Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Nord

Bun venit aici Marian !
Live Cams | Live Sex |
mr.tweety

Salut Nord si bine te-am gasit aici...
https://www.xamsterdam.com/
No avatar
jessica

buna as dori sa stiu cum pot intra in acest domeniu nu am mai facut asta niciodata si mar interesa sa stiu cum functioneaza va multumesc.
No avatar
anastasia

jessica;7270 wrote: buna as dori sa stiu cum pot intra in acest domeniu nu am mai facut asta niciodata si mar interesa sa stiu cum functioneaza va multumesc.

Buna, jessica si bine ai venit pe Forum!
Daca iti doresti sa incepi sa lucrezi in acest domeniu, ar trebui sa stii ca poti face acest lucru fie dintr-un studio, fie de acasa. Sfatul meu este sa cauti mai multe studiouri, sa le analizezi oferta, ce ti se pare in avantajul ori dezavantajul tau, iar mai apoi sa tragi linie si sa alegi un studio. Fii atenta mai ales la seriozitatea studioului, la ce ofera modelelor si care ar fi plusurile pentru tine, daca optezi sa colaborezi cu ei.
Ar trebui sa ai un nivel bun al limbii engleze, daca iti doresti sa ai succes, sa poti purta conversatii variate cu membrii si nu doar banalitati cum ar fi: "hi", "yes/no", "hru", "naked", "play" etc. Comunicarea monosilabica este clar in dezavantajul tau.
Mult succes!
No avatar
Ioana_K

Buna,
Sunt Ioana,lucrez ca model de 4 luni jumate,3 luni in cadrul unui studio,iar de o luna si jumatate de acasa. :) Sper sa ne ajutam reciproc fiecare cu multa sau putina sa experienta in acest domeniu! :)
No avatar
Dark_Angel

Buna sunt Cristina! Am intrat pe aici de curiozitate! Am auzit ca se castiga bine din videochat si ca ar ajuta studentii sa gate facultatea ;;) Ma bucur ca am gasit forumul acesta unde pot pune intrebari si primi raspunsuri de la fete care lucreaza in domeniu. Sper sa ne intelegem. ;;)
Jasmine

Dark_Angel;7386 wrote: Buna sunt Cristina! Am intrat pe aici de curiozitate! Am auzit ca se castiga bine din videochat si ca ar ajuta studentii sa gate facultatea ;;) Ma bucur ca am gasit forumul acesta unde pot pune intrebari si primi raspunsuri de la fete care lucreaza in domeniu. Sper sa ne intelegem. ;;)

Desigur ! :) Orice intrebare ai, nu ezita sa ceri sfaturi si ajutor :* Se castiga chiar foarte bine din videochat. In unele studiouri, minimul zilnic este chiar de 300 de lei :*
No avatar
sweetdoll26

Buna fetele! Sunt Alexa si ma bucur sa va cunosc si totodata sunt incantata pentru schimbul de experiente. Cariera mea incepan in 2011, parca a trecut un deceniu :)))) . Am lucrat la studio 3ani si apoi m-am retras in barlog. La studio faceam 1000$-1500$ pe perioada, munceam si mai mult gen 10h...dar dehh timpul a trecut si din diferse motive am ales sa lucrez de acasa. Puteti sa credeti ca daca fac 500$ pe perioada ma imbat? Deci m-am pierdut de tot, nu stiu... daca aveti sfaturi, nu mi-ar strica o incurajare. E de mentionat si ca m-am lenevit grav... Anyway girls, daca va pot ajuta la randul meu din experientele trecute, as fi incantata. Pup
Jasmine

Asa este cu munca de acasa, sweetdoll.. De ce nu incerci sa revii la studio? Acolo este motivatie mai mare :D
No avatar
ALISSA

buna!Doresc si eu sa ma aventurez in aceasta meserie:P....recomandari de studiouri serioase aveti?Va multumesc
Scrie răspuns