Castiguri in videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Hei, hei! Zilele acestea am aflat ca un model de videochat de la un anume studio castiga 1.000 de euro pe zi, NUMAI ai ei. Cat de posibil credeti ca este ca o fata sa castige atatia bani din videochat? ;;);;)
No avatar
b_b_x_biby

Vechime,promovabilitate ridicata-probabil este lipsita de inhibitii,ca cineva ar descoperi-o...sau probabil lumea stie deja ce face. Membrii fideli...tarif marit si probabil si un program incarcat dedicat jobului. Nu poti sa atingi incasarile astea cu 8h/zi...unele fete lucreaza peste 12h/zi...6-7zile/7 si nu isi iau mult concediu. Eventual il evita si isi iau zile libere la nevoie.
No avatar
JulieS.

Unde face videochat acea fata? :d In ce studio, daca nu sunt indiscreta? Ca stiu si eu cateva fete care castiga atata :P
No avatar
northface78

E posibil. Exemple pot fi date cu nick si nume de studio, dar nu are rost sa facem trolling si sa iscam altfel de discutii.
I am a puzzle that needs some figuring out. https://www.youtube.com/watch?v=6NP7lbW4SZ0
Jasmine

Cu siguranta acelea sunt motivele, Biby. Asa castiga un model de videochat asemenea sume de bani :* Julie, e un studio de videochat din Iasi, n-are rost sa spun mai multe, este pentru discretia fetelor :*
Scrie răspuns