buna. Doresc sa achizitionez un pc cu care sa pot lucra pe 10 site-uri concomitent. Am facut o configuratie si as vrea sa stiu daca e potrivita pt ce am eu nevoie:
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2020183/
E nevoie de ceva mai bun? 16gb sunt suficienti? Sau sa pun 32?
Multumesc anticipat
configuratie pc
-
dreamofsummer
Buna. Nu se deschide link-ul, cel putin la mine dar...pt 10 site-uri memoria este ok, cu toate astea iti trebuie un I7 neaparat si o conexiune la net cu upload minim 20mb/s minim prin cablu, pt ca altfel calitatea pe care o s-o oferi pe site-uri o sa fie groaznica.
Si de ce 10 site-uri, daca nu-s indiscreta? Este enorm de mult. Clar bani vei face, macar acolo un minim, dar eu sunt de parere ca 3-4 site-uri maxim sunt de ajuns si se fac mai multi bani asa. Sa zicem, spre exemplu ca-ti intra un privat pe un site...iti dai seama cat iti ia sa ti le pui pe restul pe member? Sau cum ti le aranjezi pe ecran sa le vezi pe toate? Cum le raspunzi la toti membrii pe toate site-urile. Trebuie sa fii super rapid/a, sa ai 2 monitoare, sa cunosti ce reprezinta fiecare alerta de sunet pe care o primesti, sa nu te lasi in free cand ai privat ca altfel te trezesti cu penalizari si conturi inchise etc.
In fine, este decizia ta
Mult noroc si spor la banuti!
Si de ce 10 site-uri, daca nu-s indiscreta? Este enorm de mult. Clar bani vei face, macar acolo un minim, dar eu sunt de parere ca 3-4 site-uri maxim sunt de ajuns si se fac mai multi bani asa. Sa zicem, spre exemplu ca-ti intra un privat pe un site...iti dai seama cat iti ia sa ti le pui pe restul pe member? Sau cum ti le aranjezi pe ecran sa le vezi pe toate? Cum le raspunzi la toti membrii pe toate site-urile. Trebuie sa fii super rapid/a, sa ai 2 monitoare, sa cunosti ce reprezinta fiecare alerta de sunet pe care o primesti, sa nu te lasi in free cand ai privat ca altfel te trezesti cu penalizari si conturi inchise etc.
In fine, este decizia ta
Multumesc pt raspuns.
o sa intru pe asa multe si o sa vad in timp care merg mai bine si la care sa renunt. Pe multe nu stau in free. Calculatorul va avea i7 a 6a generatie, 16gb ram, ssd de 250gb, 1tb hdd si placa video gtx gforce 1060.
eu am inceput deja sa lucrez pe cateva site-uri, dar nu imi facea fata laptop-ul.
o sa intru pe asa multe si o sa vad in timp care merg mai bine si la care sa renunt. Pe multe nu stau in free. Calculatorul va avea i7 a 6a generatie, 16gb ram, ssd de 250gb, 1tb hdd si placa video gtx gforce 1060.
eu am inceput deja sa lucrez pe cateva site-uri, dar nu imi facea fata laptop-ul.
Configuratia e buna nu ar trebuii sa ai probleme , totusi cu 10 site-uri nu o sa-ti faca fata decat un abonament la internet business cu viteza de upload minim 50mb/s upload garantat ! Totusi eu nu pot sa inteleg dece 10 site-uri concomitent ? Modelele care fac cariera si sunt in topuri la incasari lucreaza doar pe un site , e ok sa incerci cat mai multe site-uri dar nu e ok sa lucrezi pe toate in acelasi timp , oricum mai mult de 3 - 4 deodata nu are rost pentru ca oricum nu le poti acorda atentie tuturor si oricum nu o sa faci bani ! Eu sunt pentru muncitul pe un singur site in timp aduce mai multi bani decat muncitul pe 4 site-uri si asta e garantat ! Bineinteles asta e doar parerea mea umila (defapt concluzia la care am ajuns dupa ani de munca in domeniu) dumneavoastra faceti ceea ce va avantajeaza mai bine !
Spor acolo !
Spor acolo !
Live Cams | Live Sex |