Studio Bucuresti

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
LukasRoyal

buna

Buna in ceea ce priveste personalul de sex masculin sa stii ca nu ai dreptate.. si noi avem personal masculin dar nu avem nici o plangere niciodata.. si eu sunt admin si sunt baiat dar am lucrat ca model 5 ani iar ca admin sunt de 2 ani si credema ca un barbat stie mai bine ce vrea sa vada de la o fata in fata camerei decat o fata.... doar daca te pui in pielea celui care plateste iti dai seama ce vrei s afaci.. si partea a 2-a sondaje arata ca barbatii conduc mult mai bine o cimpanie sau o firma.. femeile in schimb nu prea se pricep la aspectul asta... un studio de succes trebuis a aiba conducere masculina
No avatar
majesticvideoch

Va recomandam Majestic Studio - http://www.majestic-studio.ro/. Avem o echipa tanara si intelegatoare care va fi mereu alaturi de voi, oferim training in domeniu si locatie ultra-centrala (la 3 minute de mers de statia Unirii), iar ca si avantaje avem o multitudine de alegeri. De la plata la zi si salariu fix, bonusuri la perioada, bonusuri de loialitate, de vechime pana la bonusuri prin care va puteti achizitiona propria casa/masina .

Informatii la numarul de telefon: 0752 202 080
No avatar
Miki69

Buna,
Strict referitor la echipa, intr-un studio de videochat exclusiv dedicat femeilor, eu cred ca nu au ce sa caute traineri de sex masculin. Fetelor s-ar putea sa nu le convina deloc acest lucru!
Jasmine

Asta repet si eu de foarte mult timp, dar acum fiecare studio isi administreaza afacerea cum stie mai bine :d Miki69;8604 wrote: Buna,
Strict referitor la echipa, intr-un studio de videochat exclusiv dedicat femeilor, eu cred ca nu au ce sa caute traineri de sex masculin. Fetelor s-ar putea sa nu le convina deloc acest lucru!
Charm Group

Si noi mergem pe acelasi principiu si credem ca la un studio de videochat dedicat exclusiv femeilor, clar trebuie sa existe numai femei. Fara traineri barbati, fara make-up artisti barbati.
Si nu de putine ori ni s-a intamplat sa auzim la interviu ”am fost la alt studio de videochat in trecut, dar trainerii erau toti barbati”...

Fetelor, daca imi permiteti sa va dau un sfat: alegeti cu mare, mare grija si documentati-va inainte! :)
Noi va asteptam la un interviu, cu mare drag. Ne gasiti aici: Contact
Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios
Jasmine

Imi pare rau ca ai trecut prin asta, sincer imi pare :). Stiu cum este si nu doresc nimanui... Iti multumesc pentru feedback, dar o sa te rog ca data viitoare sa incerci sa pui doar un post. Pentru ca mai multe de acelasi tip inseamna spam si nu vrem sa umplem forumul cu spam. Multumesc mult si mult succes in continuare!
No avatar
AmelieSlade

Eu lucrez la Studio20. Imi place mi se par super profi oamenii. Recomand
Studio 20

Stiti deja ca modelele Studio20, #girlsfromstudio20 cum le place sa se prezinte, sunt fericite si implinite, castiga foarte bine, sunt puternice si independente. Odata in plus, in cadrul galei YNOT CamAwards din Hollywood, Oscar-ul american pentru industria de entertaintment online. modelele Studio 20 au castigat cele mai multe premii: https://www.studio-20.ro/noutati/modelele-studio-20-din-nou-castigatoare-si-fericite.html
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
Smaranda

Care sunt cele mai ok studiouri de videochat din Bucuresti? Imi spune cineva? As fi interesata de primele 2-3 dupa parerea voastra. M-am uitat pe Google si sunt o multime de studiouri de videochat dar cred ca doar unele sunt mai serioase cum se intampla si in iasi. restul sunt din alea de apartament de care nu am nevoie. Multumesc anticipat!
AlexandraP

Dintre studiourile de videochat din Bucuresti am auzit de Charm ca ar fi ok. Am doua prietene care au stat acolo vreo 2 ani si erau f multumite. Deci cred ca e ok pentru cine sta in Bucuresti sau trebuie sa se mute acolo.
Scrie răspuns