Salutari tuturor! De cativa ani imi doresc un bebe, insa nu am avut curajul de a incerca pana acum. In prezent inca studiez si in acest moment principala mea sursa de venit o reprezinta videochatul. Desigur, plus salariul sotului. Ne gandim intens la ,,marea incercare" de a face un bebe curand, insa ma intreb, oare merge si graviduta, se pot face bani sau nu? Voua cum v-a mers in perioada asta, lucrand in timpul sarcinii?
Astept cu mare interesez raspunsurile voastre. Multumesc anticipat!
Videochat in timpul sarcinii - se pot face bani sau nu?
Buna Loli,
Imi aduca aminte ca am citit ceva pe alt forum , candva era un forum foarte bun , acum in prezent
http://www.adultwebcamstars.com/board/cum-v-a-mers-astazi-sesiunea--t6065-s1740.html ,
Eu cred ca ai avea avantaje si dezavantaje.
Ca avantaje - nu sunt multe modele insarcinate, ai avea o sansa in plus ca sa atragi mai multi membri in camera, macar din curiozitate.
Dezavantaje - tin de sanatatea ta
" de bellasexxy » Joi Sep 13, 2012 4:34 pm
Kori scrie
bellasexxy scrie
On topic: Am stat si eu jumatate de ora si am facut 18 $, tot mai greu lucrez pentru ca ma apasa bebele pe rinichiul drept si ma ia cate o criza de rinichi de ma ia plansu.
App colegele mele videochatuiste
) o sa am o fetita :smt007 ..
Va pupiii:*:*
Dahahaha... bate palma colega si tot fetita o sa am... :supz: "
Acum depinde de tine daca ai dori sa risti sanatatea ta si a bebelusului, deciziile va apartin in totalitate. Poate in prima perioada a sarcinii nu ai sa ai prea mari probleme, cand va creste burtica ... Eu personal am cunoscut o tipa care era model , a nascut si apoi si-a reinceput munca. Cu ceva exercitii de sport corpul isi revine la normal, doar ca sani ii s-au lasat un pic, dar asta e ceva normal.
Acum depinde de voi , iar daca e sa nu va doriti acum un bebelus acum cand sunteti tineri... mai tarziu o sa fie si mai greu.
Imi aduca aminte ca am citit ceva pe alt forum , candva era un forum foarte bun , acum in prezent
Eu cred ca ai avea avantaje si dezavantaje.
Ca avantaje - nu sunt multe modele insarcinate, ai avea o sansa in plus ca sa atragi mai multi membri in camera, macar din curiozitate.
Dezavantaje - tin de sanatatea ta
" de bellasexxy » Joi Sep 13, 2012 4:34 pm
Kori scrie
bellasexxy scrie
On topic: Am stat si eu jumatate de ora si am facut 18 $, tot mai greu lucrez pentru ca ma apasa bebele pe rinichiul drept si ma ia cate o criza de rinichi de ma ia plansu.
App colegele mele videochatuiste
Va pupiii:*:*
Dahahaha... bate palma colega si tot fetita o sa am... :supz: "
Acum depinde de tine daca ai dori sa risti sanatatea ta si a bebelusului, deciziile va apartin in totalitate. Poate in prima perioada a sarcinii nu ai sa ai prea mari probleme, cand va creste burtica ... Eu personal am cunoscut o tipa care era model , a nascut si apoi si-a reinceput munca. Cu ceva exercitii de sport corpul isi revine la normal, doar ca sani ii s-au lasat un pic, dar asta e ceva normal.
Acum depinde de voi , iar daca e sa nu va doriti acum un bebelus acum cand sunteti tineri... mai tarziu o sa fie si mai greu.
https://www.xamsterdam.com/
Buna, Loli
Vei putea face (daca iti va permite bebele) doar pana in momentul in care iti creste burtica. Dupa aceea, nu prea mai e atata de profesionist (pentru ca desi membrii sunt constienti ca modelele au viata lor, vor sa le stie doar pentru ei, iar un copil nu prea ii ajuta). E greu si din punctul de vedere al sanatatii, si nici nu este recomandat... Parerea mea este sa te decizi daca vrei copil acum si sa mai anulezi jobul de videochat dupa ce nasti, sau lasi sarcina vreun an, doi si strangi bani
Eu, personal, nu recomand sa faci insarcinata. Dar este alegerea ta . Bafta :* Loli;8566 wrote: Salutari tuturor! De cativa ani imi doresc un bebe, insa nu am avut curajul de a incerca pana acum. In prezent inca studiez si in acest moment principala mea sursa de venit o reprezinta videochatul. Desigur, plus salariul sotului. Ne gandim intens la ,,marea incercare" de a face un bebe curand, insa ma intreb, oare merge si graviduta, se pot face bani sau nu? Voua cum v-a mers in perioada asta, lucrand in timpul sarcinii?
Multumesc tare mult pentru raspunsuri, mr.tweety si Jasmine! 
Am luat decizia(din nou) sa mai astept cateva luni bune si sa reevaluez situatia. Imi doresc tare mult un copil, culmea, cu toate ca am doar 23 ani. Cateodata ma intreb de unde mi se trage dorinta asta atat de apriga, caci ma uit in jur si nu prea mai vezi fete de varsta mea dorindu-si un copil. Totodata, imi este teama si de asta tot aman, gandindu-ma ca fir-ar, inca sunt studenta, abia ajungandu-mi timpul de intrat online, mers la scoala, invatat, relaxat, somn(desi la capitolul asta sunt cam in urma), ca fir-ar, inca stam cu chirie, dar sper sa ne cumparam apartamentul nostru in toamna, cu avans si rate pe 3 ani. Ma gandesc ca trebuiesc atatia bani(rate casa, cheltuieli, taxa facultate, master dupa,etc - si ca pe langa astea ar mai fi si cheltuielile cu un copil, caci nu are nevoie doar de lapte si aer). Ce-i drept, imi doresc un copil insa nu imi doresc sa il cresc ca o mamica super stresata pentru ca nu ne ajungem cu banii.
Mi-ar placea sa revin peste luni sau ani cu un update la postul asta, hihi
Am luat decizia(din nou) sa mai astept cateva luni bune si sa reevaluez situatia. Imi doresc tare mult un copil, culmea, cu toate ca am doar 23 ani. Cateodata ma intreb de unde mi se trage dorinta asta atat de apriga, caci ma uit in jur si nu prea mai vezi fete de varsta mea dorindu-si un copil. Totodata, imi este teama si de asta tot aman, gandindu-ma ca fir-ar, inca sunt studenta, abia ajungandu-mi timpul de intrat online, mers la scoala, invatat, relaxat, somn(desi la capitolul asta sunt cam in urma), ca fir-ar, inca stam cu chirie, dar sper sa ne cumparam apartamentul nostru in toamna, cu avans si rate pe 3 ani. Ma gandesc ca trebuiesc atatia bani(rate casa, cheltuieli, taxa facultate, master dupa,etc - si ca pe langa astea ar mai fi si cheltuielile cu un copil, caci nu are nevoie doar de lapte si aer). Ce-i drept, imi doresc un copil insa nu imi doresc sa il cresc ca o mamica super stresata pentru ca nu ne ajungem cu banii.
Mi-ar placea sa revin peste luni sau ani cu un update la postul asta, hihi