In căutarea unui studio
Jasmine;7492 wrote: Stai linistita, Adrish. Nu se intampla nimic de acest gen. Chiar daca este vorba de un patron barbat, nu inseamna ca gata acesta va vrea ceva de la tine. Cunosc si eu o fata care s-a angajat in Bucuresti la un studio al carui patron era barbat, iar acesta era casatorit si cu copii acasa, iar ea tot noua era si se temea ca si tine. Dar nu ai motive de teama. Doar pentru ca sunt barbati, nu inseamna ca nu au voie sa aiba o afacere, intelegi ?
Ei nu fac asta ca sa se lege in vreun fel de fete, ci ca sa aiba o afacere din care sa traiasca. Daca as fi barbat si as avea posibilitatea aceasta, si eu mi-as face un studio de videochat. Revenind la acea fata despre care ti-am zis, ea a plans la interviu,
) mititica, era foarte speriata cand mi-a povestit. Dar patronul i-a vorbit foarte frumos si a incurajat-o si lucreaza si azi acolo, are cam 10.000 de lei pe luna. Deci se poate
nimeni nu s-a nascut invatat. Pe parcurs, o sa inveti lucruri si de la membri si de la trainerii de la studio. O sa ai de unde invata, oricum ar fi. Nu ai pentru ce. Te astept oricand pentru mai multe detalii :*
Multumim si noi, e trist sa vedem cum atatea modele considera ca un patron barbat e musai sa le faca avansuri.
Din pacate, multi barbati in pozitia asta dau dovada de impotenta de caracter si isi hartuiesc sexual angajatele, nu doar in videochat ci in totale domeniile de activitate. Ne gandim chiar sa infiintam un ONG care sa sustina femelle hartuite de sefi/patroni si sa le ajute cu acces gratuit la un psiholog, dar si sa ia masurile legale, pentru a descuraja aceasta practica mizerabila.
Multumim si noi, e trist sa vedem cum atatea modele considera ca un patron barbat e musai sa le faca avansuri.
Din pacate, multi barbati in pozitia asta dau dovada de impotenta de caracter si isi hartuiesc sexual angajatele, nu doar in videochat ci in totale domeniile de activitate. Ne gandim chiar sa infiintam un ONG care sa sustina femelle hartuite de sefi/patroni si sa le ajute cu acces gratuit la un psiholog, dar si sa ia masurile legale, pentru a descuraja aceasta practica mizerabila.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
Multumim pentru interesul acordat cu privire la acest forum, dar si la acest job in videochat, Studio 20
!Studio 20;8337 wrote: Multumim si noi, e trist sa vedem cum atatea modele considera ca un patron barbat e musai sa le faca avansuri.