Angajam doamne/domnisoare cu varsta intre 18-45 ani, cu/fara experienta, in vederea unei colaborari bazata pe seriozitate, respect si maxima discretie. Odata cu prezentarea dvs. la interviul de angajare veti fi surprinsa de caracterul oamenilor cu care urmeaza sa colaborati, in cel mai bun sens posibil. Locatia se ridica la standarde luxury, exceland conditiile de igiena. Noi nu avem posturi de lucru gen "cuseta" ci camere spatioase dotate cu aparatura de ultima generatie, AC si geamuri termopan. ;)
Studioul nostru se afla situat intr-o zona ultracentrala a Capitalei, in imediata apropiere (aprox.3 min) de statia de metrou precum si de alte multe mijloace de transport.
Pentru detalii va stam la dispozitie la tel: 0725.196.440; 0765.844.366; e-mail: contact@studiox.ro ; >:D<
Angajam personal la Studio X Bucuresti
styl, esti putin cam incisiv... acest topic este unul special pentru reclame/locuri de munca... esti in cautarea unuia sau nu prea iti place concurenta? fiecare isi expune anuntul asa cum isi doreste, daca nu ai ceva de spus in privinta asta, te rog sa te abtii sau contacteaza-l/o pe most. silent in privat. Multumesc!
Eu consider ca este loc pentru fiecare sub soare, si de multe ori studiourile noi si mici sunt mai serioase decat cele mari pt ca sunt in cautare de afirmare si de modele! In plus aici e sectiunea pt reclame si fiecare i-si expune oferta! Iar cineva care e mare si bazat nu se va teme de concurenta si nici nu va incerca sa o distruga ci o va studia si va incerca eventual sa invete ceva, ca de multe ori avem multe de invatat chiar si de la cei mai mici si mai incepatori decat noi!
Respect si numai bine tuturor!
Respect si numai bine tuturor!
Live Cams | Live Sex |
-
most.silent
salut styl !
Nu vreau sa iti raspund pe acelasi ton(care nu mi se pare tocmai colegial) !!! Stai linistit ca nu facem parte din categoria "fantomelor". Desi suntem in faza de studiou nou pe piata, te asigur ca suntem OK, atat din punct de vedere al documentatiei legale de infiintare si functionare cat si a personalului care se ocupa de buna desfasurare a activitatilor. Tot ceea ce am scris in anunt este absolut adevarat si am facut investitii considerabile pentru a realiza asta. Asa ca te rog apreciaza faptul ca nu iti zic nimic de rau (poate nu sti ce inseamna sa investesti o suma importanta de bani si nu numai...):-/ . Desi inca se mai lucreaza la remodelarea site-ui, adresa e asta : www.studiox.ro unde poti gasi principalele informatii despre noi.
Ca idee, modelelor noastre li se intocmeste din prima zi carte de munca(cu toate ca asta poate sa dea de lucru doamnei de la resurse umane , dar.. pentru asta avem contract...) ceea ce cred ca putini fac, de asemenea le oferim outfit-uri, truse de machiaj, precum si tot ajutorul necesar pentru modelele incepatoare, etc.
Personalul admin si tehnic este cu experienta in domeniu, deci nu suntem din categoria celor mentionati de tine. Dar nu aveai de unde sa sti si probabil era mai usor sa denigrezi decat sa ne fi contactat la adresa de mail sa ceri detalii.
Multumesc Oana si Nord pentru faptul ca nu v-ati antepronuntat in ceea ce ne priveste si pentru cuvintele de sustinere.;;)
Bafta tuturor si anuntul ramane valabil !
Mai mult, angajez RECRUTOR (fata) pentru a se ocupa NUMAI de recrutarea fetelor care doresc sa colaboreze cu noi !!! ;)
Nu vreau sa iti raspund pe acelasi ton(care nu mi se pare tocmai colegial) !!! Stai linistit ca nu facem parte din categoria "fantomelor". Desi suntem in faza de studiou nou pe piata, te asigur ca suntem OK, atat din punct de vedere al documentatiei legale de infiintare si functionare cat si a personalului care se ocupa de buna desfasurare a activitatilor. Tot ceea ce am scris in anunt este absolut adevarat si am facut investitii considerabile pentru a realiza asta. Asa ca te rog apreciaza faptul ca nu iti zic nimic de rau (poate nu sti ce inseamna sa investesti o suma importanta de bani si nu numai...):-/ . Desi inca se mai lucreaza la remodelarea site-ui, adresa e asta : www.studiox.ro unde poti gasi principalele informatii despre noi.
Ca idee, modelelor noastre li se intocmeste din prima zi carte de munca(cu toate ca asta poate sa dea de lucru doamnei de la resurse umane , dar.. pentru asta avem contract...) ceea ce cred ca putini fac, de asemenea le oferim outfit-uri, truse de machiaj, precum si tot ajutorul necesar pentru modelele incepatoare, etc.
Personalul admin si tehnic este cu experienta in domeniu, deci nu suntem din categoria celor mentionati de tine. Dar nu aveai de unde sa sti si probabil era mai usor sa denigrezi decat sa ne fi contactat la adresa de mail sa ceri detalii.
Multumesc Oana si Nord pentru faptul ca nu v-ati antepronuntat in ceea ce ne priveste si pentru cuvintele de sustinere.;;)
Bafta tuturor si anuntul ramane valabil !
Mai mult, angajez RECRUTOR (fata) pentru a se ocupa NUMAI de recrutarea fetelor care doresc sa colaboreze cu noi !!! ;)