Lista programe pentru webcam video split

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
Scrie răspuns
No avatar
roxa

styl;4743 wrote: Trebuie sa selectezi in splitter sursa, respectiv Logitech C920, pe win 10 functioneaza perfect orice site.

am selectat si degeaba
No avatar
roxa

styl;4746 wrote: Trebuie pe fiecare site in fiecare parte sa selectezi visit x splitter

am facut asta styl,dar degeaba nu merge decat pe un site...chiar nu stiu dc,si ce sa mai fac..intru pe site, selectez dar degeaba,nu se deschide camera..
No avatar
roxa

styl;4749 wrote: Visit x splitter este cunoscut pentru bug-urile sale de aceea eu personal nu l-am folosit decat o data si am fost lamurit, cumpara licenta pentru verysoft costa doar 20$ si iti garantez ca, merge ireprosabil in orice windows inclusiv win 10.
https://very-soft.com/product/webcamsplitter

ok,iti multumesc mult pt ajutor...am sa incerc
No avatar
rookie

Intrebare intrebatoare: daca imi scrie unregistered pe varianta demo de la verysoft vad si membrii?
No avatar
loginOFF

da, vad si membri. alege o alta varianta de soft
No avatar
AndrewGeorge

Salut! Am nevoie de ajutorul vostru cu niste sfaturi! Lucram pe cams.com si pe streamate, suntem cuplu. Ca sa am un ranking mai bun pe streamate trebuie sa folosesc SMbroadcast ala al lor sau un external(adobe) si daca folosesc unul dintre astea, nu mai pot sa folosesc adobe pentru cams.com , iar fara adobe nu se poate broadcasta pe cams. Folosesc ManyCam ca splitter pentru camera. Ce pot face ca sa pot broadcasta si pe streamate cu un HD encoder, si pe cams cu Adobe Flash Media Live Encoder, in acelasi timp?
No avatar
miry

buna...am instalat "verysoftcamsplitter"...si nu merge deschis ...aore de ce?...cine ma poate ajuta??
No avatar
northface78

AndrewGeorge;7247 wrote: Salut! Am nevoie de ajutorul vostru cu niste sfaturi! Lucram pe cams.com si pe streamate, suntem cuplu. Ca sa am un ranking mai bun pe streamate trebuie sa folosesc SMbroadcast ala al lor sau un external(adobe) si daca folosesc unul dintre astea, nu mai pot sa folosesc adobe pentru cams.com , iar fara adobe nu se poate broadcasta pe cams. Folosesc ManyCam ca splitter pentru camera. Ce pot face ca sa pot broadcasta si pe streamate cu un HD encoder, si pe cams cu Adobe Flash Media Live Encoder, in acelasi timp?

Ca sa lucrezi pe SM cu SMbroadcast si pe Cams cu FMLE iti trebuie 2 camere web. Sau, daca vrei sa folosesti splitter, atunci poti lucra pe amandoua cu FMLE (3.1 pt SM si 3.2 pe Cams), insa iti va "papa" foarte mult din resursele PC-ului.
I am a puzzle that needs some figuring out. https://www.youtube.com/watch?v=6NP7lbW4SZ0
No avatar
northface78

miry;7327 wrote: buna...am instalat "verysoftcamsplitter"...si nu merge deschis ...aore de ce?...cine ma poate ajuta??

Depinde de multe motive. Ai cumparat licenta de la ei?
I am a puzzle that needs some figuring out. https://www.youtube.com/watch?v=6NP7lbW4SZ0
No avatar
miry

northface78;7329 wrote: Depinde de multe motive. Ai cumparat licenta de la ei?

nu am cumparat.o.....daca cumpar si nu este bun programul....am o camera wed logitech c 920, windows 7. si internet de peste 40 Mbps...oare ma incadrez???
Scrie răspuns