Intrebare

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Georgeta Adrian

Da m-am lămurit cum sta cu moderatorul dar m-am cerut parola la camera
Si ce înseamnă tips
Va mulțumesc
Jasmine

Tips inseamna bacsis. Dar nu este nimeni care sa te invete aceste lucruri? te-ai apucat de una singura? Daca da, te rog ai mare grija ce date dai si ce faci, sa nu fii pacalita. Daca ai nelamuriri, te rog sa scrii aici :*
No avatar
Georgeta Adrian

Jasmine;8180 wrote: Tips inseamna bacsis. Dar nu este nimeni care sa te invete aceste lucruri? te-ai apucat de una singura? Daca da, te rog ai mare grija ce date dai si ce faci, sa nu fii pacalita. Daca ai nelamuriri, te rog sa scrii aici :*

Am ales un moderator nu mi-a cerut nimic doar m-a învățat cum să strâng mai multi token
Am procedat corect?
Jasmine

Buna. Nu, nu este ok. Cel mai ok este sa te documentezi tu singura sa vezi cum sta treaba, sa te uiti la alte modele, sa inveti. Nu lasa un membru sa iti faca reguli la tine in camera. Pentru ca asa alungi alti membri. Nu ii lasa sa te pacaleasca. Tu esti acolo pentru ca ei sa te plateasca pentru anumite servicii, nu sa te lasi invatata de ei. Tot timpul cand vor aparea membri din acestia, incearca sa ii eviti. Repet, esti acolo sa fii platita, nu sa-ti cauti manageri care sa te invete ce sa faci.

ai grija si multa bafta! :*
Scrie răspuns