Curiozitate
Buna fetelor!! As avea si eu o întrebare: daca eu sunt in privat pe un site sa zicem lj pot sa imi pun si la restul site.urilor ca sunt in privat ca sa între la spy sa fac niste bănuți în plus? Este posibil? M.a sfătuit cineva sa fac așa dar sincer nu prea stiu cum as putea...
Buna, red. Sfatul meu este ca atunci cand esti in privat, sa incerci sa oferi prioritate site-ului respectiv. Cu totii stiu ca modelele sunt pe mai multe site-uri, dar macar in privat incearca sa oferi exclusivitate, asa dai bine in fata site-ului. Te complici prea mult sa stai sa-ti setezi celelalte site-uri atunci cand ai un privat. Pur si simplu le inchizi si gata, fara complicatii. Doar sa fie un site precum MFC, unde poti face showuri in free. Asa da, poti tine Mfc-ul deschis in timp ce ai privat, dar tot nu da bine in fata membrilor pentru ca o sa spuna ca nu le dai atentie. Si este important sa le oferi atentia ta in privat, pentru ca asa ti-i faci fideli, aratandu-le ca te au pentru ei si atat. Parerea mea. Dar tu faci cum crezi de cuviinta. Bafta :*
Buna, Red. Este ok, atata timp cat nu exagerezi. Este normal sa nu faci show pe gratis, insa daca-ti cer sa te ridici, sa le dai un pupic sau lucruri din acestea marunte, e ok sa faci asta dinainte, fara sa fi platita. Daca iti cer deja lucruri exagerate, nu le face pur si simplu, cauta metode de a-i invarti dupa bunul tau plac, de a-i atrage altfel in pvt prin cuvinte. Daca, de exemplu, unul iti spune sa-ti arati sanii in free, tu raspunde-i cu un mesaj de genul ca sanii tai sunt foarte apetisanti (sau cum vrei tu sa-i numesti) si ca ar iubi sa ii vada si sa-i simta in pvt. Atunci automat il inviti si-l faci curios sa vrea sa vada. Cam asa merge treaba cu acesti membri :* Bafta :*