LiveJasmin

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
justaround

Buna,fetelor! Ma adresez celor ce lucreaza in cadrul unui studiu. Este adevarat ca Livejasmin a facut un update in cadrul conturilor de model? Ma confrunt cu o problema recent intalnita in studioul cu care colaborez. :) Nu imi mai pot vedea veniturile personale accesant contul meu,motivul fiind un update din partea site.ului. Numai traineritele pot accesa in cadrul contului lor "mama",cel al studioului. Multumesc! :)
No avatar
cristinacriss

Eu am cont de acasa. Si am aceeasi problema. Cand am vb. cu suportul mi-au spus "Sorry for the delay, we are working on fixing this issue", si mi-au spus ca este o problema cu mai multe conturi nou-create. Prietena mea si-a facut cont ieri si ei ii arata statisticile. Mie mi-au mai facut asa acum 2 ani cand am lucrat prima oara cu ei. Si mi-au dat drumul la ele la vreo 4 luni dupa.
Acum 3 zile, mi-a aparut un mesaj cand m-am logat ceva de genul "your account was suspended, contact support for details" si cand i-am contactat mi-au zis ca e o eroare de la jasmin cam...
No avatar
Miha24

Si eu am o problema. Eu am cont la studio de 2 saptamni si tot nu le vad. Am cerut la suport si mi-au zis contact your studio, sorry for the inconvenience. Mie mi le arata trainerita mea mereu dupa tura direct in contul lor...
No avatar
b_b_x_biby

Mie nu imi arata. Pe motiv ca totul e la gramada si confidential. Sa nu le vad incasarile celorlalte. Mi se pare absurd.
Scrie răspuns