseaza sa faci videochat adult este Studio 20. Au mai multe locatii, atata in Bucuresti, cat si in restul tarii, le poti vedea aici: http://www.studio-20.ro/studio-videochat-locatii.html. Ei chiar se mandresc cu videochatul glamour pe care il promoveaza intens.
No avatar
AlexandraConsta

Buna Luisa, in prezent lucrez la EleganceStudio nu am avut probleme cu intarzieri de plata ca in alte studiouri iar colectivul este unul mai mult de cat placut. Daca pot sa te ajut cu mai mult nu ezita sa-mi spui.
Jasmine

Luisa;8580 wrote: Buna!Sunt noua pe acest forum si va rog sa ma ajutati cu o informatie. Ce studio serios din Bucuresti imi puteti recomanda pentru videochat non-adult? Multumesc :)

Buna, Luisa. In principiu, ar trebui sa ti se permita sa faci videochat non-adult la ORICE studio de videochat din Bucuresti, toate ar trebui sa aiba si varianta aceasta in "portofoliu". Te-ai gandit la vreun studio anume?
Studio 20

Vestea buna e ca ai sanse sa faci mai multi bani in zona de non-adult, decat in cea de adult. Un barbat va cheltui maxim X$ pentru sex, unde X difera in functie de situatie si venituri dar este, in mod cert limitat. Acelasi barbat va cheltui insa tot ce are pentru dragoste, ba se va mai si imprumuta ...

Ai insa nevoie de multa rabdare si ambitie pentru a reusi la non-adult, cum nu poti avea din prima multe private scurte pe show, trebuie sa "pescuiesti" dupa membrii care se vor indragosti de tine.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
Rami

Bună! Aș dori să încerc să lucrez pe un site de non adult de acasa insa nu cunosc niciunul. Are cineva idee despre cateva site uri non adult si sa mi le spuna si mie? Multumesc anticipat!
Nord

Rami;9848 wrote: Bună! Aș dori să încerc să lucrez pe un site de non adult de acasa insa nu cunosc niciunul. Are cineva idee despre cateva site uri non adult si sa mi le spuna si mie? Multumesc anticipat!

Site-uri exclusiv non adult personal nu stiu, le stiu doar cele de cartomantie, astrologie, artisti live etc! Insa iti recomand Imlive au o sectiune de friends and romance si au mereu o gramada de fete live acolo asta inseamna ca sunt si membrii!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns