Bani in videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Mira_15

Ce faci in momentul in care un membru vrea sa-ti trimita bani tie personal? Accepti si te risti sa-ti cunoasca datele, sau mai bine nu?:-s :*
Jasmine

Ziua buna, Mira! Ummm, eu as spune sa nu te risti, indiferent despre ce suma e vorba. Ca poate iti trimite acum bani si esti fericita, dar dupa aceea daca te ameninta si face alte lucruri? Daca n-o sa mai poti face videochat din cauza lui dupa aceea? Plus de asta, daca accepti sa iei datele lui sau sa ii dau datele tale, site-ul o sa vada si o sa te blocheze. Deci e mai bine sa continui linistita sa faci totul sa fie online si sa nu iesi din aceasta zona de confort. Mi-au povestit multe fete destule lucruri si acum au probleme. Din aceasta cauza eu recomand fetelor sa nu accepte "cadouri" de la membri :*
No avatar
Mira_15

Si daca..as vrea sa fim impreuna?..gen. adica sa renunt pentru el? :d Imi place mult sa stau cu el. E ok daca m-as gandi la o relatie cu el?
Jasmine

Uff..Asta cred ca ar fi ultima varianta! :)) Poate acum il placi, dar iti recomand sa nu faci acest lucru. De obicei, lucrurile iau o alta intorsatura atunci cand fetele decid sa se intalneasca cu membrii. Majoritatea au familii, asa ca lucrurile astea rareori dureaza. Este mai bine sa nu faci asta si sa incerci sa ramai pe cat se poate online, fara prea multe detalii si fara date personale, in niciun caz. :*
No avatar
Devious.Girl

De ce ai vrea sa ai o relatie cu el sau sa iti trimita bani? Ei considera ca daca ti-au trimit bani o data, le datorezi totul. O sa-ti ceara show-uri pe Skype pe gratis si chestii si n-o sa ma faci bani pe net cu el. mai bine tine-l acolo :D
No avatar
anton (..)

ca baiat, nu cred ca e ok ce vrei tu sa faci. adica eu sa am atatia bani cati au americanii aia, m-as plictisi repede, mai ales sa am si familie, as lua o fata numai pentru aventuri. deci nu cred ca vrea ceva serios cu tine :P Asa ca asculta de fetele astea si ramai online ;)
No avatar
Mira_15

Nu am vrut, neaparat..:-s dar na, mi s-a parut tentant la un moment dat. E tanar, e frumos si e respectuos cu mine si chestia asta m-a cam vrajit. :d dar o sa incerc sa pastrez distanta, daca asta e bine pt mine :D
Nord

Ca si o regula generala in meseria asta e sa nu amesteci niciodata dar niciodata viata personala cu munca ! In fata webcam-ului trebuie sa fii model sa faci tot ceea ce trebuie sa fie bine dar nu trebuie sa faci nici un fel de schimb de date personale cu nimeni oricat de bun ti s-ar parea acel membru , nu uita ca in spatele tastaturii toti putem sa fim ceea ce ne dorim , asa si cu membrii pot sa fie foarte draguti cu tine pe site iar in viata reala sa fie psihopati !

Trebuie sa stii sa faci diferenta intre viata reala si cea online si sa fii transant inca de la inceput sa le explici membrilor respectuos ca ei te pot avea si intalni doar pe site , iar ca si o acoperire le poti spune ca site-ul interzice sa faci schimb de date cu membrii si ca nu vreai sa fii banata pentru asta , iar ei in 99% din cazuri o sa inteleaga pentru ca fii sigura nu esti prima si nici singura la care incearca asta !

Acum ce am spus e valabil pentru toata lumea dar totusi fiecare face ceea ce doreste si cum doreste traim intr-o lume libera si luam singuri deciziile !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Mira_15

Ai dreptate, Nord. Unii cam au iesiri de psihopat. Bine ca mi-ai zis, mi-au trecut fluturasii :)))...Multumesc tuturor pentru sfaturi :*
Scrie răspuns