Deschidere Studio

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Rob

Buna ziua, sunt interesat sa deschid in Brasov un studio de videochat, legal si cat se poate de profi, doar ca nu stiu exact toti pasii, de cat bani este nevoie pentru a deschide un studio pentru 5-6 fete si daca este rentabil deschiderea unui astfel de studio. Daca exista cineva care ma poate scoate din ceata :D as fi tare recunoscator.
No avatar
Mario

Rob;7633 wrote: Buna ziua, sunt interesat sa deschid in Brasov un studio de videochat, legal si cat se poate de profi, doar ca nu stiu exact toti pasii, de cat bani este nevoie pentru a deschide un studio pentru 5-6 fete si daca este rentabil deschiderea unui astfel de studio. Daca exista cineva care ma poate scoate din ceata :D as fi tare recunoscator.

Daca nu stii nimic despre industria asta cred ca cel mai bine ar fi sa ceri consultanta cuiva care are deja ceva vechime in acest domeniu si a si demonstrat prin cifra de afaceri ca a reusit sa o transforme intr-una profitabila. Lumea iti va oferi sfaturi aici, dar trebuie sa fii realist si constient ca nu te va invata nimeni cum se construieste aceasta afacere pas cu pas si nici cum sa o transformi intr-una extrem de profitabila. Cu siguranta ai nevoie de un manager cu experienta in domeniu, minim 2 asistenti manageri, daca nu chiar 3, in functie de cate ture de munca vei avea. Pe langa aceasta trebuie sa ai un profesor de limba engleza, make up artist, fotograf, 2 persoane pe suport tehnic si tot asa. Fibra optica de la minim 2 provideri de internet si tot asa. Camere cu decoruri de bun simt, lumini de studio, calculatoare performante, camere video sau webcamuri de calitate. Ca si concluzie: este rentabil daca stii ce faci. Daca nu stii absolut nimic despre industria asta si nu lucrezi cu un profesionist, devine o afacere extrem de subiectiva in materie de rezultate.
No avatar
Rob

Multumesc mult Mario pentru raspuns, o sa incerc sa gasesc pe cineva care sa imi ofere consultanta si care sa ma indrume intr-o directie buna. Ai idee unde as putea in Romania pe cineva care se ocupa de consultanta in acest domeniu? Mersi mult !
No avatar
Mario

Rob;7639 wrote: Multumesc mult Mario pentru raspuns, o sa incerc sa gasesc pe cineva care sa imi ofere consultanta si care sa ma indrume intr-o directie buna. Ai idee unde as putea in Romania pe cineva care se ocupa de consultanta in acest domeniu? Mersi mult !

Incearca sa contactezi un studio legal, o firma a carei cifra de afaceri sa poata fi verificata foarte usor online si din care sa reiasa clar ca firma chiar are profit, iar managerul chiar stie cu ce ce mananca afacerea in sine. Daca studioul are si cateva premii in palmares, cu siguranta e un candidat ideal. In rest, sunt foarte multi oameni cu "bune intentii", dar expertiza lor nu e chiar verificabila, mai ales ca foarte multi inca merg "le negru", dar privesc toata treaba asta ca pe un "business", pozand in oameni de afaceri.
Jasmine

Mult Succes, Rob. Numai sa stii ca a avea studio de videochat implica foarte multa munca, stres, responsabilitate si asa mai departe. Trebuie sa fii sigur ca vei putea face fata :*
Nord

Consultanta ? Hmm oare s-o fi gasind cu adevarat asa ceva ? Cine stie meserie cu adevarat o practica nu ajuta concurenta sa se ridice pentru cativa banuti ! In domeniul asta meseria se invata in anii si nu se vinde ! Just my two cents !

Succes cu studioul !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Mario

Nord;7644 wrote: Consultanta ? Hmm oare s-o fi gasind cu adevarat asa ceva ? Cine stie meserie cu adevarat o practica nu ajuta concurenta sa se ridice pentru cativa banuti ! In domeniul asta meseria se invata in anii si nu se vinde ! Just my two cents !

