Daria;7190 wrote: Doar simplul fapt ca te afli acolo, ca esti inconjurata de lux iti da o stare de bine, te face sa te simti speciala si iti transmite starea de confort, de relaxare care sunt atat de necesare.
Exact! Nu te mai simti ca intr-un studio, ci ca intr-un hotel de 7 stele, iar asta conteaza foarte mult din punct de vedere psihic. Pentru mine, a lucra intr-un astfel de studio ar inseamna o mini-vacanta ori de cate ori as fi acolo, o escapada amoroasa cu iubitii mei virtuali intr-un hotel de lux din Dubai ;;)
Stiri despre videochat
Alice;7196 wrote: Nu stiu cate dintre voi ati observat bijuteriile cu swarovski din video, sunt cu adevarat superbe. Purtand asemenea bijuterii fiind logata intr-o camera de lux, cu siguranta si membrii vor fi unul si unul. Desigur, atat imbracamintea cat si makeup-ul trebuie sa fie pe masura, doar nu am vrea ca membrii sa admire camera in loc sa admire modelul 
Mare dreptate ai Alice..Totul este la superlativ si sub nici o forma modelul nu trebuie sa fie ecplipsat din cauza luxului.Asadar,norocoasele care vor lucra in acest studio trebuie sa se incadreze perfect in acele camere,modelele trebuie sa fie super aranjate,cochete,ca de pe coperta unei reviste.
Mare dreptate ai Alice..Totul este la superlativ si sub nici o forma modelul nu trebuie sa fie ecplipsat din cauza luxului.Asadar,norocoasele care vor lucra in acest studio trebuie sa se incadreze perfect in acele camere,modelele trebuie sa fie super aranjate,cochete,ca de pe coperta unei reviste.
-
printzesa.mik
Daca as lucra in acest studio cred ca nici nu as vrea sa mai plec acasa....E perfect,arata ca un hotel de lux!Nu cred ca vor face fata modelelor,toate vrem sa lucram intr-un asemenea studio.
Fetele care sunt acceptate si reusesc astfel sa colaboreze cu Heylux au potential si merita tot rasfatul din lume!!! Intr-un mediu ca acesta este imposibil sa nu vii cu drag ...ajungi sa nu il mai consideri job, ci un prilej de relaxare si pe deasupra mai castigi si sume foarte mari de bani.
Asa este , Camelia! Arata incredibil. Iti pot confirma ca totul este real, exact asa cum apare in videoclip. Noi ne simtim extraordinar, rasfatate, tratate ca niste printese. Suntem motivate din toate punctele de vedere , iar acest lucru nu face decat sa ne sporeasca cheful de lucru, care duce la castiguri substantiale.
In astfel de momente nu-mi doresc decat sa fiu fata macar pentru o zi, ca sa am ocazia sa fiu si eu acolo, printre profesionistii din acest domeniu. Este evident interesul pe care ei il acorda fiecarui detaliu in parte. Totul este aranjat si gandit cu minutiozitate.