Site-uri de videochat germane...

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
girlsoncam

Buna,
Site-urile germane sau dedicate publicului german, visit-x, livestrip, mydirtyhobby etc. sunt foarte OK pentru modelele care vor sa faca bani buni, fara a pierde timpul cu free chat-uri. Stiu ca subiectul a tot fost discutat pe forumuri, chiar si pe acesta, dar oportunitatea de colaborare cu un studio care se axeaza strict pe site-urile germane, nu prea este discutata.

Cu toate ca nu sunt singurele site-uri din acest domeniu care ofera direct private, consider, din propria experienta ca sunt cele mai bune, membrii nefiind asa de grabiti ca pe alte site-uri, iar atunci cand intra in chat, chiar daca este un chat direct privat, cum am mai spus, sunt doritori sa comunice inainte de a vedea ceva 'actiune' :)

Revenind la colaborare, vreau doar sa aduc la cunostinta modelelor din Romania ca exista un Studio germano-polonez care cauta modele din Europa de Est. Oferta lor este formata dintr-o parte fixa de 2,5EUR/ora la care se adauga 15% comision din veniturile generate. Pare ireal, dar este cat se poate de adevarat. Ceea ce este absolut unic, este faptul ca modelele lor nu trebuie sa aiba cunostinte de limba germana, sistemul lor de conversatii cu clientii germani avand la baza un software si moderatori care vorbesc cu clientii in numele modelelor.

Se lucreaza de acasa, in urma semnarii unui contract legal de colaborare, iar plata se face direct pe cont bancar sau pe Paxum, pe data de 10 ale fiecarei luni.

Dupa o perioada de o luna, 2, in functie de rezultate, modelelor care cunosc lb engleza li se ofera oportunitatea de a lucra singure, fara moderatori, pe F4F, primind un comision de 80% din veniturile generate.

Merita o sansa, zic eu, mai ales daca sunteti incepatoare. Link-urile (nu sunt link-uri de afiliat):
http://videochatonline.cf/
http://bit.ly/2de4j65

Sper ca nu am deranjat cu postarea acestui mesaj. Succes!
Jasmine

Buna! Multumim pentru informatii si poti posta oricand alte idei, actualizari, informatii etc, fara probleme! Cu mare drag :*
No avatar
Sonja

Buna girlsoncam :)
Prin search-ul meu de pe google am dat de postarea ta prin care m-a tentat sa-mi deschid un cont pe Visit X. Eu vorbesc germana fluent, de accea am zis ca poate o sa ma descurc binisor pe acest site. Crezi ca imi poti da cateva tipsuri pentru incepatori? ;;)
Scrie răspuns