Nu stiu ce sa fac, sa raman de acasa sau sa merg la studio?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Loli

Neata tututor! Lucrez de 3 ani in domeniu, momentan de acasa pe 5-6 site-uri. Imi merge destul de bine, nu ma plang deloc, insa imi este foarte greu sa ma motivez, sa intru zilnic, sa respect un program. Uneori ajung sa intru chiar si 3-5 zile pe perioada, Rareori intru 7-8 zile pe perioada si astea cu 3-5 ore pe zi.
Locuiesc cu prietenul meu intr-o garsoniera si nu am nici intimitate suficienta, de intrat doar noaptea imi este greu, ma oboseste teribil.
Ma bate gandul sa ma indrept din nou catre un studio, insa imi e teama ca nu o sa ma descurc si cu facultatea sau ca imi va fi greu sa respect un program de 7-8 ore si nu voi face fata.
Ce ma sfatuiti sa fac? Sunt tare indecisa.
Jasmine

Buna, Loli. Daca te gandesti la studio acum, din ce ai povestit cred ca ar fi cel mai ok.. Pentru a te motiva, nu altceva. Munca de acasa poate fi uneori chiar enervanta, deoarece mereu iti gasesti cate altceva de facut si devii foarte relaxata si nepasatoare, asa ca nu mai respecti niciun program.
E mai ok sa mergi momentan la studio si sa te tii de un program de macar 7 ore, pana in momentul in care devii indeajuns de motivata sa lucrezi din nou de acasa. Daca nu ai destula ambitie si tragere de inima, asta se vede si online si de asta s-ar putea sa nu castigi destul. Plus ca e mai ok sa ai intimitatea ta, desi te intelegi bine cu prietenul tau.
Videochatul trebuie sa fie doar jobul tau, nu si al prietenului tau. Adica nu trebuie sa vada tot ce faci, pentru ca nu e ok. Iti recomand sa te duci la un studio bun din orasul tau si sa incerci sa faci un program de munca in asa fel incat sa poti merge si la cursuri. E cel mai bine. Multa bafta in continuare si te astept pentru mai multe informatii, daca ai nevoie :*
No avatar
Miki69

Buna, din experienta iti spun ca e mult mai bine la studio!
Studio 20

Miki69;8614 wrote: Buna, din experienta iti spun ca e mult mai bine la studio!

Mai devreme am auzit-o pe Nadia Comaneci la radio spunand "Toata lumea cauta astazi calea mai scurta, cu mai putin efort, catre reusita. Dar ea nu exista. Fara dedicatie si fara multa munca nu poti reusi cu adevarat.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
Charm Group

Buna Loli,

Indiferent de domeniu, sa muncesti de acasa are, fara dar si poate, foarte multe avantaje.
Totusi, munca de acasa presupune o mai mare putere de concentrare. In schimb, la studio exista interactiune mai multa si faptul ca ai in jurul tau multe persoane (care iti vor deveni, cel mai probabil, si prietene) o sa te ajute mult si o sa te motiveze.
Pana la urma, toti suntem diferiti in felul nostru, asa ca tu s-ar putea sa te simti mai bine acasa, in timp ce alte persoane se vor simti mai bine la studio. Pune in balanta toate plusurile si minusurile si o sa vezi cum e mai bine pentru tine. Te pup! :-*
Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios
Scrie răspuns