Videochat de acasa!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Lina

Hello all !! Sunt noua, numele meu este Lina si ma bate gândul sa ma apuc de videochat . Am 27 de ani nu am mai muncit niciodată in acest domeniu dar citind ,cam de vreo 6 luni pe forumuri si multe altele mi-am îmbogățit cunoștințele (nu știu cam in ce măsura ) . Am muncit cam 5 ani dansatoare si mereu am avut contact (verbal) cu diferiți domni , deci la 'papagal' ma pricep . Engleză vorbesc si scriu perfect . Cu pc'ul sunt destul de priceputa sa zicem un 7 pe o scara de la 1/10. Locuiesc intr-un apartament foarte luxos ,deci de locație nu se pune problema, laptop performant am, dar si ceva camere performante una din ele fiind 'logitech hd ' cumpărată acum 1 an tot in dorința de a practica videochat , dorința abandonată din cauza unor probleme .... Anyway.. Am 1.70 silicoane , posterior mărit , buze etc .... Blonda ... Costumații foarte multe din vremea cand dansam care au costat o avere (Nu vreau sa ma laud ) dar vreau sa știu câte șanse am sa practic aceasta meserie de ACASA e foarte important pentru mine ! Ma pot dedica intru totul meseriei minim 7-8 ore pe zi nu e problema . Va mulțumesc si sper sa primesc si ceva răspunsuri ! Scuzați daca am facut unele greșeli dar tastez repede pe telefon . Va pup si o zi/seara buna tuturor ! God Bless you all!
No avatar
loginOFF

Ai sanse destul de mari sa faci bani buni. Iti trebuie doar cineva sa te ajute cu indrumare si suport tehnic. Daca vrei te pot ajuta lasa-mi pm
Nord

Acum depinde nu toata lumea e facuta pentru asta cel mai bine incerci si o sa vezi ce sanse ai ! Sunt fete care au facut avere facand doar de acasa ! Ai sanse mari de reusita daca incepi bine ! Tehnic vorbind ai nevoie de un calculator bun , preferabil un desktop , lumini bune ,doua softbox-uri ar trebuii sa fie ok , si internet bun cu viteza cat mai mare de upload ! Iar dupa aia o sa trebuiasca sa te prinzi singura de toate smecheriile meseriei asta se face doar lucrand cand esti singura acasa ! Bineinteles o sa poti intreba lumea pe aici anumite chestii sigur o sa gaseseti raspunsuri , totusi ca si un sfat nevinovat nu luat de bun chiar totul ce se vorbeste pe forumuri !
Spor la treaba !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
northface78

Conteaza si spre ce site-uri vrei sa te orientezi si care te-ar "prinde" mai bine.
Din ce spui, ca si locatie, hardware, limba vorbita si infatisare ai toate sansele sa reusesti. Acum depinde si de mental, caci si asta conteaza.
Oricum, bafta multa si spor!
I am a puzzle that needs some figuring out. https://www.youtube.com/watch?v=6NP7lbW4SZ0
Scrie răspuns