Salutare tuturor :).
Am inceput activitatea de chat luna trecuta, am facut o pauza in augus si acum am revenit. Am pc bun, lumini, decor, poze, de toate, dar...sufla vantul la mine :). Ce sa fac? Sunt pe mai multe site-uri si nu imi merge pe niciunul mai bine. La voi tot asa a fost la inceput? Ce sa fac sa fiu mai cautata? Ceva sfaturi?
Multumesc anticipat
curiozitate
Buna, Rhea. Acum depinde... Cum stai in fata camerei? Vorbesti din voce, zambesti? Le dai atentie? stii bine limba engleza? Conteaza si aceste lucruri. Si muzica pe care o asculti, initial. Pana iti fidelizezi membrii trebuie sa faci numai impresii bune. Incearca pe Cams si pe Jasmin, sunt mai serioase si poti face bani frumosi pe ele daca le respecti regulile. Incearca sa iti iei tinute cat mai atractive, sa stai intr-o pozitie frumoasa, sa nu arati niciodata ca esti plictisita sau obosita si sa fii atenta la ei la camera.
Sunt sigura ca macar cativa vizitatori ai. Pe cei pe care ii ai, incearca sa ii atragi, sa ii faci sa te vrea, sa vrea mai mult din tine. Vorbeste cu ei, glumeste, asculta-i si atrage-i in privat
. Daca nu au bani in cont, nu inseamna ca nu-si pot pune oricand. Deci trebuie sa le dai atentie tuturor. Deoarece sunt membri cu bani care testeaza modelele. Intra fara niciun leu in cont sa vada daca ii bagi in seama.
Pentru inceput, cam asta e. daca vrei sa afli mai multe, stii unde sa vii :*
Sunt sigura ca macar cativa vizitatori ai. Pe cei pe care ii ai, incearca sa ii atragi, sa ii faci sa te vrea, sa vrea mai mult din tine. Vorbeste cu ei, glumeste, asculta-i si atrage-i in privat
Fac tot ce ai enumerat mai sus... singura chestie e ca nu intru la aceleasi ore... intru ba dimineata, ba seara. Conversez cu multi, dar nu prea ma iau in pvt... Toti vor for free...
am cont pe mai multe si nu reusesc sa fac inca 100 sa pot scoate banii..
La ce te referi in legatura cu muzica pe care o ascult?
La ce te referi in legatura cu muzica pe care o ascult?
Buna din nou, Rhea. Nu este ok sa intri la ore diferite, pentru ca membrii fideli trebuie sa stie ca au o stabilitate si o incredere in tine, plus ca au si familii si joburi si nu pot fi mereu disponibili. Ei trebuie sa stie ca te gasesc mereu acolo, ca tu "ii astepti", si asa o sa le castigi increderea si o sa intre mai des. Si nu conteaza sa ai multe conturi pe multe site-uri, pentru ca daca ai membrii tai fideli, e de ajuns sa stai pe unu, doua site-uri mai bune. Poate de asta iti si pierzi concentrarea, pentru ca stai pe multe site-uri. Incearca sa te axezi pe cateva doar, pentru a le putea oferi atentie membrilor.
La inceput e greu, bineinteles, dar trebuie sa ii obisnuiesti in privat. Pai asculta muzica mai linistita, mai romantica si cu volumul mai scazut. Deoarece daca dai muzica la maxim, multi care intra o sa auda si o sa-i incomodeze la auz si probabil de aceea ies. Creeaza un ambient placut :*
La inceput e greu, bineinteles, dar trebuie sa ii obisnuiesti in privat. Pai asculta muzica mai linistita, mai romantica si cu volumul mai scazut. Deoarece daca dai muzica la maxim, multi care intra o sa auda si o sa-i incomodeze la auz si probabil de aceea ies. Creeaza un ambient placut :*