Important
Bună fetelor, sunt noua pe aici. Mă bucur sa văd ca mai sunt fete care sa te ajute cu un sfat în ziua de azi. Eu as vrea sa fac videochat de acasa, ca sa pot face treaba câte ore ar trebui sa stau ? Eu acuma lucrez într un salon de înfrumusețare. Și mai am o problema, nu ma descurc așa de bine cu limba engleza. Voi ce părere îmi dați ? Care sunt cele mai bune site.uri ? Va pup
Buna, Anemona. In primul rand, ar fi ok sa te pui mai mult in tema cu limba engleza inainte sa incepi, mai ales daca vrei sa o faci de acasa, de una singura. E ok sa primesti putin ajutor cu limba engleza inainte sa incepi. daca nu, cauta pe cineva care sa te ajute, ca un trainer, care sa-ti spuna ce sa faci pentru inceput...e greu sa incepi de una singura, mai ales daca nu ai idees despre ce e vorba. Sfatul meu era un studio... Dar, daca vrei de acasa, asta e parerea mea, ca inainte sa inveti mai bine limba engleza, macar la nivel conversational. Iar cu orele, trebuie sa stai macar 7 ore pe zi online pentru a face bani si pentru a avea rating pe site :* site-uri sunt destule...intai trebuie sa pui alte detalii la punct. Bafta si te astept pentru alte nelamuriri !:*