Aud povesti nemuritoare gen...anumite modele fac mii de dolari pe luna./perioada..
Cum?
Nu sunt inca in videochat..cochetez cu ideea.. si nu stiu daca m=i se potriveste...dar nu asta e important sau relevant..
Am studiat livejasmin...cate minute sta in privat un model vs free chat...Marea lor majoritate stateau 3-4 minute apoi le revedeam in free chat.
Tinand cont ca minutul e undeva intre 0.98 si 2,99 (parca) daca fac o inmultire..imi da cu minus..
Chatturbate..am vazut ca e destul de popular si asta...desi faptul ca te vad si guests si toti membrii ce faci si plateste doar unu m=i se pare mare tampenie..Te poate vedea si vecinul de la et2 daca se pricepe la IT ..(asta in cazul in care se poate bana o tara..iar vecinul stie sa intre cu IP de SUA..cum stiu eu de ex)
Urmaream chiar acum o tipa care se dezbraca pe 15 tokens..in conversie $0.75 USD
Nu vad unde ar putea fi acele castiguri fabuloase..sau macar decente.
Nu stiu daca imi scapa ceva..poate ma luminati..
Cum?
Buna! in primul rand, niciun model nou in videochat nu a castigat milioane din prima luna. Trebuie sa ai rabdare, sa-ti creezi propriul grup de membri. Sa-i faci sa iti fie fideli, sa intri cat mai des si sa te gaseasca online la aceleasi ore. Totodata, trebuie sa ai anumite tinute in fata camerei, iar pozitia este foarte importanta si ea. Ce sfat iti poti da eu este sa incerci sa ii tii mai mult de 3-4 minute in privat. Da, sunt membri din acestia care intra, isi fac treaba si ies rapid. dar tu ofera-le teasing... Misca-te incet, nu repede asa cum zic ei, trage de timp, intreaba de ei, vorbeste-le frumos, fa pe inocenta.. Si spune-le si din free ca iti doresti sa ii cunosti, nu sa stati 2-3 minute si gata. Inevitabil, vor intra mai mereu membri din acestia. dar odata ce-ti faci o anumita reputatie, n-o sa mai ai nevoie de ei. o sa ai cativa membri care o sa intre mereu si o sa stea cu orele si datorita lor o sa faci acele mii de dolari
Daca ai mai multe intrebari, te rog sa le adresezi si te ajut cu drag :*