Succes cu studioul !

Ai dreptate Nord ! Economia si dimensiunea de piata sunt lucruri total "paralele". Nu stiu ce inseamna pentru tine consultanta, dar cu situranta nu e sinonim cu afacere la cheie. Diferenta dintre un novice in aceasta industrie si unul cu experienta vine din acei ani de care vorbeai tu mai sus. Cam orice companie din lumea asta care are ceva realizari intr un domeniu ofera consultanta sau franciza, dar astea sunt detalii pentru amatori, corect? Nu cred ca are rost sa intram in detalii. nu o sa inteleg niciodata comentariile astea rezultate din plictiseala
Nord

Ai dreptate Mario ! Exista franciza , in tara la noi din cate stiu eu doar studio20 ofera franciza in domeniul videochatului , sunt oameni seriosi si isi respecta afacerea si probabil si partenerii ! Eu am o problema cu acei indivizi care se pretind mari cunoscatori si care ofera consultanta contra a cateva sute de euro , nefacand altceva decat sa duca in eroare pe cei care apeleaza la ei ! Consultanta gratuita se gaseste aici pe net pe forumuri sunt unii care o ofera gratuit de ani de zile , si eu am ajutat pe oricine cu un sfat/informatie daca am putut si daca am fost in masura sa furnizez acea informatie daca nu m-am abtinut !

Pe scurt pentru toti amatorii cascati ochii la cine se ofera sa va ofere consultanta ca s-ar putea sa va ardeti si sa va treziti cu o afacere nefunctionala ! In teorie toate sunt frumoase cu practica e mai greu ! Faceti-va temele informatie exista trebuie doar cautata ! Si zic asta total dezinteresat eu nu ofer nimanui nici un fel de servicii , eu am patratica mea in industria asta si mi-o cunosc bine , o sa continui sa ajut dezinteresat aici pe forum !

Cine a inteles ce vreau sa spun bine cine nu , nu !

Multa bafta tuturor !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Mario

Nord;7646 wrote: Ai dreptate Mario ! Exista franciza , in tara la noi din cate stiu eu doar studio20 ofera franciza in domeniul videochatului , sunt oameni seriosi si isi respecta afacerea si probabil si partenerii ! Eu am o problema cu acei indivizi care se pretind mari cunoscatori si care ofera consultanta contra a cateva sute de euro , nefacand altceva decat sa duca in eroare pe cei care apeleaza la ei ! Consultanta gratuita se gaseste aici pe net pe forumuri sunt unii care o ofera gratuit de ani de zile , si eu am ajutat pe oricine cu un sfat/informatie daca am putut si daca am fost in masura sa furnizez acea informatie daca nu m-am abtinut !

Pe scurt pentru toti amatorii cascati ochii la cine se ofera sa va ofere consultanta ca s-ar putea sa va ardeti si sa va treziti cu o afacere nefunctionala ! In teorie toate sunt frumoase cu practica e mai greu ! Faceti-va temele informatie exista trebuie doar cautata ! Si zic asta total dezinteresat eu nu ofer nimanui nici un fel de servicii , eu am patratica mea in industria asta si mi-o cunosc bine , o sa continui sa ajut dezinteresat aici pe forum !

Cine a inteles ce vreau sa spun bine cine nu , nu !

Multa bafta tuturor !

Perfect de acord cu tine Nord ! Atat timp cat primesc sfaturi gratuite si dezinteresate, cred ca e de datoria lor sa cearna informatia primita si sa-si construiasca propriul drum in aceasta afacere.
No avatar
Gbigbi

Nord;7644 wrote: Consultanta ? Hmm oare s-o fi gasind cu adevarat asa ceva ? Cine stie meserie cu adevarat o practica nu ajuta concurenta sa se ridice pentru cativa banuti ! In domeniul asta meseria se invata in anii si nu se vinde ! Just my two cents !

Succes cu studioul !

Vreau sa vb cu tine Nord multumesc
Scrie răspuns