suntem la inceput de drum si avem cateva intrebari! pls help :)

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
robert21

salut
cum va spuneam suntem (eu si prietena mea) la inceput de drum in acest domeniu si am avea cateva intrebari:
1. ce e mai avantajos din punct de vedere financiar? sa lucram impreuna sau separat?
2. tot din pdv financiar: e mai bine sa lucram de la un studio sau de acasa? mentionez ca aparatura nu ar fi o problema, ca locuim singuri si ca avem zero experienta :)
3. am citit pe forum aici ca se poate lucra pe mai multe site-uri in acelasi timp. pe care le-ati recomanda, de ce si acest lucru e posibil si la studio?
4. daca e cineva din bucuresti cu experienta ca model si e dispus sa iasa la o cafea pentru a da niste sfaturi ar fi super.

astept cu nerabdare raspunsurile voastre :D
multumesc
Jasmine

Buna, Robert! :) O sa iti raspund la intrebari pe rand :

1. Consider ca este mai ok sa lucrati separat, cel putin pentru prietena ta asa este mai avantajos. Deoarece la cuplu este greu, pana gasiti membri, pana strangeti banii doriti pentru un show, pana asteptati.. Puteti sta si o intreaga seara pana se strang cativa dolari acolo si se pierde mult timp, plus ca trebuie sa fiti foarte buni la cuplu si sa faceti show-uri foarte bune pentru a deveni tot mai faimosi. Eu zic sa incercati separat, pentru ca prietena ta poate face intr-o singura seara cat ati afce amandoi in mai multe zile. :)

2. Este ok sa lucrati si de acasa daca aveti aparaturile necesare. Dar daca nu aveti experienta, eu spun sa incepeti cu un studio... Macar tu sau ea, sa vedeti cum e treaba, sa invatati, sa acumulati niste informatii si apoi sa va apucati pe cont propriu :*

3. Sunt foarte multe site-uri ok, depinde si ce fel. Daca vrei pentru cupluri, nu sunt atat de multe: chaturbate ar fi cel mai ok pentru cupluri. Cat despre celelalte, ar mai fi LiveJasmin, Flirt4Free, Xlove, Cams, Mfc si asa mai departe. Gasesti o lista cu site-uri aici : http://www.forumvideochat.com/f14/cel-mai-bun-site-de-videochat-sondaj-vot-23.html .

4. Nu sunt model, dar am experienta in acest domeniu, asa ca despre asta mai discutam in privat.

Multumesc frumos, o seara superba!
No avatar
Anacupluhot

Buna se fac bănuți si la cuplu si la singal doar că la început trebuie să ai rabdare să stai diferența între studio si acasă este ca acolo stai în timp ce acasă o mai lălăi pe românește si acolo lucrezi pe 4 site-uri odată și acasă dacă n-ai aparatura pe unul așa că la început îți trebuie putina răbdare un pc bun i5 sau i7 si un web bun dar se fac bani si de acasă dacă stai si insiști spor la bănuți
No avatar
Mario

Diferenta este ca in ROmania cuplul este ilegal.
No avatar
Mario

Anacupluhot;7907 wrote: Buna se fac bănuți si la cuplu si la singal doar că la început trebuie să ai rabdare să stai diferența între studio si acasă este ca acolo stai în timp ce acasă o mai lălăi pe românește si acolo lucrezi pe 4 site-uri odată și acasă dacă n-ai aparatura pe unul așa că la început îți trebuie putina răbdare un pc bun i5 sau i7 si un web bun dar se fac bani si de acasă dacă stai si insiști spor la bănuți

Diferenta este ca in ROmania cuplul este ilegal.
Jasmine

Mario are dreptate. Cel mai bine este ca fiecare sa faca pe cont propriu. Studiourile care se respecta nu accepta ideea de cuplu... Insa eu am raspuns intrebarilor, fiecare decide ce face si cum face :*
Scrie răspuns