Vrem sa ne apucam de videochat(HELP)

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
crack

Buna seara!Eu(20 ani) si prietena mea(19 ani),amandoi cu astept fizic placut,vrem sa facem videochat la studio incepand cu luna ianuarie.Amandoi vorbim limba engleza la nivel avansat.Vreau mai intai sa va intreb,o sa ne ajute varsta?Ce e important de stiut atunci cand faci videochat la cuplu?Care credeti ca ar fi suma medie intr-o luna pentru 8 ore pe zi daca ne dam interesul?Din experienta voastra,ce se cere la cuplu?Ce cauta lumea cel mai mult?Adaugati voi orice credeti ca ne-ar ajuta sau ce credeti ca trebuie sa stim,ce stiti,ce ati auzit si voi.Mersi frumos!
Nord

Videochat-ul la cuplu nu este legal in Romania deci nici un studio legal nu o sa va angajeze ! Cel mai bine ar fi sa o lasi pe ea sa se duca singura la studio sa lucreze ca fata singura oricum va face mai multi bani decat voi ca si cuplu ! Iar daca tu tii neparat sa faci treaba asta poti sa o faci si tu ca baiat singur sunt studiouri care angajeaza si baieti iar per total va garantez ca o sa castigati mai mult decat la cuplu plus de asta munca la cuplu afecteaza grav viata sexuala din cuplu !
E doar un sfat voi faceti ceea ce credeti de cuvinta !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
anacu

buna tuturor daca vreti o metoda in plus fara sa stai online in fata calculatorului exista o optiune sa faci bani pe skype plata 75% garantat plus ca poti sa cresti pana la 80% pretul pe minut il poti pune la fiecare membru diferit .Eu am inceput sa il folosesc de putin timp si a mers bine de tot .Va las aici referal daca va intereseaza :)
https://accounts.skyprivate.com/users/register/?aff=3wgr spor la banuti $$$ :) pup
No avatar
anacu

pe skype poti sa faci la cuplu

uite aici poti sa te inregistrezi la cuplu fara probleme si nici nu trebuie sa stai in fata calculatorului non stop decat cand ai un privat
https://accounts.skyprivate.com/users/register/?aff=3wgr spor la banuti $$$ :) pup
No avatar
Guest

buna crack, sunteti tineri si frumosi la varsta asta si, de obicei asta se cauta pe videochat tinerete si prospetime...! E normal ca la studio nu va primeste pe amandoi, astia lucreaza doar cu fete si ''le spala creierii'' cu cativa lei, nu vor sa se incurce cu tipi.. Eu lucrez de acasa cu partenerul meu, de ceva tmp si pot sa-ti spun ca se fac bani frumosi pentru incepatori 1500-2000$, daca stii o limba straina se poate si mai bine. Eu sincer va recomand sa va luati un echipament bun, o camera web si un laptop bun, cateva tinute sexy si sextoys daca vreti;;) ceea ce este foarte important in videochat e site-ul pe care va inregistrati, sa fie unul bine cotat si remunerat in free si in privat,noi lucram pentru francezi si americani (romania este blocata) in general exista si un bonus de bunvenit de 500-600$ pe platforma pe care va inscrieti, daca vreti sa vb si sa va dam mai multe detalii ne auzim in privat. Studiati bine toate site-urile inainte, cititi despre pareri, forum, uitati-va pe webcam sa aveti idee despre ce e vorba, pe site-urile bine cotate unde sunt cupluri si dati drumul la treaba!
Studio 20

Nord, ai pus punctul pe i perfect. Nu doar ca 100% din cazuri el si ea lucrand separat vor face mai multi beni decat la cuplu (exceptie prima luna cand uneori cuplurile pleaca mai bine), dar aproape toate cuplurile pe care le-am vazut vreodata au avut mari probleme in relatie daca au lucrat impreuna o perioada mai mare de timp.

Cat priveste afirmatia lui Jolie cu bonusuri de 500-600$ de la platforma unde veti lucra ... este la fel de posibil precum cresterea salariilor si desfiintarea impozitelor, simultan :) Mai degraba cred ca vrea sa iti dea niste linkuri de afiliere pe care sa te inscrii, ceea ce nu este deloc de blamat, daca nu implica si minciunele.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
Guest

:DAm uitat sa adaug faptul ca suntem de aproape un an pe un singur site, cam4 si venitul a crescut semnificativ, avem chiar si un fanclub, vindem filmulete, poze, lejerie purtata, show-uri skipe private, tot ce se poate..
Trebuie sa va dedicati ceva timp pentru toate astea si sa luati in serios, ca un job normal, cu pasiune si energie!
Cat despre programul de bonus puteti sa va interesati si voi, daca luati treaba in serios fiecare membru nou inscris este eligibil pentru acest bonus, conditia este sa difuzati minim 6 ore intr-o saptamana.
Deci e mai bine asa, judecati voi singuri si fiti independenti, faceti cum va place si cand va place, decat sa munciti pentru un comision la studio-uri.., pentru cei care au posibilitate sa-si achizitioneze echipamentul necesar, in prima luna deja se amortizeaza toate cheltuielile;;)
Jasmine

Buna, Jolie30!

Indiferent de castiguri si dedicare, videochatul la cuplu tot ilegal este. Iar un lucru ilegal, ramane un lucru ilegal. Adica nu poate functiona la nesfarsit. Plus ca, dupa cum au spus si ceilalti membri ai forumului, videochatul in cuplu poate strica multe lucruri, atat la nivel personal, cat si profesional. Videochatul la cuplu nu se afla prin recomandarile mele, este ultimul lucru pe care l-as recomanda, insa acum e decizia ta ce faci si-ti urez multa bafta :) jolie30;8225 wrote: :DAm uitat sa adaug faptul ca suntem de aproape un an pe un singur site, cam4 si venitul a crescut semnificativ, avem chiar si un fanclub, vindem filmulete, poze, lejerie purtata, show-uri skipe private, tot ce se poate..
Trebuie sa va dedicati ceva timp pentru toate astea si sa luati in serios, ca un job normal, cu pasiune si energie!
Cat despre programul de bonus puteti sa va interesati si voi, daca luati treaba in serios fiecare membru nou inscris este eligibil pentru acest bonus, conditia este sa difuzati minim 6 ore intr-o saptamana.
Deci e mai bine asa, judecati voi singuri si fiti independenti, faceti cum va place si cand va place, decat sa munciti pentru un comision la studio-uri.., pentru cei care au posibilitate sa-si achizitioneze echipamentul necesar, in prima luna deja se amortizeaza toate cheltuielile;;)
No avatar
Guest

Aha, vreti sa vb despre ''ilegalitate''?, cand afirmi un lucru si vrei sa fi credibil argumenteaza, in fine, sunt la curent cu toate, deci nu exista asa ceva Jasmine.
Videochat in cuplu esxista de cand lumea, nu e deloc ilegal, proxenetismul este ilegal, prostitutia este ilegala, consumul de droguri este ilegal, ...
Problemele in cuplu apar cand sunt probleme in cuplu =)), hai sa fim seriosi si sa ramanem la subiect. Fetelor fiti istete, informati-va si alegeti ce va convine si ce este mai rentabil!
No avatar
Guest

''9. Forumvideochat.com isi rezerva dreptul de a selecta membrii.'' Sper ca nu sunt prea agresiva, nu agreez conflictele in mod special, dar o discutie bine argumentata este mai interesanta decat niste afirmatii in vant, nu credeti?
Scrie răspuns