Sunt noua in domeniu , ma puteți ajuta cu niște răspunsuri 😘😘?? :* va rog frumos :*!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
MeQueen

1. In primul rând care sunt cele mai bune site-uri ?
2. Ce inseama ,,tips"? Și cât valorează acesta in bănuți ?
3. Având in vedere ca lucrez cu studio de acasă , cam ce program trebuie da am având in vedere ca am liberă alegere la orele de lucru ?
4. Cum sau ce atitudine trebuie sa abordez pentru a atrage membri și a face bănuți ?
5. Voi cum ați reușit ?
6. Care este site-ul cel mai vizitat de romani ?
Va mulțumesc mult :*:* si dacă îmi puteți Răspunde la întrebări v-as fi recunoscătoare , m-ați ajuta foarte mult .
Va pup dulce ;;)
Nord

1. Sunt multe site-uri bune : streamate , imlive , livejasmin, cams.com, xlovecam , flirt4free , myfreecams , chaturbate, cam4 , bongacams , xcams , camcontacts , rivcams , eurolive , ifriends, extasycams - astea sunt cele mai cunoscute si mai bune !
2. Tips in traducere libera inseamna bacsis si eu un premiu care il acorda un membru unui model in schimbul unei cereri de obicei dar nu neaparat poate fi si asa doar pentru ca ii place modelul ! Valoarea acestuia poate diferii extrem de mult depinde cat de mult iti da membrul respectiv
3.Nu lucra cu studio de acasa ori te duci la studio si lucrezi la locatia lor si o sa ai parte de toate avantajele lucrului la studio ori lucreaza singura de acasa si nu o sa imparti cu nimeni nimic pentru un serviciu practic inexistent si ineficient de la distanta ! Un program de 8 ore zilnic ar fi ideal !
4. O atitudine friendly in primul rand , sexy , provocatoarea cu un aer de diva dar una friendly iar mama succesului e chat-ul vorbit mai mult decat scris membrii vor sa te auda !
5. Nu sunt model nu am fost niciodata dar in rest am facut totul in domeniul asta ocupand aproximativ toate posturile in afara de cel de model povestea e mai complicata momentan sunt webmaster afiliat 80% pe nicha cams !
6. Chaturbate , Livejasmin si Bonga sunt celel mai vizitate de romani
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Guest

buna Me eu fac videochat de acasa de ceva timp, de unde esti?
ideal ar fi sa nu fie vizitat de romani siteul pt ca nu asta iti raporteaza banii
Scrie răspuns