Cum vă găsiți motivația ? ??????

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
DianaDia

Hello gagici ! M-am angajat de aproximativ o lună jumătate la un studio super bun si cunoscut . Chiar nu am nimic de reproșat vizavi de studio , doar vizavi de mine . Deși toata lumea e sigura ca o sa fiu printre cele mai de succes modele eu nu fac mai nimic , am adunați vreo 400 de dolari in toata perioada asta , adică 200 ai mei . Ceea ce ma scoate din sărite si ma termina psihic . Nu mai am motivatie deloc , am avut nu stiu cate tentative de plecare dar ei m-au convins sa ramân fiind siguri pe mine . Cum puii mei sa fac ? Help ! Imi vine sa plâng de nervi cand vad ca nu reușesc sa fac nimic ,vorbesc ,dansez , ii bag in seama pe toti si degeaba ! Ati putea sa imi povestiți despre începuturile voastre?
Jasmine

Buna, Diana :D In primul rand, linisteste-te :* Nu ai de ce sa fii atat de panicata, mai ales daca ai inceput abia acum o luna. Asa cum le-am spus si celorlalte fete de pe forum care erau in aceeasi situatie cu tine, cu videochatul iti trebuie multa rabdare. Le-am povestit despre o prietena de a mea care a inceput sa faca videochat si in prima zi a castigat doar 30 de dolari si apoi abia facea 100$ pe zi, in prima luna a castigat 30 de milioane in total. Si dupa ce s-a obisnuit si a prins ideea, a inceput sa castige si cate 3.000$ pe perioada.

Nu este usor, dar asta doar la inceput. Dupa aceea devine foarte usor. Si nu este asa cum crezi tu, cu membrii trebuie sa ai rabdare. Ei trebuie sa se acomodeze cu tine, sa te cunoasca. Degeaba le dansezi si le faci de toate, trebuie intai sa-i atragi altfel. Incearca, in primul rand, sa-ti cumperi niste tinute mai provocatoare si ia o pozitie sexi in fata camerei, dar misterioasa in acelasi timp (nu le arata prea multe din prima si nu in free). Incearca sa le vorbesti, sa vorbesti din voce, sa spui lucruri interesante, sa ii asculti.

Trage de ei, spune-le sa-ti povesteasca despre viata lor si ai o optiune acolo in dreptul numelui fiecaruia "details" (acolo scrie-le detaliile, numele lor si alte informatii, lucruri care o sa te ajute pentru ca o sa-i impresioneze pe membri). Daca ei vad ca tu le-ai retinut numele si alte lucruri despre viata lor, o sa creada ca iti pasa de ei, iar ei asta vor, sa le arati ca iti pasa, oarecum.

Niciun model nu s-a nascut invatat si nicio fata n-a castigat milioane din prima. Trebuie sa te linistesti, ca nu ai motive de panica, draga mea :* Pentru inceput, incearca sa ai o imagine cat mai frumoasa in fata camerei si pune muzica tot mai placuta la auz, la nivel mai scazut (sa nu ii surzesti pe membri), incearca sa fii cat mai senzuala in miscari si nu le oferi prea mult, pentru ca de aia probabil nu faci bani. Daca oferi prea mult in free, ei de ce ar mai da bani in privat?

Incearca sa faci mini concursuri, sa "dai premii" cumva pentru cel mai activ membru, un show sau ceva cadou, incearca sa ai zile cu tematica, sa iti iei diferite costumatii, incearca sa le afli fetisurile si sa profiti de ele, intreaba-i ce le place si nu te sfii sa fii deschisa cu ei. E foarte important sa fii deschisa cu ei :*

Inca o data, nu te nelinisti, o sa castigi in cel mai scurt timp sume mari de bani. :D Totul tine de ambitie si rabdare :*

Multa bafta!:*
No avatar
Mara

Buna Diana,
sa stii ca toate trecem, la un moment dat, printr-o perioada asa ca a ta. am invatat, de-a lungul timpului, ca totul vine din interior!! Fii... ZEN! :) Sunt convinsa ca o sa-ti mearga mai bine pe viitor. Zambeste, zambeste, zambeste! Nu baga in seama rautatile, ca nu te ajuta cu nimic.
No avatar
MarinA

Este greu la inceput, foarte putine modele fac sume mari din prima. Eu in prima luna am facut ceva de genul 1000 si un pic nici nu mai stiu. Trebuie rabdare multa. Eu personal nu am multa rabdare si nu pot sa stau online minim 8 ore cum e indicat. Nu stiu cum reusesc alte fete
No avatar
Miki69

Diana, stii cum e.. inceputul e mai greu peste tot! Ca apoi, sa vezi ce bine va fi ;) rabdare!
Charm Group

Buna Diana,

Intr-adevar, cand ne gandim la munca, suntem tentati sa punem semnul egal intre motivatie si bani. Totusi, lucrurile nu stau chiar asa. Este foarte bine ca esti intr-o echipa frumoasa si ca te duci cu zambetul pe buze la munca. De fapt, asta este primul pas catre un succes garantat! :)
Lucrurile bune se intampla celor care au rabdare.. Iar motivatia vine din interior (chair daca suna cliseic). O zi frumoasa!
Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios
Scrie răspuns