Mesaj pentru fetele coketele...

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Guest

tocmai mi-am terminat show ul in seara asta pe la 2:30, am inceput de la 11:30 si mi-am facut ca de obicei norma, peste 100 dolari. Ce vreau sa subliniez este ca fac acest lucru cu partenerul meu, dar de multe ori sunt singura sau cu o alta tipa sexy, lucrez acasa, bineinteles am echipamentul necesar, lenjerie sexy si creier! In videochat studiorile fac bani cu voi fetele, e si normal, va asigura decorul, camera, discretie etc, dar la un moment dat vrei sa-ti iei zborul si sa pleci pe cont propriu. Cateva idei geniale si perseverenta va poate ajuta enorm de mult, sunt acele siteuri pentru americani si francezi care merg foarte bine si pur si simplu te joci cu mintea lor.

Faza e ca pe acest forum ne intoxica studiourile (..) cu toate post-urile pentru incepatoare, fiti istete si aveti incredere in voi! ;)
Jasmine

Buna, Jolie!

Daca tot te afli pe acest forum, te-as ruga frumos sa incerci sa pastrezi o anume corectitudine fata de noi. Daca te deranjeaza postarile de aici, nu ar trebui sa mai fii aici, parerea mea. Ti s-a permis sa postezi ce doresti, iar ca atare consider ca asa cum ai avut tu acest drept, fiecare il are. Daca studiourile se promoveaza aici, o pot face, cu totii au drepturi egale.

Totodata, poate tu castigi bani din asta, dar nu este asa in toate cazurile. Cunosc cupluri carora le-au mers cateva luni si apoi gata, plus ca nici nu poti face mereu asta in cuplu, e mai obositor decat videochatul normal :)

Asadar, videochatul in studio este mai mult decat perfect pentru majoritatea fetelor, pentru ca sunt ferite de multe pericole. La studio au si legalitate, n-au grija aparaturilor, camerelor, decorului, tinutelor, trainingului si asa mai departe.

In schimb, ca sa fii pe cont propriu, trebuie sa iti asumi multe riscuri si majoritatea fac asta ilegal. Ceea ce nu e ok, pentru ca la un moment dat ajung sa dea socoteala in fata legii. Deci, e mai bine ca fiecare sa-si vada de treaba lui ;)

Multumesc pentru opinii si bafta in continuare! :*

QUOTE=jolie30;8150]tocmai mi-am terminat show ul in seara asta pe la 2:30, am inceput de la 11:30 si mi-am facut ca de obicei norma, peste 100 dolari. Ce vreau sa subliniez este ca fac acest lucru cu partenerul meu, dar de multe ori sunt singura sau cu o alta tipa sexy, lucrez acasa, bineinteles am echipamentul necesar, lenjerie sexy si creier! In videochat studiorile fac bani cu voi fetele, e si normal, va asigura decorul, camera, discretie etc, dar la un moment dat vrei sa-ti iei zborul si sa pleci pe cont propriu. Cateva idei geniale si perseverenta va poate ajuta enorm de mult, sunt acele siteuri pentru americani si francezi care merg foarte bine si pur si simplu te joci cu mintea lor.

Faza e ca pe acest forum ne intoxica studiourile (..) cu toate post-urile pentru incepatoare, fiti istete si aveti incredere in voi! ;)[/QUOTE]
No avatar
Guest

buna jasmine, mersi pentru reply (ma asteptam), asa este suntem liberi sa ne exprimam, nu v-am atacat in nici un fel, si da pentru fetele incepatoare sunteti ok, probabil ca aveti si un comision interesant;), dar mesajul meu a fost clar pentru cei care au ochi sa vada si urechi sa auda.
Nu incurajez ilegalitatea in nici un fel, din contra, si sunt foarte multe cupluri din orasele mari, fete si baieti independenti care fac bani frumosi, nu e un secret, e o meserie ca oricare alta, cu timpul castigi din ce in ce mai multi bani, poti sa-ti creezi un fanclub, si mai departe faci ''comert'' cu tot ce se poate :D.
Deci nu ezitati, fiecare site are un coach live, toate detaliile se lamuresc in decurs de max o luna si apoi dai drumul la treaba! totul Gasiti-va site-ul/site-urile pe care puteti difuza si mergeti sa scoateti banii din bancomat B-). O seara productiva va doresc la toti..
No avatar
anacu

buna tuturor daca vreti o metoda in plus fara sa stai online in fata calculatorului exista o optiune sa faci bani pe skype plata 75% garantat plus ca poti sa cresti pana la 80% pretul pe minut il poti pune la fiecare membru diferit .Eu am inceput sa il folosesc de putin timp si a mers bine de tot .Va las aici referal daca va intereseaza :)
https://accounts.skyprivate.com/users/register/?aff=3wgr spor la banuti $$$ :) pup
Scrie răspuns