Iubitul meu banuieste ceva....

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ohkit

Long story short (er) ... Suntem impreuna de cativa ani buni, il iubesc si ma inteleg perfect cu el. Ideea e ca el nu e de acord cu videochatul, e de moda veche cand vine vorba de asta si nu o sa si schimbe niciodata parerea despre acest domeniu, sunt sigura. Da, stiu ca trebuie sa i spun adevarul si etc etc, insa sunt abia la inceput in videochat, inca nu am facut performanta, inca nu stiu daca o sa raman sau nu in domeniu, e totul incert . Si chiar de as face perfomanta , nu vreau sa stric relatia asta in care am pus atata suflet si nu vreau sa pierd persoana aceasta. Stiu ca daca iubesti, accepti si intelegi situatia, insa ,dupa cum am spus, iubitul meu nu o sa inteleaga niciodata de ce am ales videochatul mai ales ca nu ne lipseste nimic. Eu insa am vrut si vreau independenta financiara- deci nu pot sa i-o zic pe asta ca :"uite ca nu ne descurcam financiar, d-aia am ales videochatul". Azi cand am ajuns dupa tura acasa era suparat, abatut, dupa ce l-am descusut mi a zis ca i ascund ceva, ca nu vin la ora fixa acasa (m am retinut de cateva ori pe vreo jumate de ora, o ora dupa tura, dar nu s a intamplat des) . I a trecut pana la urma, insa a ramas abatut. Daca ar fi stiut 100% mi ar fi zis ca el zice verde n ochi mereu ce are de zis, insa azi mi am dat seama ca banuieste ceva. Fetelor , cum sa procedez mai departe? Sa renunt la videochat? Cum sa i mai spulber dubiile? Adevarul nu-l pot spune acum, ca nici macar nu am ajuns sa fac bani buni din vc ca sa am macar "scuza asta". Sunt intr'o dilema, ce ma sfatuiti? Mersi. YOUR ohkit
Nord

Minciuna distruge intodeauna totul fie ca vorbim de o relatie de iubire fie ca vorbim de una de prietenie sau de afaceri ! Minciuna are picioare scurte si te ajunge din urma mai devreme sau mai tarziu ! Daca il iubesti nu-l mai minti alege ori el ori videochatul iar daca nu faci performanta pune in balanta ce e mai important pentru tine : un moft de al tau de a fi independenta sau el ? Sfatul meu indiferent de decizia ta : nu-l mai minti ! O sa te urmareasca si o sa afle cel mai probabil acum te banuieste ca-l inseli dar socul va fi si mai mare pentru el cand o sa afle ca defapt tu il minti intru totul o sa se simta foarte dezamagit !
Multa bafta !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Ohkit

Nord,multumesc pentru raspunsul prompt si sa stii ca ai dreptate 100% , insa dorinta de a fi independenta financiar nu e un moft. Nu e un lucru tocmai intelept sa depinzi mereu de parinti sau iubit/sot. Din pacate, am facut o facultate fara prea mari perspective in Romania, ca ,na, nu am avut talent la "matematici", si nici in medicina. Videochatul e cam singura optiune pe care o am in momentul de fata. Si, da, e nasol ca iubitul a inceput sa banuiasca ceva inainte ca macar sa-mi dau seama daca voi face treaba buna sau nu in vc, eu fiind la inceput de-abia. Eh....
Studio 20

Daca te iubeste intelege si accepta. Daca nu te iubeste ... de ce te agiti?
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
Jasmine

Buna, draga mea :)

Stiu ca esti in mari dubii acum, probabil capul tau este facut vraiste si incerci sa cauti solutii. Crede-ma, stiu cum este. pe de-o parte, Nord are dreptate, nu este ok sa-l minti. Pe de alta parte, nu e ok nici sa renunti la un job care o sa-ti aduca o multime de bani doar pentru ca nu e el de acord. Te iubeste, dar o face cu conditii? Cum vine asta? pai daca te iubeste, o face fara limite si conditii, adica te intelege si te sustine orice ar fi. Si nu e ca si cum te plictisesti si te apuci sa faci videochat, ci o faci de nevoie, deci mai mare motivul... Trebuie sa inteleaga. Sfatul meu este sa incerci sa ii spui ca asta faci si sa-i dai de inteles ca asta-ti doresti si trebuie sa accepte. la urma urmei, esti stapana pe viata ta si daca te iubeste cu adevarat, va fi nervos dar nu te va lasa... Daca te lasa, inseamna ca nu este pentru tine si punct :) Eu zic sa nu depinzi atat de mult de ce crede el...mai bine fa in asa fel sa-ti fie bine si el daca tine cu adevarat la tine, se va bucura sa vada ca faci ce simti :) MULTA BAFTA :*:*:*

Ohkit;8127 wrote: Nord,multumesc pentru raspunsul prompt si sa stii ca ai dreptate 100% , insa dorinta de a fi independenta financiar nu e un moft. Nu e un lucru tocmai intelept sa depinzi mereu de parinti sau iubit/sot. Din pacate, am facut o facultate fara prea mari perspective in Romania, ca ,na, nu am avut talent la "matematici", si nici in medicina. Videochatul e cam singura optiune pe care o am in momentul de fata. Si, da, e nasol ca iubitul a inceput sa banuiasca ceva inainte ca macar sa-mi dau seama daca voi face treaba buna sau nu in vc, eu fiind la inceput de-abia. Eh....
No avatar
Miki69

Iubita, minciuna are picioare scurte.. Eu cred ca ar trebui sa-i spui adevarul... Be brutally honest... indiferent cat de mult ar "durea" acum, o sa fie mai bine pe viitor, cred eu. :)
No avatar
amrita

Noului meu prieten i-am zis direct, din prima luna, ca fac vd de 4 ani deja :)). Din nefericire nici eu nu am avut ce bani sa-i arat pentru ca in timpul asta a fost mai mult un part-time pe langa facultate. Avem deja 6 luni impreuna, el zice ca nu ii prea convine dar in definitiv e decizia mea si o respecta. Sunt o norocoasa :).
Succes draga mea si te rog sa ne tii la curent.
Scrie răspuns