Buna seara tuturor!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
mariana23

Ma numesc Mary si am 22 ani,sunt studenta.Am cateva amice care se ocupa cu videochatul,una de acasa restul la 2 studiouri din Buc.As fi curioasa si chiar tentata sa incerc si eu,si ele m-ar incuraja sa fac asta.Dar am o problema,am intrat de pe net sa vad cam despre ce ar fi vorba.si nu stiu daca as putea sa fac ce fac fetele alea pe acolo.Nu sunt timida,destul de deschisa la subiectul asta,dar sunt inca virgina,si nu stiu daca e o piedica.Sau nu toate showurile private implica implica folosirea diferitelor ''jucarii'',sa le zic asa? Va rog sa ma sfatuiti in mod sincer.Va multumesc anticipat
Nord

Buna ! Uite eu stiu cateva modele care lucreaza pe Chaturbate si pretind ca sunt virgine , asta venind combinat cu un look de teen , vreau sa-ti zic ca fetele respective fac bani seriosi , pe foarte multi ii atrage ideea ca fata respectiva e virgina , sunt curiosi si dispusi sa plateasca mult pentru un flash sau sa o vada pe fata cum se mangaie ! Daca stii cum sa te folosesti de asta poate fi un atu pentru tine !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
mariana23

Iti multumesc f mult ptr raspuns!Respectivele poate pretind,dar eu chiar sunt,asa ca ma gandeam la asta ca la o problema reala,ba mai mult,ma gandeam ca nu voi fi acceptata.Si mi-ar fi parut sincer rau,ptr ca imi place ideea de a face parte dintr-o asa echipa si mai ales sa castig ceva mai mult decat la jobul actual.Ziua buna!
Jasmine

Buna, Mariana! Nu te teme, faptul ca esti virgina este un atu pentru tine. Insa, nu trebuie sa excluzi posibilitatea de a folosi si acele jucarioare. Intr-adevar, virginitatea este un lucru pe care membrii il cer mult, sunt atrasi. Dar nu o sa faci mereu bani doar din asta. O sa fie membri cu multi bani care o sa vrea mult mai mult, si depinde de tine cum stii sa ii gestionezi. Daca nu stii cum sa ii refuzi frumos, s-ar putea sa ii tot pierzi. De aceea va trebui sa te gandesti si la varianta jucariilor. Sunt unele care iti dau impresia pe camera ca le folosesti, dar ele de fapt sunt elastice precum un arc. Daca nu vrei sa folosesti, incearca sa gasesti din acelea si multa bafta in continuare :*
Nord

Poti folosi un vibrator hitachi sau renumitul ohmibod ambele fiind jucarii sexuale pentru stimulare clitoriana neiimplicand penetrare !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
mariana23

Buna seara!Va multumesc pentru raspunsuri!As vrea sa mai stiu daca stiti un studio de videochat in orasul meu natal,Galati.Sunt in vacanta acum si as vrea sa incep daca se poate imediat.As putea merge insotita de o amica,la interviu(evident care sa ma ast afara ).O seara minunata:x
Jasmine

Buna, Mariana. Cu mare drag :* Din Galati, dupa cum am mai recomandat, cred ca este ok YES Studio. Dar decizia finala iti apartine. Sper sa fie ok pentru tine :*
No avatar
dreamofsummer

YES arata super, Jasmine. Si ma bucur ca s-a adus vb de el ca le vedeam fetele mereu pe LJ in camera aia cu floricele si ma intrebam de unde sunt :P

BTW, disclaimer...sunt din Bucuresti, nu-i cunosc pe oamenii astia si nu am nici o legatura/interes sa-i "promovez" doar ca au poze ff dragute la modele si studioul arata f ok.
No avatar
dreamofsummer

Ah, si scuze de stres dar am o mega intrebare. Au ei in prima poza un scaun baroc super dragut. Deci vreau si eu unul asa in camera mea (lucrez de acasa acum). Cine stie de unde-l pot lua ca ma roade de vreo 2 luni si am tot cautat dar am gasit numai piese la 4-5000 de euro :(
YES Studio

Multumim mult Jasmine si dreamofsummer pentru recomandare :P

@dreamofsummer Heheh, ma bucur sa vad ca iti plac o parte din camerele noastre :) Sper sa iti placa si noile camere, una dintre ele a fost terminata la inceputul anului, iar a doua urmeaza sa fie gata.

@mariana23 Daca inca te mai intereseaza un studio din Galati si ai intrebari, suntem aici sa iti raspundem la intrebari ;)

Mult succes!
YES Studio Videochat Galati
Scrie răspuns