Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
bug.dan

Cu siguranta modelele care lucreaza la Heylux merita sa fie acolo, la asa conditii cred si eu ca iti este mai mare dragul sa ajungi la studio sa iti incepi tura.
No avatar
bug.dan

Bianca;7181 wrote: Imi doresc mult sa lucrez in asa conditii, de fapt cred ca oricine si-ar dori. :D

Da, si eu mi-as dori daca as fi fata. Oare cand se va face un studio si pentru baieti care sa aiba macar jumatate din conditiile oferite aici? :(
No avatar
Antonia

Primul meu gand cand am vazut acest video a fost: In acest studio este imposibil sa nu castigi o gramada de bani!
Daria

Right! Doar simplul fapt ca te afli acolo, ca esti inconjurata de lux iti da o stare de bine, te face sa te simti speciala si iti transmite starea de confort, de relaxare care sunt atat de necesare.
No avatar
Ivonne

Intr-un astfel de studio, este clar ca standardele sunt ridicate la un alt nivel, este evident ca aici cuvantul videochat capata un alt sens, aici videochat-ul poate deveni sinonim cu arta :)
No avatar
Penelope

Antonia;7189 wrote: Primul meu gand cand am vazut acest video a fost: In acest studio este imposibil sa nu castigi o gramada de bani!

Wow,am vazut si eu filmarea, e intr-adevar magnific si nici nu mai zic ca ar trece orele ca secundele daca as lucra acolo.Conditiile in care lucrezi iti induc starea de bine care aduce bani.
No avatar
ReGina

Cred ca numele studioului oglindeste cu adevarat luxul ce domneste acolo.Este cu adevarat superb,totul este de nota 10,de la designul camerelor pana la mobila de calitate.Ah,cu siguranta sunt o regina demna de acest studio!!!:x
Bubu2014

Sunt cele mai luxoase camere pe care le-am vazut vreodata la un studio,cred ca au investit foarte multi bani in amenajarea lor.Numai in filme am mai vazut asa ceva.Imi inspira prosperitate si daca as lucra aici cu siguranta membrilor le-ar placea la nebunie,ar fi binedispusi.Nu mai zic de mine,cred ca as avea mereu o atitudine pozitiva.Vreau neaparat sa merg la un interviu,sper sa fiu acceptata!
No avatar
Alice

Nu stiu cate dintre voi ati observat bijuteriile cu swarovski din video, sunt cu adevarat superbe. Purtand asemenea bijuterii fiind logata intr-o camera de lux, cu siguranta si membrii vor fi unul si unul. Desigur, atat imbracamintea cat si makeup-ul trebuie sa fie pe masura, doar nu am vrea ca membrii sa admire camera in loc sa admire modelul :P
Alessia

Da, clar trebuie investiti bani si in felul in care se prezinta modelul in fata camerei. Banuiesc ca de aceea ofera bonusuri asa mari, startul conteaza foarte mult si sunt sigura ca s-au gandit la toate aspectele pentru a merge super bine totul.
Scrie răspuns