Oare care va aduce un castig cat mai mare?

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Jasmine

Hello, dragi utilizatori. Astazi am o intrebare pentru voi, care desigur ca va avea acelasi scop ca de obicei: sa-i ajute pe cei noi in videochat. Stiu ca fiecare model de videochat lucreaza cu cel putin 2 site-uri, asa ca o sa va provoc sa spuneti fiecare cate o lista de 3 site-uri pe care castigati cei mai multi bani si pe care le recomandati mai departe :* O sa incep eu cu cateva site-uri de care stiu sigur ca sunt benefice pentru fete, dar si baieti:
1. LiveJasmin
2. Flirt4Free
3. AdultWork.

Astept raspunsurile voastre >:D
No avatar
Devious.Girl

Eu cei mai multi bani ii fac pe:
1. MyfreeCams
2.Cams
3.Chaturbate.
Pe astea am cativa membri fideli si fac ceva banuti :X
No avatar
Mira_15

-Streamate
- Imlive
- LiveJasmin
Astea sunt cele mai tari, parerea mea. Eu de aici castig destul de multi bani...Dar na, depinde de fiecare model.. adica na, unele castiga pe un site, altele nu :D
Nord

Eu nu sunt model sunt webmaster afiliat , dar site-urile unde fac bani le recomand atat modelelor cat si afiliatilor ! Un top 3 ar fi :

1. Chaturbate
2. Imlive
3. Xlovecam
Live Cams | Live Sex |
No avatar
IoanaDark.Love0

Eu lucrez pe :
1. Webcams
2. Xlove
3. Imlive
Da uneori fac si pe Chaturbate si pe iFriends. Sunt destule, oricum :*
No avatar
anton (..)

1-Chaturbate 2-flirt4free 3-xlovecam . cred ca astea-s cele mai potrivite pt mine cel putin sunt hehe
No avatar
missbutterfly

Hi everybody :)
i'm a new entry ..sorry for my english :) I'm searching some information, i'm a model just today my account is active, I work on xlovecam website. I made only one show, on my earning profile there is written " total penalties include" 2.736 euro
What does it mean?? please help me .

Thank you so much :)
No avatar
Mara

Eu cred ca Live Jasmin :P
Scrie răspuns