Ar fi o buna idee sa iti faci si un nou cont de model, ca teoretic acum iti incepi activitatea
Legalitate in videochat
rosa;7992 wrote: Buna tuturor.Sunt Rosa.Am si eu o intrebare:am lucrat pana acum de acasa si aj dori sa imi fac srl.oare ar trebui sa imi fac si alt cont de model?va multumesc...sper sa se gaseasca cineva care stie..si inca cv nu caut studio..
Ar fi o buna idee sa iti faci si un nou cont de model, ca teoretic acum iti incepi activitatea
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
ReGina;4650 wrote: Acest subiect este foarte important pentru mine deoarece in ultima perioada au fost foarte multe controale prin studiouri.Modelele sunt si ele trase la raspundere desi nu nici o vina.Pot dormi linistita si pot continua sa castig banuti deoarece lucrez cu forme legale de munca la un studio foarte serios care este preocupat si de soarta noastra,nu doar de bani.
Care este forma perfect legala?
Care este forma perfect legala?
Jasmine;8084 wrote: Forma legala este Srl-D (sau chiar PFA), Alissa. Asa iti poti declara linistita veniturile si n-ai nicio problema dupa aceea :*
buna.mi_am facut srl si am avut cont pe cams dinainte de a face srl_ul,dar nu m_am logat niciodata pe cams pentru ca trebuia sa completez formularul w-8 (stie cineva cum trebuie completat formularul w-8?este vreo diferenta dk ai srl?)si sa setez metoda de plata (lucram deja pe lj..si am ramas pe lj atunci).oare ce metoda de plata trebuie sa setez pentru srl?stie cineva?ms mult
buna.mi_am facut srl si am avut cont pe cams dinainte de a face srl_ul,dar nu m_am logat niciodata pe cams pentru ca trebuia sa completez formularul w-8 (stie cineva cum trebuie completat formularul w-8?este vreo diferenta dk ai srl?)si sa setez metoda de plata (lucram deja pe lj..si am ramas pe lj atunci).oare ce metoda de plata trebuie sa setez pentru srl?stie cineva?ms mult
Jasmine;8084 wrote: Forma legala este Srl-D (sau chiar PFA), Alissa. Asa iti poti declara linistita veniturile si n-ai nicio problema dupa aceea :*
Ca si forma de colaborare mi s-a oferit contract de munca cu salariul minim si restul incasarilor pe care le am se vor face pe un act aditional separat.Eu voi plati taxele la stat pt acele sume mai exact 20 %.este ok?
Ca si forma de colaborare mi s-a oferit contract de munca cu salariul minim si restul incasarilor pe care le am se vor face pe un act aditional separat.Eu voi plati taxele la stat pt acele sume mai exact 20 %.este ok?
-
fotovideochat
Sunt total de acord cu Mario, cunosc personal cazuri care au ajuns in situatia de a da socoteala si nu e ok. Mai bine dai un ban dar stai linistita...
www.photoglam.ro