Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ModelCentro-Ro

Salutari tuturor,

Daniel Milea ma numesc si incepand cu luna Aprilie sunt reprezentantul companiei ModelCentro in Romania. Am intrat in al 15-lea an in industrie, m-am inregistrat pe forum pentru a va prezenta oferta companiei insa nu ma voi rezuma doar la asta, in masura timpului disponibil voi incerca sa postez si sa fiu de ajutor si pe alte subiecte. Nu stiam de forumul asta pana ieri cand l-am gasit, chiar faceti treaba buna aici, felicitari sincere!
www.modelcentro.com
Jasmine

Multumim frumos pentru feedback si pentru informatii. Speram sa aveti o primire frumoasa pe forum si-o experienta placuta, de folos! :) ModelCentro-Ro;8532 wrote: Salutari tuturor,

Daniel Milea ma numesc si incepand cu luna Aprilie sunt reprezentantul companiei ModelCentro in Romania. Am intrat in al 15-lea an in industrie, m-am inregistrat pe forum pentru a va prezenta oferta companiei insa nu ma voi rezuma doar la asta, in masura timpului disponibil voi incerca sa postez si sa fiu de ajutor si pe alte subiecte. Nu stiam de forumul asta pana ieri cand l-am gasit, chiar faceti treaba buna aici, felicitari sincere!
No avatar
MarinA

Buna! Sunt noua aici. M am inscris pentru a comunica mai mult cu oameni care lucreaza in acelasi domeniu ca si mine. >:D<
No avatar
justme

MarinA;8560 wrote: Buna! Sunt noua aici. M am inscris pentru a comunica mai mult cu oameni care lucreaza in acelasi domeniu ca si mine. >:D

Bună! Bine ai venit
No avatar
MarinA

justme;8561 wrote: Bună! Bine ai venit

thanks! ;;);;)
Jasmine

Bine ai venit :) Speram sa ai o experienta cat mai placuta :D MarinA;8560 wrote: Buna! Sunt noua aici. M am inscris pentru a comunica mai mult cu oameni care lucreaza in acelasi domeniu ca si mine. >:D
No avatar
Luisa

Buna! Sunt noua pe acest forum. Nu am deloc experienta in domeniu, imi doresc sa fac asta, insa vreau intai sa aflu cat mai multe informatii pentru a lua cea mai buna decizie. Momentan mai am un job la care nu pot renunta, insa salariile mici din Romania nu-mi permit decat traiul de pe o luna pe alta, asa ca m-am gandit la aceasta solutie. O zi frumoasa!
Athommuska

Salut!
Modelele ma apeleaza cu porecla Muska, lucrez ca si fotograf /grafician in sfera adult din anul 2006 iar de ceva ani sunt fondatorul si owner- ul Photobooking. Sunt prezent pe acest forum [cu intarziere] cu scopul de a veni in ajutorul modelelor, studio-urilor, prin expertiza mea tehnica capatata prin experienta de pana acum, atat cat imi permite timpul. Daca aveti intrebari, nu ezitati.
No avatar
MarinA

Thanks! :*
No avatar
EthanJoy

Hello! Eu sunt Ethan, model de scurt timp si ma bucur ca am descoperit si forumuri romanesti axate pe acest domeniu. Let's keep in touch! :D
ethanjoy.com
Scrie răspuns