Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Nord

Daca ai un card payoneer poti primii platile fara probleme , nu mai fac transferuri bancare prin payoneer dar pe card merge !
Live Cams | Live Sex |
brunettedoll

Multumesc frumos.. ma speriasem!
No avatar
Nad

Buna din nou, nu inteleg ce s a intamplat pe LJ de am ramas fara voturi, aveam in jur de 12 mii si ceva..si cand intru online vad 0, i am contactat au spus ca e o problema tehnica ca se va rezolva curand , vi s a intamplat si voua?...stau acum si ma uit ca curca in lemne ca nu am deloc trafic, mai vad 1-2 rataciti, in camera nici nu mai vorbesc sa intre vreunu :(..
Jasmine

Draga mea. :) Voturile acelea sunt saptamanale. Pentru a intra in top 100, ai nevoie de un anume numar de voturi. Este un concurs saptamanal. Daca nu ai intrat, o iei mereu de la zero. Deci, nu te panica din nimica toata, te rog frumos. Iar daca vezi ca nu ai trafic, poate problema este si de la tine. Mai schimba tinutele din 2 in 2 ore, mai schimba coafura, machiajul, mai danseaza, mai fa una alta, nu trebuie doar sa stai. :D incearca sa ii atragi. Gandeste-te asa: daca tu intri si te-ai vedea, ai vrea sa "fii" cu tine sau nu? Trebuie sa iei situatia si in acest fel. Trebuie sa te simti tu frumoasa, in primul rand.

Sa vrei tu sa fii in locul membrului care ar vrea sa te aiba. Pune-te si-n locul lor.. Daca te vad plictisita si fara chef in fata camerei, de ce ar veni la tine? Trebuie sa ai atitudinea potrivita. Pentru ca ei au probleme destule acasa. Stau pe site-uri pentru a se relaxa. :) intelegi? Multa bafta!
brunettedoll

Buna ! Am si eu o dilema, stiu ca cei de la Payoneer au avut niste schimbari, insa intrebarea mea este : Imi pot transfera banii din contul Payoneer pe cardul meu ING ? Mai este posibil acest lucru?
No avatar
anacu

buna fetelor daca vreti o metoda in plus fara sa stai online in fata calculatorului exista o optiune sa faci bani pe skype plata 75% garantat plus ca poti sa cresti pana la 80% pretul pe minut il poti pune la fiecare membru diferit .Eu am inceput sa il folosesc de putin timp si a mers bine de tot .Va las aici referal daca va intereseaza :)
https://accounts.skyprivate.com/users/register/?aff=3wgr spor la banuti $$$ :) pup
No avatar
camelia123

FirtChoice Pay este defapt noul brand Payoneer pentru ca Payoneer nu mai vrea sa lucreze cu adult motiv pentru care si-a facut companie diferita special pentru domeniul de live web camming. Practic el este (va fi defapt, pentru ca teoretic FirstChoicePay va fi lansat in prima partea a anului 2017) acelasi produs si va functiona exact identic ca si cardul Payoneer. nu iti face griji se transfera automat trebuie sa te loghezi pe FirtChoice Pay cu aceiasi parola si nume de utilizator pe care le aveai in payoneer , primesti detalii pe email
Jasmine

Recomand fetelor sa ramana pe site si sa nu accepte show-uri pe skype sau in alta parte. Daca vreti seriozitate si castiguri, nu va lasati pacalite de ideea "de a castiga mai mult", pentru ca tot voua o sa va para rau. Va recomand cu tarie sa ramaneti doar pe site, nu in alta parte :) anacu;8197 wrote: buna fetelor daca vreti o metoda in plus fara sa stai online in fata calculatorului exista o optiune sa faci bani pe skype plata 75% garantat plus ca poti sa cresti pana la 80% pretul pe minut il poti pune la fiecare membru diferit .Eu am inceput sa il folosesc de putin timp si a mers bine de tot .Va las aici referal daca va intereseaza :)
https://accounts.skyprivate.com/users/register/?aff=3wgr spor la banuti $$$ :) pup
brunettedoll

Bunaaaa ! am o maaare problema va rog sa ma ajutati.
In prima sesiune am facut 75 $ pe LJ asta pentru ca nu prea am stat online.
Acum in a2a sesiune am 17$ , intrebarea mea este : Mai primesc acei 75 $ ? sau sunt pierduti ? Stiind ca minimul este de 100$...
Nord

brunettedoll;8402 wrote: Bunaaaa ! am o maaare problema va rog sa ma ajutati.
In prima sesiune am facut 75 $ pe LJ asta pentru ca nu prea am stat online.
Acum in a2a sesiune am 17$ , intrebarea mea este : Mai primesc acei 75 $ ? sau sunt pierduti ? Stiind ca minimul este de 100$...

Da cand o sa faci minimum de plata adica 100$ o sa-i primesti fara nici o problema suma se reporteaza de la o perioada la alta daca minimum nu este atins!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns